- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #33.481
canım cok sukur ben de sorun yok arkadasları merak edıyodum sagol canım bugun evde bıraz ısım var fazla gıremeyecemgünaydın cnm valla en son aksam 10da ranayla sohbet ediyoduk. kocişiyle kaş göz yapıyodu hadi artık diye sonra ben kovaladım gitti gerisini bilmiyoruz gelir birazdan. pandooyuda kovaladım yarıya kadar olmuş onun :))) senin nasıl durumlar rahatmısın cnmcm...benim regl pazar bitcek bakalım inş. sorunsuz olur bakalım:))
kızlar çilekli şekerden haber varmı?? yendkten sonra gören oldumu?
günaydin kizlar
rabbim hayirlarla dolu bir gun gecirebilmeyi nasip etsin insallah....
canım cok sukur ben de sorun yok arkadasları merak edıyodum sagol canım bugun evde bıraz ısım var fazla gıremeyecem
günaydin kizlar
rabbim hayirlarla dolu bir gun gecirebilmeyi nasip etsin insallah....
ben burda olduğum sürece hiç görmedim gelmedi sanırım canım
yendım dıye gırmemezlık de ne demek sızın yuzunuzden kahvaltı bıle yapmadım ayrılamıyorum kı sızden bır suru ısım var aklım hep sızde sızı cooooooooooooookkkkkk sevıyorum
herkese günaydınlarrrr....
Rabbim hepimize güzel günler, sorunlarımızdan kurtulmak için sabır ve azim versin.. amin..
canlarım benim zevk alma olayı zamanla olan bişey birde psikolojik siz o an vajiye odaklandıgınız için zevk almıyorsunuz hos bende daha alamadımda benim mantar girdi araya bakalım regl sonrası ben neyle karsılacagım. oda ayrı ama ben düşünmüyorum :))) artık yendim olacak gerisi :)) cinsellik konsantre olma olayıdır hanı eşimiz ereksiyon kaybı oluyor diyorsunuz. ama bakın onlarda geçiyor. çünkü o an bizler egz.yaparken gördüklerinde ödev gibi görüyorlar bızım zevk alma olayımızda buna benziyor. ilişki yaşamaya alıştıkca rahatca bu işi yaptıkca zevk almada olacak hepsi corap söküğü gibi gelecek... merak etmeyin kafaya takmayın yaw takıntılı hatunlar sizi.relax olun yawrularım. bakın serene :))) serencim günaydın tatlım nasıl gidiyor ...
kesinlikle katılıyorum..ilk ilişkiye girdğimizden beri zevk olayı var bende çünkii vaji falan düşünmüyorum kendimi rahat bırakıyorum ve sadece zevk e odaklanıyorum bide almıyorum nie falan diye düşününce hiç olmuyor bence..tam aksine alıyorum diye diye olacak bi iş..eş konusunda bende problem yasadım bastaa haftada bir yaklaştı falan çnki onunda bozuktu psikolojisi ama daha 1,5 ay olmasına ragmen son 15 gundur düzenli herşey artık ne o bana yaklaşırken korkuyor nede ben..bence oalyın güzel yanından da bakmak lazım..biz vajililer olaraak o olayı acı olmadan kırmızı olmadan yaşıyoruz egzersizler sayesinde..tabi bu aradaa cok cok cok zor gunler geçiriyoruz ama sonuc güzel en azından bunada şükürler olsun
hayde ara sıra gorusuruk canlar ben kactım ahhhhhhhhh rana ahhhhhhhhhhhhhh
kesinlikle katılıyorum..ilk ilişkiye girdğimizden beri zevk olayı var bende çünkii vaji falan düşünmüyorum kendimi rahat bırakıyorum ve sadece zevk e odaklanıyorum bide almıyorum nie falan diye düşününce hiç olmuyor bence..tam aksine alıyorum diye diye olacak bi iş..eş konusunda bende problem yasadım bastaa haftada bir yaklaştı falan çnki onunda bozuktu psikolojisi ama daha 1,5 ay olmasına ragmen son 15 gundur düzenli herşey artık ne o bana yaklaşırken korkuyor nede ben..bence oalyın güzel yanından da bakmak lazım..biz vajililer olaraak o olayı acı olmadan kırmızı olmadan yaşıyoruz egzersizler sayesinde..tabi bu aradaa cok cok cok zor gunler geçiriyoruz ama sonuc güzel en azından bunada şükürler olsun
tabiki aynen öyle ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?