- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #33.501
[sıze="3"][ı]esracım ne var ne çok kuzum senin nasıl gidiyor çalışmalar... Varmı bir sıkıntı [/ı][/sıze]
günaydın cnmcm aminnnnn... daha rahatsın dimi iyiki akşam kovalamışım :)
tatlım eşimin iki parmağınıaldım tamamen:)
sana da günaydın kelebekcim...
ben çok rahatım ve çok mutluyum. akşam mutluluktan uyuyamadım :)) artık olacağına çok çok çoook inanıyorum.
iyi ki kovalamışsın beni canım, teşekkür ederim
herkese günaydınlarrrr....
Rabbim hepimize güzel günler, sorunlarımızdan kurtulmak için sabır ve azim versin.. amin..
tabi tatlım benimde yarıdan sonraki ilk denemde olmuştu :))) olcak artık yüzdün kuyruguna geldin bu aksamda kovalarım ben seni :)))
süperr cnmcm nasıl rahat dimi problem yok yani kasma falan?
iyi geceler canlarım.oldu diye bağırmayı çok isterdim ama malesef olmadı.ama egzersizlerin dibine vurdum diyebilirim.iki parmak,üç parmak,eşin iki parmağı hemde sonuna kadar hemde gel git yaparak,p... yarıdan fazlası ama tamamı değil işte:26::26:bu saate kadar bekledim belki bir gelişme olur tamamlarımda sevindirici haberi veririm diye .dünden beri çalışıyorum vajinin artık direnecek halide kalmadı.ama eşimin yazık onunda deneyecek hali kalmadı.güçten düştü malesef o yüzden p... denemside yarım kaldı.o yüzden benim işte bu şekilde yarım kaldı.yarın akşama kadarda p...boyutunda aparatla uğraşacam vaji benden korksun artık ne bu yaaaaa hadi bakalım gene benim önüme geçecek biri varsa utanmasın yazsın yendim diye ayıp ama (beni merak edip soran herkesi kocaman muckluyorum canlarım benim.sizler için yenmeyi valla çok isterdim ama pes etmiş değilim sizleri seviyorum )
inşallaaaaahhhhhhhh.... buraya kadar geldi ya gerisi de olur yakında inşallah. inancım ve hevesim yerine geldi. hepinize çok teşekkür ederim. bana deneme tekniklerini veren TERAZİciiimm, sana da çok teşekkürler canım. destekleriniz olmasa bunları yapabileceğimi bile hayal edemiyodum.
çok duygulandım
yani acı yok ama parmakları sıkıyor heralde alışması lazım
oyy canım şimdi ağlama yakında sevinçten ağlıycaksın
pandooooooooooooo cum cok tebrık ederım canım e hadı snın halayınada cok az kalmıs
inşallah canım yaaa, yakında hepimiz kurtuluruz bu dertten inşallah. sorununu çözenlere de Allah sağlıklı güzel bebişler nasip etsin :)
tek parmakta sıkıntı varmıydı peki??
tek partmak çok rahat canım benim hiç sıkıntı yok
valla bravo :)
ben parmağın p sini bile içeri sokamıyorum. parmak egzersizi yapanların çok daha kolaylıkla bu sorunu çözebileceğine inanıyorum. inşallah yakında bu dertten kurtulursun... Allah sabır ve kolaylık versin arkadaşım..
moralim çok bozukksabaha kadar yatakta ağladımm 2 parmağı dibine kadar alan ben p...s ucu deyince nedense kaçıorummm deydimi kasıyorumm eşimde kızdı sinirlendii tartıştıkk artık dayanamadı ağzına geleni saydı (sabahta hiç bişi olmamış gibi öptü işe gitti) bende sabaha kadar tavana baka baka ağladımm özene bezene beğendiğim düzdüğüm yatak odamdan nefret ediorummm tavanı izlemekten nefret ediorum hergün tükenmeyen gözyaşıyla ağlamaktan nefret ediorummmm dayanamıorum artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?