Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

sana da günaydın kelebekcim...
ben çok rahatım ve çok mutluyum. akşam mutluluktan uyuyamadım :)) artık olacağına çok çok çoook inanıyorum.
iyi ki kovalamışsın beni canım, teşekkür ederim

tabi tatlım benimde yarıdan sonraki ilk denemde olmuştu :))) olcak artık yüzdün kuyruguna geldin bu aksamda kovalarım ben seni :)))

tabi tatlım benimde yarıdan sonraki ilk denemde olmuştu :))) olcak artık yüzdün kuyruguna geldin bu aksamda kovalarım ben seni :)))

inşallaaaaahhhhhhhh.... buraya kadar geldi ya gerisi de olur yakında inşallah. inancım ve hevesim yerine geldi. hepinize çok teşekkür ederim. bana deneme tekniklerini veren TERAZİciiimm, sana da çok teşekkürler canım. destekleriniz olmasa bunları yapabileceğimi bile hayal edemiyodum.
çok duygulandım

sizinki kesinlikle çok az kalmış..ben aşmışın gözüyle baktım..o kadarını yaptıktan sonra ne kalmışkii..bi daha ki denemyee mutlaka olur tabi sende bu şekilde bakarsan..o kadarı olduktan sonra devamı nıye olmasınkii hiç bi sebep yok de..herşeyi boşver sadece bunları düşün..zaten olmuş sayılır

oyy canım şimdi ağlama yakında sevinçten ağlıycaksın

kızlar egzersiz yapan arkadasların izlemesi gereken yolu yazıyorum psikologumunda tavsiyesi ve bu şekilde ilerliyor . şimdi tek parmak egz. yapıyorsunuzya sıkışık gibi hissediyoruz diyorsunuz bu kastıgınız için oluyor. şimdi tek parmak egz. hergün en az 30 dk. yapmanız gerekiyor. kayganlastırıcı kullanın tabiki. hiç kasılma olmadan rahatca girip çıkmaya başladıgı zaman bu hemende olabilir bir haftada da olabilir. kasılma ne zman biterse 2 parmaga geçin. okey 2 parmaktada rahatsanız. ozman eşli tek parmak ondada rahatsanız eşli 2 parmak. eş ile yapamayan varsa ozaman p... boyutunda aparatla denesinler 2parmaktan sonra ondan sonra zaten p... boyutunda aparatıda rahatca yaptıktan sonra p... denemesine geçince hemen oluyor rahatca okey ...hadi kolay gelsin arkadaslar...

inşallah canım yaaa, yakında hepimiz kurtuluruz bu dertten inşallah. sorununu çözenlere de Allah sağlıklı güzel bebişler nasip etsin :)

aminn canım inşallah hamilelik dönemlerimizi de birlikte geçiricez inşallah Allah nasip ederse tabi.güzel şeyler düşünün hep ki sonu güzel olsun

moralim çok bozukk sabaha kadar yatakta ağladımm 2 parmağı dibine kadar alan ben p...s ucu deyince nedense kaçıorummm deydimi kasıyorumm eşimde kızdı sinirlendii tartıştıkk artık dayanamadı ağzına geleni saydı (sabahta hiç bişi olmamış gibi öptü işe gitti) bende sabaha kadar tavana baka baka ağladımm özene bezene beğendiğim düzdüğüm yatak odamdan nefret ediorummm tavanı izlemekten nefret ediorum hergün tükenmeyen gözyaşıyla ağlamaktan nefret ediorummmm dayanamıorum artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

sende kurtulursun inşallah pandocum sen ben rana üçümüz haay çekcez

canım dönem dönem oluyor bu regli dönemin yakın mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…