Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

regl biteli 1 hafta oldu...... 4 aylık 5 aylık evli olup bu sıkıntıda olan arkadaşlarrrr bu işin peşini burayı bırakmayınnnn aylar ilerledikçe aşması daha zor oluooooo.....

üzülme cnm hepimizin aynı durumlar başına geldi bende çok ağladığımı biliyorum eşim hiçbişey deseme de halime sinir olup ağlıyordum artık ağlamıyorum ama hala bi çözüme ulaşamadım yanii yakında kurtulcaz inşallah sıkma canını

ben artık kendimi çözemez oldum yok aslında iyice psikopata bağladım bu işi.birde anladım ki nekadar hazırlanırsam okadar çok kasıyorum.kas gevşetici,sakinleştirici şurup,vajiye uyuşturucu,kayganlaştırıcı jel hepsini birarada ilkkez dün gece yaptım ve onca zamandan sonra en başa döndüm iyimi.hiç cesaretim kalmadı.yardıan fazlasını almaya başlayan ben ucu değse ittirdim kocişi.offfffffffffffffffffffffffffffff ne dertmiş Yarabbim.yok kızlar benden artık beklemeyin en son olacak bir kişi varsa oda benim.beynimle konuşmaktan çatışmaktan yoruldum bıktım.acı yok anladım vaji genişliyor parmağımla eş parmağıyla defalarca hissettim p..yarısndan fazlasında bile bişe olmadığını gördüm ama yok yok yok olmuyor işte.daha ne yapmamı istiyor kafayı yiyip kalmamımı.allahım çıldırmadan kurtulsam keşke yardım et

serencim beni merak etme canım en son yapacak kişi benim

canım ya seni o kadar iyi anlıyoruzki hepimiz aynı şeyleri yaşadık malesef.ben de senin gibi pe..s değer değmez çok tedirgin oluyordum bigün kendiliğinden oluverdi ben de anlamadım o günkü cesaretime çok şaşırmıştım nasıl yapabildim diye.Allah zamanı gelince yardımcı oluyo demekki.ne olursa olsun yılma canım azmet ve sürekli dene egsersiz yap bigün mutlaka olucak.bi de kendi parmağınla mı yapıyorsun egsersizleri eş parmağınla yaparsan pe..si alman kolaylaşır gibime geliyo.ha eşinin parmağı ha pe..si diye düşünmeye başlıyosun öyle olunca.bi de pe..se bakma bence deneme yaparken daha çok tedirgin oluyo insan.eşin de anlamış demekki hatasını bi an için sinirlerine hakim olamamıştır.erkekler bizim gibi düşünemiyolar bazen sonuçta biz de istemezdik böyle olmasını.vazgeçmediğin sürece başarıcağına emin ol zaten 2 parmak alıyomuşsun çok az kalmış demekki ama kesinlikle yılma bugün olmazsa yarın olur diye düşün mutlaka olucak eninde sonunda sıkma canını

ranacım bitanem bak beunimizin oyunu bu bize zaman zaman bizi geçmişe söndürüyor bitanem sen hiç sıkma canını tatlım benim yenicez sen üzülme hepimiz birlikte yenicez eeee assolistler en son çıkarmış

canimmmmm oyle soyleme nolursun:84::84::84:
bende senin gibi oldum.sen beni cesaretlendirdin hatirlamiyormusun.ama napalim beynimiz bizi zorluyor.boyle konusma canim lutfen olacak allahin izniyle belkide ustune cok dusuyoruz ya icten ice panik yapiyoruz heralde fakrina varmadan.hadi toparlan nolur canim benim.uzme benide.beraber ustesinden gelecez allahin izniyle insallah.

ranacım bitanem bak beunimizin oyunu bu bize zaman zaman bizi geçmişe söndürüyor bitanem sen hiç sıkma canını tatlım benim yenicez sen üzülme hepimiz birlikte yenicez eeee assolistler en son çıkarmış

ayyy canımsın benim ya en son benim diye ağlıyodum şimdi assolist diyince koptum 1:saol bitanem ya ama valla canım bendee moral kalmadı .inşallah sen moralini yüksek tutta kurtul şu illetten

kendinden daha kötü durumda olanaları görüp üzülmeye bırak bence canm sen baya yol katetmısın olur bu durum bence kurtulcaksn cok yakında bak ben parmağımı almayı bi türlü beceremiyrm bu yüzden denemek bile istemyrm p..s denemesi yapıyrm sen parmakları gecmısın benden daha ii durumdasın bence üzme tatlı canını

tebrikler tatlımm :))

canım benim vaji biraz naz yapıyor işte o kadar zamanla kısıtlama bence bu işi.şimdi herkes bakıyorum çok istekli bir an önce kurtulmak istiyorlar çok da haklısınız ama sanki o zaman daha çok tedirgin oluyo insan bende öyle oluyodu.senin zaten başa dönmen imkansız bu saatten sonra ne kaldı ki başarmana.ama bazen psikolojik bi durum heralde yapabildiğin bişeyi ertesi gün yapamayabiliyosun.bi de şu hazırlık aşaması da çok kasıyor insanı dur önce sakinleştiricimi içeyim kayganlaştırıcımı süreyim falan insan anlamadn bi heyecana kapılıyor hazırlanırken.şimdilik belki mecburuz bunları kullanmaya ama biraz ters etki yapıyor bu hazırlık aşaması.bi de de insanın bazı dönemler daha sıkı oluyo sanırım vajisi benim adetten sonra zor oluyodu mesela egsersizler belki öyledir senin de.bozma hemen moralini sen ki o kadar pozitif bi insansın güzel şeyler düşün

offff canım offfff inşallah .sen bana bakma boşver ben saldım artık kendime küsüm bugün .sen cesaretini sakın kırma çok iyi gidiyosun.egzersizlere devam benim yapamadığıma bakma birden atağa geçeceksin inşallah.hadi bakalım güzel haberler ver canım benim

tebrikler tatlımm :))

çok teşekkür ederim canım sayenizde başardım.ne kadar teşekkür etsem az gelir heralde.senin şu komik mesajlarına bayılıyorum zaten çok esprilisin.okudukça keyfim yerine geliyodu aynı şekilde venüsünkilerde öyle.Allah ne muradınız varsa versin inşallllllahhhbebiş nasıl annesi?sınavların bitti sanırım

tatlım eşimin iki parmağınıaldım tamamen:)

çok zor bir durum bende 15 aydır evliyim ama 3 gun öncesıne kadar eşimle nezaman denesek ben hep kendimi kasardım kortkardım acıycak canım yanacak die ama 3 önce kaydırıcı ie zorladım kendimi eşimde yardımdı oldu eşimin penisi ile bayabi vajimi zorladım ama kontraol tamamen bendeydi sora baktım yine olmuyo kaydırıcıyı tekrar sürdüm ve işaret parmamı içeriye doğru ittim. ve işaret parmagım tamamen girdi. sora eşimin isaret parmanı ittik oda girdi bir kac defa ugrastık sora bıraktım ama o gece o kadar huzurlu uyudum kı anlatamma ben bukadarını bıle beklemıyodum ama bence bana bu konuda etkılı olanlar bırıncısı adetımın yaklaşmış olması çünkü adet gunlerı yaklastıkca vaji asgıya dogru iniyomus ve genıslıyomus ikincisi kaydırıcı kullanmıs olmam ve eşiminkiyle bıraz zorlamış olmam aslında en buyuk sebep artık yeter yapıcam dıyıp bunu beynımde bıtırmem oldu ALLAH bu durumda olanların yardımcısı olsun tedavısı cok pahalı en az 3 bin ile 5 bin arasında değişiyo ben cok arastırdım ama bu kadar bıle lerledımya çok mutluyum

canim benim su sIkIntili halinle bile bana moral vermeye calisiyorsun.sen bana boyle iyilik ettikce rabbim mutlaka sana mukafatini verecek emin ol buna.
canim bugun heralde genelde hepimiz ayni moraldeyiz insallah duzeliri´z tabiki ama bende gercekten iyi degilim gene basa dondumm:84::84::84:neden boyle oldu bilmiyorum ama oldu iste

insallah tez zamanda daha da guzel bir yol alirsin.ahhh su beynimiz yokmuuu oyle sinir ediyorki benii:84:

canımm benim çokkkkk mutlu oldum kardeşim gibi görüyorum seni, kaderdaşız hepimiz ama senin ayrı bir yerin vardı şükürler olsun
ohhhh sefamız olsun 2., 3. sonrası daha kolay inan bana.. bunlar senin için
bebiş haberlerinde gecikme

teşekkürlük birşey yok bu senin başarın.. ne kadar güçlü bir kadın oldugunu gör fıstıkım... amin canım allah hepimizin gönlüne göre versin...
teyzesi bebiş iyi :)) vallahi hayatımın en başarılı dönemiydi..
vajiyi yenmekte etkili tabi bu finallerde,üstümdeki baski gidince çoğu şey düzeldi .. moral yüksek olunca sınavlarda iyi geçti , böceğim de yardım etti :))
tabi sınav stresi ile hamilelik birleşince fazla bulantılı oldu :))

canım hep p... denemsine geçmeden önce iki parmakla egzersiz yapıp öle geçiyorum işte dün denerken parmak içerdeyken eşim geldi o anda hissettim kasıldığını neyse dedim nasılsa uyuşturucu sürdüm dedim ama p... denemsinde öle olmadı işte.yok diyo beyin başkada bişe demiyo.senin ikinci denemndeki rahatlığı duyunca öyle imrendim ki .nasıl ypacam bende diyecekmiyim birgün böle diye içerledim kendi kendime.ama bunu sakın yanlış anlama senin yendiğine kendim yenmiş kadar çok sevindim vcanım Allahım aynı rahatlığı yaşamayı nasip etsin.bilmiyorum işte tatlım nasıl olur bundan sonra hiçbir fikrim yok şuan.

haklısın belki tatlım ama elimde değil işte.bisürü şey yaparken biirden hiçbişe yapamamak kötü ediyor insanı.ama sende ben kötüyüm falan deme sakın parmak denemeden p... deneyip aşanda var öle düşün.inşallah sende bir çırpıda oluverenlerden olursun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…