- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #33.521
moralim çok bozukksabaha kadar yatakta ağladımm 2 parmağı dibine kadar alan ben p...s ucu deyince nedense kaçıorummm deydimi kasıyorumm eşimde kızdı sinirlendii tartıştıkk artık dayanamadı ağzına geleni saydı (sabahta hiç bişi olmamış gibi öptü işe gitti) bende sabaha kadar tavana baka baka ağladımm özene bezene beğendiğim düzdüğüm yatak odamdan nefret ediorummm tavanı izlemekten nefret ediorum hergün tükenmeyen gözyaşıyla ağlamaktan nefret ediorummmm dayanamıorum artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
moralim çok bozukksabaha kadar yatakta ağladımm 2 parmağı dibine kadar alan ben p...s ucu deyince nedense kaçıorummm deydimi kasıyorumm eşimde kızdı sinirlendii tartıştıkk artık dayanamadı ağzına geleni saydı (sabahta hiç bişi olmamış gibi öptü işe gitti) bende sabaha kadar tavana baka baka ağladımm özene bezene beğendiğim düzdüğüm yatak odamdan nefret ediorummm tavanı izlemekten nefret ediorum hergün tükenmeyen gözyaşıyla ağlamaktan nefret ediorummmm dayanamıorum artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
ben artık kendimi çözemez oldum yok aslında iyice psikopata bağladım bu işi.birde anladım ki nekadar hazırlanırsam okadar çok kasıyorum.kas gevşetici,sakinleştirici şurup,vajiye uyuşturucu,kayganlaştırıcı jel hepsini birarada ilkkez dün gece yaptım ve onca zamandan sonra en başa döndüm iyimi.hiç cesaretim kalmadı.yardıan fazlasını almaya başlayan ben ucu değse ittirdim kocişi.offfffffffffffffffffffffffffffff ne dertmiş Yarabbim.yok kızlar benden artık beklemeyin en son olacak bir kişi varsa oda benim.beynimle konuşmaktan çatışmaktan yoruldum bıktım.acı yok anladım vaji genişliyor parmağımla eş parmağıyla defalarca hissettim p..yarısndan fazlasında bile bişe olmadığını gördüm ama yok yok yok olmuyor işte.daha ne yapmamı istiyor kafayı yiyip kalmamımı.allahım çıldırmadan kurtulsam keşke yardım et
serencim beni merak etme canım en son yapacak kişi benim
moralim çok bozukksabaha kadar yatakta ağladımm 2 parmağı dibine kadar alan ben p...s ucu deyince nedense kaçıorummm deydimi kasıyorumm eşimde kızdı sinirlendii tartıştıkk artık dayanamadı ağzına geleni saydı (sabahta hiç bişi olmamış gibi öptü işe gitti) bende sabaha kadar tavana baka baka ağladımm özene bezene beğendiğim düzdüğüm yatak odamdan nefret ediorummm tavanı izlemekten nefret ediorum hergün tükenmeyen gözyaşıyla ağlamaktan nefret ediorummmm dayanamıorum artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk [/QUOT
canım ağlamana eşlik etmek istiyoruuummm aynı psikolojideyiz çünküüüüüü
ben artık kendimi çözemez oldum yok aslında iyice psikopata bağladım bu işi.birde anladım ki nekadar hazırlanırsam okadar çok kasıyorum.kas gevşetici,sakinleştirici şurup,vajiye uyuşturucu,kayganlaştırıcı jel hepsini birarada ilkkez dün gece yaptım ve onca zamandan sonra en başa döndüm iyimi.hiç cesaretim kalmadı.yardıan fazlasını almaya başlayan ben ucu değse ittirdim kocişi.offfffffffffffffffffffffffffffff ne dertmiş Yarabbim.yok kızlar benden artık beklemeyin en son olacak bir kişi varsa oda benim.beynimle konuşmaktan çatışmaktan yoruldum bıktım.acı yok anladım vaji genişliyor parmağımla eş parmağıyla defalarca hissettim p..yarısndan fazlasında bile bişe olmadığını gördüm ama yok yok yok olmuyor işte.daha ne yapmamı istiyor kafayı yiyip kalmamımı.allahım çıldırmadan kurtulsam keşke yardım et
ranacım bitanem bak beunimizin oyunu bu bize zaman zaman bizi geçmişe söndürüyor bitanem sen hiç sıkma canını tatlım benim yenicez sen üzülme hepimiz birlikte yenicez eeee assolistler en son çıkarmış
kızlaaaaarrrrrrrrr ben de BAŞARDIIIIIIIIIIIIMMMMMMMMMMMMMMgerçi ben hala inanamıyorum olduğuna ama eşimin bir saattir etmediği yemin kalmadı oldu diye o kadar kolay oldu ki sanırım ondan inanamıyorum.inanın sevinemedim bile ya şoktayım galiba 1,5 yıl sonra ben de taze gelin olabildim sonunda:123:destek olan arkadaşlara ne kadar teşekkür etsem azdır.Allah ne muradınız varsa versin inşallah çok ama çoook mutlu olun darısı diğer vajili arkadaşlarımın başına.ya az da olsa bi acı olur diye düşünüyordum ama inanın boşuna beklemişim 18 aydır hiç bir şekilde acı sızı hiçbişey olmadı sanırım uygun zaman bu geceymiş.sizi çoook seviyorum artık yatayım belki sabaha kadar kendime gelebilirim şu an şoktayım hala
canimmmmm oyle soyleme nolursun:84::84::84:
bende senin gibi oldum.sen beni cesaretlendirdin hatirlamiyormusun.ama napalim beynimiz bizi zorluyor.boyle konusma canim lutfen olacak allahin izniyle belkide ustune cok dusuyoruz ya icten ice panik yapiyoruz heralde fakrina varmadan.hadi toparlan nolur canim benim.uzme benide.beraber ustesinden gelecez allahin izniyle insallah.
tebrikler tatlımm :))
tatlım eşimin iki parmağınıaldım tamamen:)
offff canım offfff inşallah .sen bana bakma boşver ben saldım artık kendime küsüm bugün .sen cesaretini sakın kırma çok iyi gidiyosun.egzersizlere devam benim yapamadığıma bakma birden atağa geçeceksin inşallah.hadi bakalım güzel haberler ver canım benim
çok zor bir durum bende 15 aydır evliyim ama 3 gun öncesıne kadar eşimle nezaman denesek ben hep kendimi kasardım kortkardım acıycak canım yanacak die ama 3 önce kaydırıcı ie zorladım kendimi eşimde yardımdı oldu eşimin penisi ile bayabi vajimi zorladım ama kontraol tamamen bendeydi sora baktım yine olmuyo kaydırıcıyı tekrar sürdüm ve işaret parmamı içeriye doğru ittim. ve işaret parmagım tamamen girdi. sora eşimin isaret parmanı ittik oda girdi bir kac defa ugrastık sora bıraktım ama o gece o kadar huzurlu uyudum kı anlatamma ben bukadarını bıle beklemıyodum ama bence bana bu konuda etkılı olanlar bırıncısı adetımın yaklaşmış olması çünkü adet gunlerı yaklastıkca vaji asgıya dogru iniyomus ve genıslıyomus ikincisi kaydırıcı kullanmıs olmam ve eşiminkiyle bıraz zorlamış olmam aslında en buyuk sebep artık yeter yapıcam dıyıp bunu beynımde bıtırmem oldu ALLAH bu durumda olanların yardımcısı olsun tedavısı cok pahalı en az 3 bin ile 5 bin arasında değişiyo ben cok arastırdım ama bu kadar bıle lerledımya çok mutluyum
kızlaaaaarrrrrrrrr ben de BAŞARDIIIIIIIIIIIIMMMMMMMMMMMMMMgerçi ben hala inanamıyorum olduğuna ama eşimin bir saattir etmediği yemin kalmadı oldu diye o kadar kolay oldu ki sanırım ondan inanamıyorum.inanın sevinemedim bile ya şoktayım galiba 1,5 yıl sonra ben de taze gelin olabildim sonunda:123:destek olan arkadaşlara ne kadar teşekkür etsem azdır.Allah ne muradınız varsa versin inşallah çok ama çoook mutlu olun darısı diğer vajili arkadaşlarımın başına.ya az da olsa bi acı olur diye düşünüyordum ama inanın boşuna beklemişim 18 aydır hiç bir şekilde acı sızı hiçbişey olmadı sanırım uygun zaman bu geceymiş.sizi çoook seviyorum artık yatayım belki sabaha kadar kendime gelebilirim şu an şoktayım hala
çok teşekkür ederim canım sayenizde başardım.ne kadar teşekkür etsem az gelir heralde.senin şu komik mesajlarına bayılıyorum zaten çok esprilisin.okudukça keyfim yerine geliyodu aynı şekilde venüsünkilerde öyle.Allah ne muradınız varsa versin inşallllllahhhbebiş nasıl annesi?sınavların bitti sanırım
canım benim vaji biraz naz yapıyor işte o kadar zamanla kısıtlama bence bu işi.şimdi herkes bakıyorum çok istekli bir an önce kurtulmak istiyorlar çok da haklısınız ama sanki o zaman daha çok tedirgin oluyo insan bende öyle oluyodu.senin zaten başa dönmen imkansız bu saatten sonra ne kaldı ki başarmana.ama bazen psikolojik bi durum heralde yapabildiğin bişeyi ertesi gün yapamayabiliyosun.bi de şu hazırlık aşaması da çok kasıyor insanı dur önce sakinleştiricimi içeyim kayganlaştırıcımı süreyim falan insan anlamadn bi heyecana kapılıyor hazırlanırken.şimdilik belki mecburuz bunları kullanmaya ama biraz ters etki yapıyor bu hazırlık aşaması.bi de de insanın bazı dönemler daha sıkı oluyo sanırım vajisi benim adetten sonra zor oluyodu mesela egsersizler belki öyledir senin de.bozma hemen moralini sen ki o kadar pozitif bi insansın güzel şeyler düşün
kendinden daha kötü durumda olanaları görüp üzülmeye bırak bence canm sen baya yol katetmısın olur bu durum bence kurtulcaksn cok yakında bak ben parmağımı almayı bi türlü beceremiyrm bu yüzden denemek bile istemyrm p..s denemesi yapıyrm sen parmakları gecmısın benden daha ii durumdasın bence üzme tatlı canını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?