Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

benimki fazlaydı başka bi yerden gelmesi imkansız ama o kadarı olduktan sonra niye kurtulamadım en çokda ona sinir oluyrm

anladım cnm sıkıntı yok amin diyorum en yakın zamanda olur inşallahhhhh kafayı yemedenn

bigilerinle bizlere yardımcı oluyosun canım .......çok sağol. ALLAH DA HER DAİM YARDIMCIN OLSUN

süper bilgiler.. saol nazlıcım... ya benim etrafımda ki bütün hamileler her fırsatta uyuyolar.. sende böyle bir surum yok heralde maşallah :))

Yok canım yaa,benim uykum gelmiyo..eşimde gece vardiyasında olunca,o gelene kadar burda sizlerle vakit geçiriyorum,ne yapayım? Buarada ilk vajiye bakarken bende aynıydım yaa..Şimdi aklıma geldi egzersizi yaptığım ayna küçüktü ve ben eşime şu büyük gösteren aynalar varya onlardan aldırmıştım,sırf gözüme daha büyük görünsün diye(Bendeki psikolojiye bak yaa..kendimi motive etmek için bulmadığım yöntem kalmamıştı).. Aslında alakası yokmuş,vaji her boyutta aparatı alabilecek kadar esneyebilen bir yapıymış..

benimki fazlaydı başka bi yerden gelmesi imkansız ama o kadarı olduktan sonra niye kurtulamadım en çokda ona sinir oluyrm

Allah Allah enteresan gerçekten.. ya doğruluğunu bilmiyorum ama biyerde okumuştum. ilk seferden sonra bi daha ilişki olmazsa kızlık zarı kendi kendini tamir edebiliyomuş... tabi doğrumu değil mi bilmiyorum.. hem olsun canım yaaa takma kafana.. bak bizde aynı durumdayız.. inşallah yakında açılışı yaparız

cnm benim yaaa şimdide bebek bekliyosun ne güzel bişşiiiii gerçekten çok seviniyorum senin adına darısı bu sorunu yaşayan herkesin başına inşallahhh,yenen biri olarak bizi çok aydınlattın bize çok cesaret verdin okadar seviniyorum ki buna allah senden binkat razı olsun cnmm,seviyom seniii çokkkkk... :2::2:

hemen burda olcam zatennnnn dua edin bana yaaa olsun bitsin artıkınnn

kız ne hemen burda olcan, olup bittikten sonra kocişinin koynunda uyu, bize sonra haber verirsin

kendim için her dua ettiğimde bu derdi çeken herkes için de dua ediyorum. Allah hepimizi en kısa zamanda kurtarsın bu dertten inşallah.. amin..

bizim kaslarla alakalı işte malesef canım kasarak oraya bir duvar örüyoruzzzzz acı yok aslında kanda gelmiooooo bazı arkadaşlar orayı esneterek nasıl olduğunu bile anlamadığını söylüyorlar. dr.cem keçenin sayfasından alıntı yaptım umarım faydası olur canım.... Hiymen ilişki olmadan önce yeterli düzeyde esneyebilir. Her kadın bunu kendi kendine yapabilir. Kendi parmaklarıyla kızlık zarını esnetebilir. İşaret parmağını bebe yağıyla yağladıktan sonra yumuşak bir şekilde vajene doğru itmek yeterlidir. Mastürbasyon yapar gibi yavaş yavaş parmağı ileri geri hareket ettirmek kızlık zarını esnetecektir. Bunu yaparken zevk alınır. Diğer el ile aynı anda klitoris okşanarak zevki arttırmak mümkündür. Başlangıçta sadece parmağın ucu sokulur. Parmağın ucu içerdeyken yavaşça vajenin duvarlarına bastırılır. Sanki parmak bir saatin yelkovanı gibi döndürülür. Hafif baskı hissedecek derecede bastırılır. Acı hissedince baskıya son verilir. Sonra başka yönde tekrar denenir. Bu çalışma vajen kaslarını ve kızlık zarını esnetir. Tek parmağa alıştıktan sonra işleme iki parmakla hatta zamanla 3 parmakla devam edilir. (Tabi bu çalışmayı evli ve ilişkiden korkan kadınlar kocalarından izin alarak yapmak zorundadırlar. Ya da bekâret gibi takıntısı olmayan genç kızların ilk ilişkiye başlamadan önce bu çalışmayı yapmaları tavsiye edilir.) Bazı kişiler bir hafta içinde arzu ettikleri esnekliğe ulaşırlar. Ama bazı kadınlar için çalışma birkaç ayı bulabilir. Başlangıçta aşırı sertlik ve direnç hissedenlerin sabırlı olması gerekir. Önce sadece vajenin ağzında parmak gezdirmek yeterlidir. Zamanla beden parmak ilişkisi kuruldukça milim milim ilerleme sağlanır. Deliğin yerini tam bulamayanlar ayna kullanabilir. Anlayışlı bir eş varsa bu işlemleri erkek de yapabilir

adam ne güzel anlatmış, hepsine inanıyorum ama uygulamaya gelince neden yapamıyorum ben yaw

evet cnm zaten hiç acı fln olmadıki anlamamıştım bile ama kafa yine kilitliliyor işte kendini acımıycağını bildiğim halde kasılıyrm neyse yavaş yavaş ilerliyorm yapcak bişey yok..cnm sağolasın o kitap var bendede hatmettim... anlıycağın denemediğim şey yok sonuçç fosss...

adam ne güzel anlatmış, hepsine inanıyorum ama uygulamaya gelince neden yapamıyorum ben yaw

canım bi teklifim var yarın ikimizde vajimizi iyice inceleyelim o deliği bulalım ve oraya kulak çubuğunu streçfilme sarıp sokmayı deneyelim mi? birlikten kuvvet doğar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…