- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #33.721
bu hastalığın adını değiştirelim kıssslarrrrr 'vajinismus' değillll 'beyinismusss' olsunnn... he heee:
hadi lacivertcim görelim seni.hadi şimdi erkeğe yapılanı biz sana yapalım vuralım sırtına yüklenin kızlaaarrrrrgerdeğe gönderelim seni hadiii lacivert haydiiiiiiii tam zamanı tam zamanı şimdiii oleyyyyy oleeyyyyyy
aslında 3-4 damla kadar gerdek gecesinde bendende kan geldi ama nerden geldi anlamadım doktorda kızlık zarın kalın ama olmayacak gibi değil deyince şaşırdımbi şekilde esnetmek lazım artık vajiye bakalım inceleyim onu dahada fazla tanıyalım bende bebiş istiyoooooooooommmmm
çok fena hırslıyımmm yapcam bu seferrrr,herkes yapıyooo bizim ne eksiğimiz var ayollll
he heeee süperrsinn cnm ama maalesef kocam salı gününe kadar şehir dışındaaaa
bu arada canım ben seni başka bir arkadaşla karıştırmışım o yüzden öyle yazdım. biliyorum bizde daha öncesinde anlayamadık, o an gelince ancak anlayabildik bir problemimiz olduğunu. hatta ben uzun süre hastalık olduğunu anlayamadım bile.. ama araştıra araştıra bulduk ne olduğunu.. inşallah bundan sonra sabır ve azimle çözcez sorunumuzu.. sonra da burda halay çekicez
he heeee süperrsinn cnm ama maalesef kocam salı gününe kadar şehir dışındaaaa
hay Allah tühhh neyse salı haber verde kapıya kadar geçirelim seni
Vajina çok esnek ve bir çok işleve sahip bir şekilde tasarlanmıştır..Aynı boşluktan adet yaşanır,tampon ve erkeğin p...i girer ve bebek yine bu girişten doğar..Vajina girişi kapalı gibi durur,bunun iki nedeni vardır...Birincisi bu açıklıktan içeriye mikrop ve zararlı maddelerin girmemesi,ikincisi ise p... girişi sırasında vajinanın bunu hissedebilmesidir..Çünkü erkekler ve kadınlar bu giriş sırasında hissedilen sürtünmeden haz alırlar...hatta kadınlar bu his sayesinde ruhsal tatmin elde ederler..Ayrıca bir kadın cinsel olarak uyarıldığında,vajina otomatik olarak genişler,uzar ve ıslanır..Bu durum bedeninizin p... girişine kendine hazırlaması sürecidir..
süper bilgiler.. saol nazlıcım... ya benim etrafımda ki bütün hamileler her fırsatta uyuyolar.. sende böyle bir surum yok heralde maşallah :))
aaaa bende bu gece işten falan gelicek sandım
olsun daha iyi o zamana kadar daha çok özlersin kocişini, sonra da gelsin güzel geceler
hemen burda olcam zatennnnn dua edin bana yaaa olsun bitsin artıkınnn
benimki fazlaydı başka bi yerden gelmesi imkansız ama o kadarı olduktan sonra niye kurtulamadım en çokda ona sinir oluyrm
Yok canım yaa,benim uykum gelmiyo..eşimde gece vardiyasında olunca,o gelene kadar burda sizlerle vakit geçiriyorum,ne yapayım? Buarada ilk vajiye bakarken bende aynıydım yaa..Şimdi aklıma geldi egzersizi yaptığım ayna küçüktü ve ben eşime şu büyük gösteren aynalar varya onlardan aldırmıştım,sırf gözüme daha büyük görünsün diye(Bendeki psikolojiye bak yaa..kendimi motive etmek için bulmadığım yöntem kalmamıştı)..Aslında alakası yokmuş,vaji her boyutta aparatı alabilecek kadar esneyebilen bir yapıymış..
hemen burda olcam zatennnnn dua edin bana yaaa olsun bitsin artıkınnn
benimki fazlaydı başka bi yerden gelmesi imkansız ama o kadarı olduktan sonra niye kurtulamadım en çokda ona sinir oluyrm
bizim kaslarla alakalı işte malesef canım kasarak oraya bir duvar örüyoruzzzzz acı yok aslında kanda gelmiooooo bazı arkadaşlar orayı esneterek nasıl olduğunu bile anlamadığını söylüyorlar. dr.cem keçenin sayfasından alıntı yaptım umarım faydası olur canım.... Hiymen ilişki olmadan önce yeterli düzeyde esneyebilir. Her kadın bunu kendi kendine yapabilir. Kendi parmaklarıyla kızlık zarını esnetebilir. İşaret parmağını bebe yağıyla yağladıktan sonra yumuşak bir şekilde vajene doğru itmek yeterlidir. Mastürbasyon yapar gibi yavaş yavaş parmağı ileri geri hareket ettirmek kızlık zarını esnetecektir. Bunu yaparken zevk alınır. Diğer el ile aynı anda klitoris okşanarak zevki arttırmak mümkündür. Başlangıçta sadece parmağın ucu sokulur. Parmağın ucu içerdeyken yavaşça vajenin duvarlarına bastırılır. Sanki parmak bir saatin yelkovanı gibi döndürülür. Hafif baskı hissedecek derecede bastırılır. Acı hissedince baskıya son verilir. Sonra başka yönde tekrar denenir. Bu çalışma vajen kaslarını ve kızlık zarını esnetir. Tek parmağa alıştıktan sonra işleme iki parmakla hatta zamanla 3 parmakla devam edilir. (Tabi bu çalışmayı evli ve ilişkiden korkan kadınlar kocalarından izin alarak yapmak zorundadırlar. Ya da bekâret gibi takıntısı olmayan genç kızların ilk ilişkiye başlamadan önce bu çalışmayı yapmaları tavsiye edilir.) Bazı kişiler bir hafta içinde arzu ettikleri esnekliğe ulaşırlar. Ama bazı kadınlar için çalışma birkaç ayı bulabilir. Başlangıçta aşırı sertlik ve direnç hissedenlerin sabırlı olması gerekir. Önce sadece vajenin ağzında parmak gezdirmek yeterlidir. Zamanla beden parmak ilişkisi kuruldukça milim milim ilerleme sağlanır. Deliğin yerini tam bulamayanlar ayna kullanabilir. Anlayışlı bir eş varsa bu işlemleri erkek de yapabilir
bizim kaslarla alakalı işte malesef canım kasarak oraya bir duvar örüyoruzzzzz acı yok aslında kanda gelmiooooo bazı arkadaşlar orayı esneterek nasıl olduğunu bile anlamadığını söylüyorlar. dr.cem keçenin sayfasından alıntı yaptım umarım faydası olur canım.... Hiymen ilişki olmadan önce yeterli düzeyde esneyebilir. Her kadın bunu kendi kendine yapabilir. Kendi parmaklarıyla kızlık zarını esnetebilir. İşaret parmağını bebe yağıyla yağladıktan sonra yumuşak bir şekilde vajene doğru itmek yeterlidir. Mastürbasyon yapar gibi yavaş yavaş parmağı ileri geri hareket ettirmek kızlık zarını esnetecektir. Bunu yaparken zevk alınır. Diğer el ile aynı anda klitoris okşanarak zevki arttırmak mümkündür. Başlangıçta sadece parmağın ucu sokulur. Parmağın ucu içerdeyken yavaşça vajenin duvarlarına bastırılır. Sanki parmak bir saatin yelkovanı gibi döndürülür. Hafif baskı hissedecek derecede bastırılır. Acı hissedince baskıya son verilir. Sonra başka yönde tekrar denenir. Bu çalışma vajen kaslarını ve kızlık zarını esnetir. Tek parmağa alıştıktan sonra işleme iki parmakla hatta zamanla 3 parmakla devam edilir. (Tabi bu çalışmayı evli ve ilişkiden korkan kadınlar kocalarından izin alarak yapmak zorundadırlar. Ya da bekâret gibi takıntısı olmayan genç kızların ilk ilişkiye başlamadan önce bu çalışmayı yapmaları tavsiye edilir.) Bazı kişiler bir hafta içinde arzu ettikleri esnekliğe ulaşırlar. Ama bazı kadınlar için çalışma birkaç ayı bulabilir. Başlangıçta aşırı sertlik ve direnç hissedenlerin sabırlı olması gerekir. Önce sadece vajenin ağzında parmak gezdirmek yeterlidir. Zamanla beden parmak ilişkisi kuruldukça milim milim ilerleme sağlanır. Deliğin yerini tam bulamayanlar ayna kullanabilir. Anlayışlı bir eş varsa bu işlemleri erkek de yapabilir
adam ne güzel anlatmış, hepsine inanıyorum ama uygulamaya gelince neden yapamıyorum ben yaw
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?