Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

hepinize günaydın arkadaşlar.güne çok kötü başladım gerçekten.bu kadar hayat dolu bi insanın öldüğüne inanmak zor geliyor insana ama hayatın gerçekleri malesef.mekanı cennet olsunAllah bebişine uzun ömürler versin inşallah

bizim derdimizde dertmi böle ani ölümlerin yanında Rabbim başka dert vermesinnn sevdiklerimixin acısını bizlere göstermesin..
kendimden durum raporu veriorum=== dün gece denedik ucu girdi bıraksam dahada girecek ama kasım kasım kasılıorummmmmm önceden ayakalarım titrerdi şimdi kastığımdan her tafarım titrio acil su kasılmaya çare bulmam lazımmmmmm eşim alışacaksın böle böle deneyerekkk diooo
bu aradaaa rana daha gelmedimiiii şimdi gelip başardım derse onu furuurummmm
benden önce yenemezzzzzzzz nerdesin kıssss ranaaaaaa

Canım kasıldığın yerde dur bekle nefes egzersizi yap öyle kal titremen geçecek hep aynı noktaya gelip titriyor insan ama orada 30 sn beklesen titremenin geçtiğini göreceksin

bende çok üzüldüm defne joya özellikle bebeğinin annesiz büyüyeceğine.astımı varmış dün gecede baya alkol almış o tetiklemiş diyolar.Rabbim tasiratını affetsin.
kızlar ümidinizi hiç tiyirmeyin hepsi oluyor sadece zamana ve casarete ihtiyacınız var

anammm nerde bu milletttt:84::84::84:

kizlarrrr uyuyomusunuz hala bu saate kadar kalmazdiniz hicbiriniz yoksa gece cok mu yorgun dustunuz hayydiiiiiinnnn kalkin gaariiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…