Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

öncelikle şu umutsuzuğu üzerinden at bi bakalım canım bugün deneriz olmaz yarın deneriz olmaz ama öbür gün dokuna dokuna vaji alışır biz gidip hergün usanmadan çalalım vajinin kapısını bigün mutlaka müsait olup alacaktır yüzsüz olalım bu konuda üstüne düşelim vajinin pes etsin artık

canım bi teklifim var yarın ikimizde vajimizi iyice inceleyelim o deliği bulalım ve oraya kulak çubuğunu streçfilme sarıp sokmayı deneyelim mi? birlikten kuvvet doğar

ben deliği buldum da oraya pe.. ten başka bişey girmiyo bende canım.. çok ama çok denedim olmayınca çok sinirim bozuluyo.. egzersiz işini bi türlü beceremiyorum.. ama senin cesaretin var sen yapabilirsin canım.. hem egzersiz yapanlar ilişkinin daha kolay olduğunu söylüyolar... hazır istekliyken hemen başla derim :)

aynen benim gibisin kulak çöpünü bile beceremedim küçücük bişey halbuki ama p.ste daha rahatım en azından baska seylerle denediğim kadar kasılmıyrm

işte beyinismus yaa ondan. tamamen beynimizle alakalı nasıl çalışıyosa artıkkk

bende bilmiyorum yaaa ne biçim çalışıyo bizim bu beyinlerimiz...
milletin bayıla bayıla, hoplaya zıplaya yaptığı şeyi, biz uğraş uğraş yapamıyoruz..
ama olcak, çok inançlıyım.. azmin elinden hiç bişey kurtulamaz... azimle ilgili çok manalı bir atasözü var ama şimdi burda söylemiyim

alışması lazım başka çaresi yok umutsuzluga kapılmıyrm aslında da bazen daha ii gidiyr olcak diyrm hop tekrar kötüleşiyr ondan moral bozuluyr 2 seneyi devirdik bi 2 sene daha geçerse vajinismustan sonra şizofren olurum heralde

inşallah yapabilirim canım

aynen benim gibisin kulak çöpünü bile beceremedim küçücük bişey halbuki ama p.ste daha rahatım en azından baska seylerle denediğim kadar kasılmıyrm

aynen bende öyleyim o yüzden daha fazla psikolojimi bozmamak için egzersizleri denemiyorum artık ama pe.. sürekli deneme yapıyoruz. önceleri hiç girmezken yavaş yavaş ucu girmeye başladı, sonra da yarısna kadar başarabildim çok şükür. tabi hemencik olmuyo, yavaş yavaş alıştıra alıştıra açılıyor orası. bende birşeylerin oraya girebileceğine ve esneyebileceğine inandım. deneye deneye sonuna kadar olcak inşallah...

işte beyinismus yaa ondan. tamamen beynimizle alakalı nasıl çalışıyosa artıkkk

arkadaşlar bu hastalık gerçekten beyinde bitiyor.3 sene benim için kabus oldu yaa.artık anne olmak istiyorum ama normal yolla.bu yüzden bu sorundan kurtulmam lazım.ben egzersizlere başladım.sanırım eskisinden çok daha iyiyim.inşallah en kısa zamanda tamamen atlatırım.bu hastalığı olan tüm arkadaşlara duacıyım..:

kıslarrr konuşmak ii geldi sağolun hepinize iyi geceler Allah rahatlık versin yarın görüşmek üzere tabi inşallah...

olcak cnm olcak burda yapan arkadaşları gördükçe yenen arkadaşlarımız bize cesaret verdikçe olcak inan bunaa... iyi geceler tatlım yatıyorum benn

gerçekten bu hastalık erteleme hastalığı canım benimde evleneli 4 ay oldu hep erteleye erteleye baktım kendiliğinden olmuyo çalışmak sabretmek lazım aklımı başıma alıp üstüne gitmeye karar verdim... herşeye rağman Allaha şükretmeliyizki çaresi olan bi hastalıkla sınıyor bizi Allah çaresiz dert vermesin geçecek bu günler elbet

olcak cnm olcak burda yapan arkadaşları gördükçe yenen arkadaşlarımız bize cesaret verdikçe olcak inan bunaa... iyi geceler tatlım yatıyorum benn

iyi geceler canım...

herkese iyi geceler arkadaşlar, gerçekten burda konuşmak paylaşmak psikoterapi gibi bişey oluyor bize. inşallah hepimiz yakında kurtulcaz bu dertten..Allah hepimize kolaylıklar versin.. kendinize iyi bakın...

hangi aşamadasın canım?

oh sen egzersizlere başladıysan gerisi de gelir Allahın izniyle. egzersizlere başlayan herkes bu dertten kurtuldu. sadece biraz azim ve sabır lazım.. inşallah sende egzersizlerle ve inançla sorununu çözersin yakında..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…