- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #33.741
adam ne güzel anlatmış, hepsine inanıyorum ama uygulamaya gelince neden yapamıyorum ben yaw
evet cnm zaten hiç acı fln olmadıki anlamamıştım bile ama kafa yine kilitliliyor işte kendini acımıycağını bildiğim halde kasılıyrm neyse yavaş yavaş ilerliyorm yapcak bişey yok..cnm sağolasın o kitap var bendede hatmettim... anlıycağın denemediğim şey yok sonuçç fosss...
canım bi teklifim var yarın ikimizde vajimizi iyice inceleyelim o deliği bulalım ve oraya kulak çubuğunu streçfilme sarıp sokmayı deneyelim mi? birlikten kuvvet doğar
ben deliği buldum da oraya pe.. ten başka bişey girmiyo bende canım.. çok ama çok denedim olmayınca çok sinirim bozuluyo.. egzersiz işini bi türlü beceremiyorum.. ama senin cesaretin var sen yapabilirsin canım.. hem egzersiz yapanlar ilişkinin daha kolay olduğunu söylüyolar... hazır istekliyken hemen başla derim :)
işte beyinismus yaa ondan. tamamen beynimizle alakalı nasıl çalışıyosa artıkkk
öncelikle şu umutsuzuğu üzerinden at bi bakalım canım bugün deneriz olmaz yarın deneriz olmaz ama öbür gün dokuna dokuna vaji alışırbiz gidip hergün usanmadan çalalım vajinin kapısını bigün mutlaka müsait olup alacaktır yüzsüz olalım bu konuda üstüne düşelim vajinin pes etsin artık
ben deliği buldum da oraya pe.. ten başka bişey girmiyo bende canım.. çok ama çok denedim olmayınca çok sinirim bozuluyo.. egzersiz işini bi türlü beceremiyorum.. ama senin cesaretin var sen yapabilirsin canım.. hem egzersiz yapanlar ilişkinin daha kolay olduğunu söylüyolar... hazır istekliyken hemen başla derim :)
aynen benim gibisin kulak çöpünü bile beceremedim küçücük bişey halbuki ama p.ste daha rahatım en azından baska seylerle denediğim kadar kasılmıyrm
işte beyinismus yaa ondan. tamamen beynimizle alakalı nasıl çalışıyosa artıkkk
bende bilmiyorum yaaa ne biçim çalışıyo bizim bu beyinlerimiz...
milletin bayıla bayıla, hoplaya zıplaya yaptığı şeyi, biz uğraş uğraş yapamıyoruz..
ama olcak, çok inançlıyım.. azmin elinden hiç bişey kurtulamaz... azimle ilgili çok manalı bir atasözü var ama şimdi burda söylemiyim
inşallah yapabilirim canım
alışması lazım başka çaresi yok umutsuzluga kapılmıyrm aslında da bazen daha ii gidiyr olcak diyrm hop tekrar kötüleşiyr ondan moral bozuluyr 2 seneyi devirdik bi 2 sene daha geçerse vajinismustan sonra şizofren olurum heralde
olcak cnm olcak burda yapan arkadaşları gördükçe yenen arkadaşlarımız bize cesaret verdikçe olcak inan bunaa... iyi geceler tatlım yatıyorum benn
arkadaşlar bu hastalık gerçekten beyinde bitiyor.3 sene benim için kabus oldu yaa.artık anne olmak istiyorum ama normal yolla.bu yüzden bu sorundan kurtulmam lazım.ben egzersizlere başladım.sanırım eskisinden çok daha iyiyim.inşallah en kısa zamanda tamamen atlatırım.bu hastalığı olan tüm arkadaşlara duacıyım..:
arkadaşlar bu hastalık gerçekten beyinde bitiyor.3 sene benim için kabus oldu yaa.artık anne olmak istiyorum ama normal yolla.bu yüzden bu sorundan kurtulmam lazım.ben egzersizlere başladım.sanırım eskisinden çok daha iyiyim.inşallah en kısa zamanda tamamen atlatırım.bu hastalığı olan tüm arkadaşlara duacıyım..:
nazlı sen yendin değilmi
ayna egzersizlerini yaptım.şimdi parmak egzersizlerini yapıyorum.artık yavaş yavaş girmesine izin verebiliyorum .amacım o şekilde esnetmek.daha sonra da başarmak:)hangi aşamadasın canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?