Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr yemek yapcam kuru fasulyeyiii kaç dk düdüklüde pişirimmm sizce.....

bu gece bolll gazlı fantaziler olacak bizdeeee

ranaaa çabuk yaz ne oldiii ne bittiiiii ben dün akşam denedim ucu girdi kasım kasım kaısldım ama kasılmasam bu iş olduuu dün p...s gibi aparat soktum yaaa sanki daha esnedi bugün p...ss benzeyen evde ne varsa hepsini sokacammmm durmak yok yolaaaa devammmm

canlaaarrrrrıııııııımmmmmm ben geldddiiiiiiiiimmmmmmm.sereeeennncciiikkk gelddiiiimmmm.böle gümbür gümbür geldiğime bakmayın daha bişe olmuş değildün venüstenin paylaştığı tahrik noktalarını kociş üzerinde çalıştıııımmmmp...boyutnda aparatı baya bi aldım bu egzersizi rahatlayan kadar yapıp p... deneyecem artık.işi şansa bırakmak istemiyorum.

vajinismusu yeneceğim size haber vereceğim
hergece inadına zevkten uçacağım
o aralar aramayın meşgul olacağım
kociş buna şaşıracak
zevkten zevke dalacak
tüm vajili arkadaşlar buna alkış tutacak

bestem nasıl amahepinize armağan ediyorummmmm

selam kızlar, nasılsınız??

defne joya çok üzüldüm yaa, genç ölümler duyunca insan daha fzla üzülüyor. kimin ne zaman öteki tarafa gideceği belli değil. Rabbim hepimizee hayırlı yaşamlar versin..

hoşgeldin canım, süper beste..

anammm sen bu isi yaptiktan sonra seni nasil zapt edecez cok merak ediyorumsereni de gectin kiz sennnn

canım senı boyle gormek ne guzel maşallahsana bende dun p...sın yarısına yakın alabıldım ama neyse bır turlu hepsı olmuyooo bugun dınlenıcez ama kocişte hal kalmadııı

ayyy evet ya bende şok oldum Allah rahmet etsin.her ölümde insan kendi ölümünü hatırlıyor.rabbim imandan ayırmasın.

benı yerım den edecen gız bu azım le bak herkes benı konusuyo yakında seren yerıne rana dıcez valla hey masaallah maasaallah nazar degmez ınsaallaahhhh bakıyorum da ucuslarda sın canım bu hız la devam et aferın sana kasmak yok yola devammmmmmmmmmmm

canım senı boyle gormek ne guzel maşallahsana bende dun p...sın yarısına yakın alabıldım ama neyse bır turlu hepsı olmuyooo bugun dınlenıcez ama kocişte hal kalmadııı

valla süper, bende ancak yarısını alabiliyorum ama önceden oraya hiçbişey değmesine izin vermezken şimdi yarısını alabilmek bğyğk başarı bence. ya bide oraya kadar giriyo da sonrası niye olmuyo yaa. şöyle kolaycacık cup diye gitse içeri nooolur sanki

allah neseni bozmasın canım. süper beste

pandooooo cum sen ne alem de sın valla artık yatak odalarınıza gızlıce gırıp senı ve rana yı arkadan ıtıp destek verıcem kocıslerınızın ustune cıkın daha kolay oluyo bende arkadan ıterım ayyyyyyyyyy cok pısim demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…