- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #33.801
pandooooo cum sen ne alem de sın valla artık yatak odalarınıza gızlıce gırıp senı ve rana yı arkadan ıtıp destek verıcemkocıslerınızın ustune cıkın daha kolay oluyo bende arkadan ıterım ayyyyyyyyyy cok pısim demi
valla süper, bende ancak yarısını alabiliyorum ama önceden oraya hiçbişey değmesine izin vermezken şimdi yarısını alabilmek bğyğk başarı bence. ya bide oraya kadar giriyo da sonrası niye olmuyo yaa. şöyle kolaycacık cup diye gitse içeri nooolur sanki[/QUOTE
bende oyleydım canım kendıme hiç dokunduramazken şimdi yarısına yakın alabılıyorum...yarısna gelınce tıkanıyo benımkıbı anda cup dıye gırse cok memnun olcam yanii
valla süper, bende ancak yarısını alabiliyorum ama önceden oraya hiçbişey değmesine izin vermezken şimdi yarısını alabilmek bğyğk başarı bence. ya bide oraya kadar giriyo da sonrası niye olmuyo yaa. şöyle kolaycacık cup diye gitse içeri nooolur sanki[/QUOTE
bende oyleydım canım kendıme hiç dokunduramazken şimdi yarısına yakın alabılıyorum...yarısna gelınce tıkanıyo benımkıbı anda cup dıye gırse cok memnun olcam yanii
ya aslında muhtemelen tıkanmıyo da ben panik oluyorum, panik olunca da kasıyorum heralde kendimi.buraya kadar geldik ya bundan sonrası da olcak inşallah..
canım senı boyle gormek ne guzel maşallahsana bende dun p...sın yarısına yakın alabıldım ama neyse bır turlu hepsı olmuyooo bugun dınlenıcez ama kocişte hal kalmadııı
bakın gız llar benım kı de yarısına kadar gırdı cok panıkledım kasıldım ama cıkmasını ıstemedım esıme dur bekle ddeedım bıraz bekledı nefes alıp verdım oda bacaklarıma masaj yapa yapa gırdı sora cuuuuuuuuuukkkkkkkk oldu
evet ya bende şok oldum
bakın gız llar benım kı de yarısına kadar gırdı cok panıkledım kasıldım ama cıkmasını ıstemedım esıme dur bekle ddeedım bıraz bekledı nefes alıp verdım oda bacaklarıma masaj yapa yapa gırdı sora cuuuuuuuuuukkkkkkkk oldu
canım senın taktıgını uygulamamız lazım bencede oyle yapsak olacak gibii
canım senın taktıgını uygulamamız lazım bencede oyle yapsak olacak gibii
zaten onemlı olan o nokta o noktadan sonra bıraz sabr edın zaten pamuk ıplıgı gıbı acılırsınız sonra sızı tutabılene ask olsun
ben bacaklarıma masaj yapılınca acayip kıdıklanıyorum
tam orda pe.. çıkarmadan nefes almak lazım dediğin gibi. panik halinden kurtulmam lazım acileeeennnnnnnn.....
benı yerım den edecen gız bu azım le bak herkes benı konusuyo yakında seren yerıne rana dıcez valla hey masaallah maasaallah nazar degmez ınsaallaahhhhbakıyorum da ucuslarda sın canım bu hız la devam et aferın sana kasmak yok yola devammmmmmmmmmmm
ben bacaklarıma masaj yapılınca acayip kıdıklanıyorum
tam orda pe.. çıkarmadan nefes almak lazım dediğin gibi. panik halinden kurtulmam lazım acileeeennnnnnnn.....
canım benım kadar gıdıklanan olmaz resmen tıkım var ama o an aklına bıle gelmez tam o noktada cıkarmak yerıne nefes alıp verın ve esınız yavas ılerlesın hemen kendını ıcerı alır o goreceksınız panık ytamam mı kasmak yok yola devam
valla serenim sensin beni bu hale getiren okadar keyifle anlattın ki hormonlarım ayaklandı bende dizginleyemiyorum artık
canım benım kadar gıdıklanan olmaz resmen tıkım var ama o an aklına bıle gelmez tam o noktada cıkarmak yerıne nefes alıp verın ve esınız yavas ılerlesın hemen kendını ıcerı alır o goreceksınız panık ytamam mı kasmak yok yola devam
bende öyleyim canım yaa herşeyden gıdıklanıyorum
ya aslında vaj... içeri alıyo da ben korkudan devam edemiyorum. vaj.. ve pen... i kendi hallerine bıraksak aslında aralarında acayip bir çekim gücü var
allah neseni bozmasın canım. süper beste
Artık cinsel çekimin arkasındaki bütün sırları bu belgesel ile öğreneceğiz…
R Dublaj Cinsel Çekimin Ardındaki Bilim Discovery Channel DVDRip‏
dediğim film bu yani belgesel film...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?