Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

herkese selam kızlar nasılsınız? sabah sabah bende çok üzüldüm defneye yaaaaa Allah rahmet eylesin. şok oldum resmen

cnm senin üstte oldugun poz. deneyin ozmaan tam oluyormus.

sağol canım...ya benim denemedğim pozisyon kalmadı canım. üstte altta yanda ortada
üstte rahat ediyorum ama ben kendimde cesaret bulup itemiyorum, altta olunca da geriliyorum hiç olmuyor.en son denediğimizde yan yana biraz daha rahat hissettim kendimi, hem eşimde kontrol edebiliyor.. bakalım biraz da böyle deniycez..

sağol canım...ya benim denemedğim pozisyon kalmadı canım. üstte altta yanda ortada
üstte rahat ediyorum ama ben kendimde cesaret bulup itemiyorum, altta olunca da geriliyorum hiç olmuyor.en son denediğimizde yan yana biraz daha rahat hissettim kendimi, hem eşimde kontrol edebiliyor.. bakalım biraz da böyle deniycez..

kızlar size bişey sorcam..
benim en son ki denememizden sonra kasıklarımda ara sıra ağrı hissediyorum.
hiç böyle bişey hisseden oldu mu? acaba saatlerde cıbıl cıbıl dolaşmaktan üşüttümmü kendimi?

canım bazen benimde ayaklarımdan üşüdüğüm zamanlar oluyo özellikle ayaklarını sıcak tut:94::94::94:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…