- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #33.841
nasılsın nazlıcım fasülyecik ve sen iyisindir inşallah
yahu su avatar nasıl konuluyo yaaaaaaaaaa yapamıyoruuummmmmmm:95::95::95::95::95::95:
İyiyiz tatlım,çok sağol..Eşim pc başında iki büklüm oturma diye sölene söylene işe gitti..Bende uzandığım yere aldım laptopu...He he hedemokrasilerde çareler tükenmez..ne yapayım,ayrılamıyorum burdan...Sen nasılsın,canım?nasıl gidiyor,egzersizler?
iyi tatlım eşimin iki parmağını tamamen aldım:) şimdi genişletmeye çalışıyorum orayı
iyi tatlım eşimin iki parmağını tamamen aldım:) şimdi genişletmeye çalışıyorum orayı
Ooo süpersin canım yaa...ne kaldıki bundan sonra,çok yakında seninde başarı haberini alıp halay çekeceğiz demektir...Hadi hayırlısı,canım...Artık kocişler korksun sizden..
evet bencede korksunlar bizden
kızlar size bişey sorcam..
benim en son ki denememizden sonra kasıklarımda ara sıra ağrı hissediyorum.
hiç böyle bişey hisseden oldu mu? acaba saatlerde cıbıl cıbıl dolaşmaktan üşüttümmü kendimi?
arkadaşlar merhaba.yeni üye oldum kk ne.bende kasım 2009 a kadar vajinismusdum.ama çok şükür atlattım şimdi dünya güzeli bi kızım var.size tavsiyem dr.murat ulusoy.kesinlikle hiç beklemeden gidin.1 günde çözdü benim problemimi.
esracım maşallah süpersin canım.yaklaştın sona inşallah.
arkadaşlar merhaba.yeni üye oldum kk ne.bende kasım 2009 a kadar vajinismusdum.ama çok şükür atlattım şimdi dünya güzeli bi kızım var.size tavsiyem dr.murat ulusoy.kesinlikle hiç beklemeden gidin.1 günde çözdü benim problemimi.
Nerdesinizzzzz arkadaşlarrrrrrrrrrrrr
ben varım olurmuu şekerrrr................
olmaz mı kuzun hepiniz benim için değerlisiniz............................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?