Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

nasılsın nazlıcım fasülyecik ve sen iyisindir inşallah

İyiyiz tatlım,çok sağol..Eşim pc başında iki büklüm oturma diye sölene söylene işe gitti..Bende uzandığım yere aldım laptopu...He he he demokrasilerde çareler tükenmez..ne yapayım,ayrılamıyorum burdan...Sen nasılsın,canım?nasıl gidiyor,egzersizler?

iyi tatlım eşimin iki parmağını tamamen aldım:) şimdi genişletmeye çalışıyorum orayı

oluyo canım oluyo hatta vaji içindede gerginlik hissediyorum aparat sonrası denmelerde....naber bu arada azıcık laflayım sıkıldım bennn:78::78:

arkadaşlar merhaba.yeni üye oldum kk ne.bende kasım 2009 a kadar vajinismusdum.ama çok şükür atlattım şimdi dünya güzeli bi kızım var.size tavsiyem dr.murat ulusoy.kesinlikle hiç beklemeden gidin.1 günde çözdü benim problemimi.

olmaz mı kuzun hepiniz benim için değerlisiniz............................

eee konuşalım ozaman nasıl gidiyo cnm yenenlerdenmisin yeneceklerden miiii benim çok ters gitti regl oldum o bitti şimdide eşim salı ya kadar şehir dışında kaldık öleeee bende arkadaşımda olduğum için eğzersizde yapamıyommmm öleee işteeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…