- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #33.861
cnm nasıl bi tedavi uyguladı anlatsana bizedeeee kuzummmm
eee konuşalım ozaman nasıl gidiyo cnm yenenlerdenmisin yeneceklerden miiii benim çok ters gitti regl oldum o bitti şimdide eşim salı ya kadar şehir dışında kaldık öleeee bende arkadaşımda olduğum için eğzersizde yapamıyommmm öleee işteeee
yeni gördüm canım.bebişi uyutuyodum.aparatlarla ve hipnoz tedavisi uyguluyor.kesilikle kalıcı bi çözüm.vajinismuslu biri olarak normal doğum bile yaptım.[/QUOTEA
MA ÇOK PAHALI
yeni gördüm canım.bebişi uyutuyodum.aparatlarla ve hipnoz tedavisi uyguluyor.kesilikle kalıcı bi çözüm.vajinismuslu biri olarak normal doğum bile yaptım.
yeni gördüm canım.bebişi uyutuyodum.aparatlarla ve hipnoz tedavisi uyguluyor.kesilikle kalıcı bi çözüm.vajinismuslu biri olarak normal doğum bile yaptım.[/QUOTEA
MA ÇOK PAHALI
kaça malll oldu
ohh ne güzelll allah bağışlasın kuzumm kuzucuğunu darısı başımıza inşallah...
ohh ne güzelll allah bağışlasın kuzumm kuzucuğunu darısı başımıza inşallah...
evet Allah mutluluğunuzu daim etsin
kizlarrr yaaaa niye bugun kimse yoookkkkkk:84::84::84::84:
hic muhabbet yok nere kacti bu millet oncelerde ne guzel aksama kadar oyle yapalim boyle yapalim diye aksama kadar girgir muhabbett nerdesinizzzz ulennnnnnn
lacivertciğim hani konuşuyorduk
slm kızlar kafayı yicem cokl yogunum pes ettim artık
yaa bebeğim yaaa özürdilerim defne joy haberlerine daldımm noldu ne bitti onları okuyodumm,rüya gibi yaa şaka gibi okuyom okuyom halaa inanamıyorummm kusura bakma tatlım
yaa bebeğim yaaa özürdilerim defne joy haberlerine daldımm noldu ne bitti onları okuyodumm,rüya gibi yaa şaka gibi okuyom okuyom halaa inanamıyorummm kusura bakma tatlım
slm kızlar kafayı yicem cokl yogunum pes ettim artık
canım benim belli zaten hiç giremedin bugn
aynen bende ona takıldım şok oldum sabah öğrenince severdim kendisini
yakışmadı......
neyse daha da daralmayalımmm nerde kalmıştıkkk ayy kafam dağıldıııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?