- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #33.881
valla bi ara girdim sonra çıktım tekrar(( bi süre böyle olacak...
egzersizlerden nerdesin canım benim
tatlım benim şöyle becerebiliyomuyum beceremiyomuyum henüz bende anlamadım ben bi kaç kez mumla denedim 5-6 cm alabildim sonra penisi aldım ama yanma oldu sanırım belli bi yere geldiğinde kasıyorumm şimdi eğzersizde yapamıyorum eşim şehirdışında bende arkadaşımda olduğum için
atlatıcaz canım ehpsini atlatıcaz
aminnnn valla büyük bi yük kalkacak üzerimdennnn
aynen benimde tatlım aynen
cnm şimdi benim çıkmam lazımm yemeğe çıkıcazzz ark.la gece görüşürüzzzzzzz
selamun aleykümmmmmm kızlarrrr...... eltimden bebe yağı aldım aparat sokacam diee iyice kaysın diee hiçde sormadı ne yapcan dieemantarmı yapıo bebe yağııı bi kereliğine kullansam bileeemiii haaa bideee son kullanma tarihi geçmiş bu bebe yağının bişi olmaz herhaldeee..... rana sende durumlar nasıl ben bugün eltimdeydim ödevimi yapmadım şimdi bütün aparatları toplayıp denicemm.... şeyim 70lik ninenin seyine benzedi zaten penis hariç herşey girdi haaa buarada eşim 3 parmak sok şimdide diooo yuhhh dedimmm direk kafamı sokim istersen dedim aaa bak bu daha mantıklı diooo 3 parmak sokuluomukiiii
vuuuu harbidenmiiii denim bi 3 parmak dün ben anestolu bol keseden sürdüm şeyime 15 20 dk bekledim bi boka yaramadıne şey varmış mübarek bendeee pandoo sen ne yaptın bacım buralardamısınnnn ranaa çalış çalışşş senin çalıştını ödevini yaptını görüncee benim daha çok yapasım gelioooooo
kizlarrr yaaaa niye bugun kimse yoookkkkkk:84::84::84::84:
hic muhabbet yok nere kacti bu millet oncelerde ne guzel aksama kadar oyle yapalim boyle yapalim diye aksama kadar girgir muhabbett nerdesinizzzz ulennnnnnn
bazı atlatan arkadaşlar bakıorumda hiçte uğramıo yardımcı olmuoo hoş yardım etmek zorunda değil yaaa.......cilekli seker hiç görünmüoooo aşk olsun onaaa kocası üstünden hiç inmesin emiiipandooo durumlar nasıl cicimm sende
valla bugün hiç çalışasım gelmiyor gördüm işte ne soksam giriyor mubarek bir p... alamıyom ne korkarmışım offffffffffffffffffffffben 3 parmak yaptım p...boyutundada baya ilerlettim bunları diyimde sen devam et tatlım
valla bugün hiç çalışasım gelmiyor gördüm işte ne soksam giriyor mubarek bir p... alamıyom ne korkarmışım offffffffffffffffffffffben 3 parmak yaptım p...boyutundada baya ilerlettim bunları diyimde sen devam et tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?