Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

egzersizlerden nerdesin canım benim

tatlım benim şöyle becerebiliyomuyum beceremiyomuyum henüz bende anlamadım ben bi kaç kez mumla denedim 5-6 cm alabildim sonra penisi aldım ama yanma oldu sanırım belli bi yere geldiğinde kasıyorumm şimdi eğzersizde yapamıyorum eşim şehirdışında bende arkadaşımda olduğum için

atlatıcaz canım ehpsini atlatıcaz

selamun aleykümmmmmm kızlarrrr...... eltimden bebe yağı aldım aparat sokacam diee iyice kaysın diee hiçde sormadı ne yapcan diee mantarmı yapıo bebe yağııı bi kereliğine kullansam bileeemiii haaa bideee son kullanma tarihi geçmiş bu bebe yağının bişi olmaz herhaldeee..... rana sende durumlar nasıl ben bugün eltimdeydim ödevimi yapmadım şimdi bütün aparatları toplayıp denicemm.... şeyim 70lik ninenin seyine benzedi zaten penis hariç herşey girdi haaa buarada eşim 3 parmak sok şimdide diooo yuhhh dedimmm direk kafamı sokim istersen dedim aaa bak bu daha mantıklı diooo 3 parmak sokuluomukiiii

bende çalışmadım bugün içim sıkılıyor.üç parmağı denedim valla oluyor şeker.denede gör

vuuuu harbidenmiiii denim bi 3 parmak dün ben anestolu bol keseden sürdüm şeyime 15 20 dk bekledim bi boka yaramadı ne şey varmış mübarek bendeee pandoo sen ne yaptın bacım buralardamısınnnn ranaa çalış çalışşş senin çalıştını ödevini yaptını görüncee benim daha çok yapasım gelioooooo

valla bugün hiç çalışasım gelmiyor gördüm işte ne soksam giriyor mubarek bir p... alamıyom ne korkarmışım offffffffffffffffffffffben 3 parmak yaptım p...boyutundada baya ilerlettim bunları diyimde sen devam et tatlım

aman yaaaaaaaaa millet kıyıda köşede yapar 14 15 yaşlarında bize bakkkk bende şimdi egzersiz yaptım iyi hoştaaa onu yapıosun p...s yapamıosun egzersiz yapıom p..s alamıom neye yarar.... evdede 1 kutu dolusu vajınusmusla ilgili ilaç var 1 kutu emlayı bitirmişim uyusturucu siprey anestol daha neler nelerrr yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kurtulmak istiommmmm su vajidennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

bazı atlatan arkadaşlar bakıorumda hiçte uğramıo yardımcı olmuoo hoş yardım etmek zorunda değil yaaa.......cilekli seker hiç görünmüoooo aşk olsun onaaa kocası üstünden hiç inmesin emiii pandooo durumlar nasıl cicimm sende

iyi canım ben egzersiz yapamıyorum zaten, herseferde eşimle denediğimiz için bizde gellişmeler o kadar hızlı olamıyor ne yazıkki...
şimdide kocişimle oturduk tv izleyip nargile içiyoruz, keyif yapıyoruz..
senden naber? yazdıklarını okudum da biraz agresifmisin sanki ?

ya canım sen o kadar yapabiliyosun bu pe.. neden girmiyo yahu? şey dicem nacizane yani ben parmak egzersizlerini yapamıyorum ama mesela sen önce parmak egzersizi yapsan, o arada oynaşma kaynaşma falan :) sonra parmağını çeksen hemen eşin denese falan olmuyomu yine de?
akıl veriyomuş gibi anlama canım belki faydası olur diye söylüyorum..

Son düzenleme:
afett canım agresiflim kendimeee penis benzer seyde sokuom parmakta sokuom penise gelince kasılıomm ona sinirleniom.....rena dediğini yaptım ben parmağı soktum beklettim ondan sonraçıkardım eşimle denedikkk olmadı herşey beynimizde bitti içinnnn beyinismusuz bizzz

evet sona yaklaşmışsın tatlım... normal bir durumdasın kafana takıcak , sinir olunacak bir durum yokk :)) her vajilinin erteleme hastalıgı ,korkmaları bitiyor bu dönemde.. tek problem kalıyor ya başaramazsam korkusu..
öncelikle eşine bırak bu gün işini yani sen her gün hazır ol fakat eşin seni isteyeceğin gün yapın..
bu durumdan eşler de rahatsız oluyor son dönemlerde.. o yüzden özlesin seni ki rüya gibi bir sevişme olsun.. sevişme iyi olursa sen daha rahat olursun,ve daha istekli olursun..
egzersize devam et gün boyu.. eşli parmak aşamasına da geçmişsinki p...s denemesine başlamışsın..
o yüzden sevişirken tuhaf moda girmeden eşinin parmak egzersizi yapmasına izin ver bunu ödev gibi değil fantezi aleti olarak kullanın..
oranın genişlediğini hissedince ben derim ki misyoner pozisyonda ( rahat oluyor) deneyin.. deneme zamanında eşler de panik oluyor benim eşim manyaqım suratını büküyordu sanki onun canı acıyormuş gibi dudaklarını gözlerini bir tuhaf yapıyordu...bu gibi engeller olmasın diye karanlıkta sevişin derim...
sonra sen elinle al başını yerleştir ... ahaa ne kolay anlatıyorsun deme... ilk önce değdir alıştır ayşeciği oraya.. sonra eşini düşün bunu yaparsanız neler kazanacağınızı mutlulugunuzun kaç kat artacagını düşün ve başar.. başını sen aldıgında eşinden hiç bir şey yapmamasını söyle hakimiyet sende olsun o orada dururken eşinde boşalmazsa tekrar derin bir nefes ileriye doğru ittir bunu ittirirken eşinin sırtına bacaklarını sar sen ittir.. yani komut ver bacaklarınla.. poponu az bişey kaldır.. sonraa eşin yüz kere oldu dese de inanmayacaksın.. elinle kontrol edeceksin rüya sanacaksın...sabah yine soracaksın :)) eşin hem sevinçten hem de sorularından fıttıracak..
sonra buraya BAŞARDIM yazacaksın...... kolay gelsin tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…