Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

valla canım okadar yaptıktan sonra bende çok koly olacağını düşünüyordum ama bu sıra psikopata bağladı beyin iyice almam diyo p... başkada bişe demiyo.onunla boğuşuyorum bende anlamadım

valla canım okadar yaptıktan sonra bende çok koly olacağını düşünüyordum ama bu sıra psikopata bağladı beyin iyice almam diyo p... başkada bişe demiyo.onunla boğuşuyorum bende anlamadım

bak ya yine ağlamaklı bi surat anacım olcak hemen psikopata bağlama bebişim ...biraz kafanı boşalt çok fazla yükleniyosun kendine bu aralar farkındasın değilmi ????

canım anlattıkların doğru ve yapılması gereken şeyler evet ağrı yok evet hiçbirşey hissetmiycez evet evet yaşadım biliyorum.ama gel görki tükürdüğüm beynim bile bile buna izin vermiyor.çıldırtıyor beni.bu anlattıklarını beynimle anlaştığım zaman olacak biliyprum.saol canım paylaşımın ve yardımcı olmaya çalıştığın için

bak ya yine ağlamaklı bi surat anacım olcak hemen psikopata bağlama bebişim ...biraz kafanı boşalt çok fazla yükleniyosun kendine bu aralar farkındasın değilmi ????

zaten takıntı haline getirmiş , o yüzden olmuyor :)) olağana bıraksa birazcık sakinleşse ..olur..
geçmişi de okuyorum hatta yendikten sonraki topiğe de yazmış bişiler hep olumsuz..
olumsuzluk kalkmalı kendine güvenen seksi cevher ortaya çıkmalı .. :))
bu arada venüstenciğim nasılsın ;? iyimisin?

biliyorsun uygulama yok beyin kabul etmedikten sonra bilsen nolur.. bende vajili olmadan önce çok şey biliyordum,fakat beyine farklı ileti yolluyordum ki olmuşum..anatomi fizyoloji dersleri gördüm , benim gibi birinden eşim ummazdı ,hala şaşırtıcı buluyor.... bu olayı çözmek için değil cinselliği yaşamak için yapmalısın..
önce sakinleşmek gerek sonra kendine çeki düzen.. olmuyor diye düşünmemek gerek..demek vakti var diye düşünmek.. eşini camda beklememek gelse de yapsak diye piskopata bğlamamak lazım.. olağana bırakmak,eşine teslimiyet lazım..
bir kere yaşadım diyorsun demekki eşinde de suç var seni gaza getirememiş .. pof poflayamamış..
ben ya ikinciye olmazsa diye düşündüğümde eşim süper gaz vermişti :)) artık olmasa ayıp olur dedim , olumsuz düşünmeyi kestim :))

valla bebişim bu aralar çok karışığım sen nasılsın bebiş nasıl ? canın bişeyler istemeye başladımı ? karnın şiştimi ? 15 gündür mide bulantılarım devam ediyor dün gece ilk defa erkenden uyuyakalmışım sabahları uyanamıyorum bi tuhafım mutluyum ama bu halsizlik neyin nesi anlamadım

ben iyiyim,bebişte iyi teyjesi.. istemez mi her dakika :)) rüyamda bile görüyorum :)) karnımda şişlik yok,kilo da almadım henüz.. aşırı dans ediyorumm hatta kursa mı başlasam ne.. hergün açıyorum bir disko müzikleri bir oryantel deliler gibi tek başıma oynuyorum :))
haha ben biliyorum galippa bu durumu.. hahayytt arkidiş geliyor benim velete sanırım:)))

siz egzersizinizi yapın gerisini oluruna bırakın hiç beklemediğimiz deli gibi saatlerce kafa patlatmadığımız aammmmaaaaaannnnn beee yemişim vajiyi dediğim anlarda mutlu sona ulaştık hep başaran herkese sorabilrsiniz bunu herkesten aynı cevabı alacaksınız günlerce kastım kastım olmadı bi gün saldım çayıra mevlam kayıra dedim kayırdı mevlam diyeceklerdir

oyyyy oyyyy yerim ben onu anasını kudurtuyor demekki senin gibi kuduruk bişey çıkcak anacım senden anasına bak bebişini sev diyelim anacım senden çıkan bebiş dur durak bilmez artık zaptedebilene aşk olsun canım adetim normaldi sanırım az değildi yani ama inat ettim bu sefer test almayıp bekleyecem ama bi yandanda acabamı diyorum bu akşam iş çıkışı kafayı bozdum eczane kapalıydı kocişe söyledim oda başka taraftan geliyor yakınlarda eczane yok bu gecede böylece yattı tek korkum varsa bişey ilişki yaşayınca bişey olurmu falan filan ne biliyim karışığım ama sabah kalktığında midesimi bulanır insanın gerçi üşütüyorum ayaklarımı ondandır diyorum ama bilmiyorum yinede benim kociş bebeği ertledi kafasında araba hayalleri kuruyor olursa ne gülerim ama

yosun diye bi arkadaş vardı bu gün erkek arkadaşı ile ilk ilişkisini yaşayacaktı noldu acaba haber çıktımı merak ettim anam bende ne meraklıyım tamam sustum

şu emlayı lazer sırasında kullanırdım pek faydası da olmazdı. şu vajinismuz illetini yenmek için egzersiz öncesi iki defadır sürüyorum hediyesiiii MANTARRRR. lanet kremmmmmm nefret ediyorumm her şeyden nefrettttttttttttttt

canımcım uzun süreli üşütme olmaz 15 gün gibi.. ama iş stresi ya da farklı stresin varsa olabilir.. benim öyleydi ben hamile değilken daha çok midem bulanır kusardım :)) şimdi daha değişik bir mide bulantısı ama beni diğeri daha çok etkiliyordu.. reglin normaldi diyorsun ama halsizlik var.. neyse hayırlısı artıkın.. ya vazgeçme be saçmalama bak sana sölim ben bebek taraftarı olmadıgım halde mutlu bir gebelik geçiriyorum ki evlendiğimde psikolojim bozulmuştu kim bilir hamileliğimde nolur bana diye kaygılarım vardı.. ama müthiş bişi yawf.. arabasına başlatmasın :)) alsın 9 ay boyunca ödesin :)) o gelene kadarrr halletsin :))
ben de seni bekliyorum bıyık altından ,baskı olmasın diye de sormuyorum :))şöyle vajiden sonraki hamişler diye forum açar kaynatırız:))

hoşbulduk, teşekkür ederim ayrıca, burası gerçekten süper bi yermiş, kesinlikle burdakileri okuduktan sonra daha da cesaretlendim, yalnız olmadığını bilmek güzel bişi için olmasa da rahatlattı. umuyorum herkes kurtulur şu sıkıntıdan bir an önce..

tamam tamam sakinleşecem.yok ya hep olumsuz değil kudurduklarımı okumamşın sen.seksi hallerimizde oluyor çok şükür.

çok teşekkür ederim VENÜSTEN,
dediğini yapıcam, çünkü ben çabuk pes ediyorum, canım acımıo, ama orası daralıo gibi gelio ve acıyacak die yeter diorum. bi de mantar var, ondan da kurtulamadım ya (

walla minik kuşum migren dolayısıyla sık sık midem bulanırdı ve kusardım ama bu bulantı böyle inceden inceye bulanıyor gibi ama kusmuyorum nedense :26:ayyyy ballı böreğim herşeyin hayırlısı artık 1 geceden şüpheliyim başkada umudum yok diğerlerinde olmuş olamaz artık önümüzdeki maçlara bakıcezzzz oyyy oyyy kocaman göbişlerimizle ne kaynatırız ama

benim okurken gözlerimden yaşlar süzüldü...:2::2:

kızlar hepinize iyi akşamlar uzun zamandır yoktum kaçmadım yani komşumun 23 yaşında oğlu vefat etti ordaydım giremedim ..önceki sayfaları okudum yardım isteyenler varsa hazırım ben ..venüs nazlı bocuss nasılsınız kızlar özlemişim hepinizi inanın ..herhalde burdan ayrılamıycam ben hepinizi kucak dolusu öpüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…