- 19 Mart 2010
- 5.916
- 98
- 358
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #33.921
benim okurken gözlerimden yaşlar süzüldü...:2::2:
kızlar hepinize iyi akşamlar uzun zamandır yoktum kaçmadım yani komşumun 23 yaşında oğlu vefat etti ordaydım giremedim ..önceki sayfaları okudum yardım isteyenler varsa hazırım ben ..venüs nazlı bocuss nasılsınız kızlar özlemişim hepinizi inanın ..herhalde burdan ayrılamıycam ben hepinizi kucak dolusu öpüyorum...
evet yaaa kadın üste daha rahat oluomus kaç kere denedim bacaklarımı taşıyamadımmm ayaklarım ağrıdı üste deneyemiom çiş yaparmıs gibi p..s oturmay açalışıorm yapamıomm eşimdeee kızımmm sen normalde nasıl işionnn nieee yapamıosun diooovenusten kısss su zıkkımdan kurtulim kısım olursa adını venüsten koycam heeeeee
iii akşamlar dünyanın en güzel annesibaşınız sağolsun allah sabır versin canımcım...ben iyiyim walla gördüğün gibi kudurmaya devam bizde seni çok özledik bu kadar çok ara verme özletme kendini burada oklavalık arkadaşlar var ara ara onları oklavayla korkutacağız
yawrum biliyosunuz bu aşamaya kadar hep hazırladım kendimi aylardır süren bu kabus bitecek şu an kendimi zaten hazır hissediyorum birazda dr hazırlayacak gidince eşim seyahatini erteletti gelmek isteyen misafirleri iptal ettik içim kıpır kıpır biraz fazla mükemmelliyetçiyim ben kaydirigubbakcemile3 egzersizler gibi sorunsuz geçsin gitsin istiyorum ama eski denemelerimi düşününce hep bu sefer olacak diye başladım olmadı ama o zaman hiç bişey bilmiyodum arada dağlar kadar fark var Allahım inşallah bende yaparım bu hafta sonu dua edin kızlar bana... iyiki varsınız en ufak bi tedirginlikte burada yazılanları aklıma getiriyorum desteğiniz için hepinize teşekkürler....a.s.
kızlar hepinize iyi akşamlar uzun zamandır yoktum kaçmadım yani komşumun 23 yaşında oğlu vefat etti ordaydım giremedim ..önceki sayfaları okudum yardım isteyenler varsa hazırım ben ..venüs nazlı bocuss nasılsınız kızlar özlemişim hepinizi inanın ..herhalde burdan ayrılamıycam ben hepinizi kucak dolusu öpüyorum...
bu gece ne bu durgunluk kızlar hayırdır kimsenin parmaklar klavyeye gitmiyor ????
bahardan haberi olan var mı bu arada ne zamandır görünmüyor o illa uğrardı buralara hamileliği kötümü geçiyor acep ????? inşallah her şey yolundadır
allah en kısa sürede sizlerede nasip eder inşallah bu sevinç+şaşkınlık göz yaşlarını
selam kızlar ; nasılsınız?
7sinde regl olcam( ve şimdide sanırım üşüttüm çok fenayımm egzersiz yapamadım pc başında bile çok zor duruom ama çok merak ediom sizi :))
neler oldu kim ne yaptı kim ne dedi falan :)
burda olupta yazmayanın burnu uzasın
Selam,canım...İyiyiz çok şükür,benimde biraz başım ağrıyor ama yinede ayrılamıyorum ayol buradan..Buarada çok geçmiş olsun...
selam kızlar ; nasılsınız?
7sinde regl olcam( ve şimdide sanırım üşüttüm çok fenayımm egzersiz yapamadım pc başında bile çok zor duruom ama çok merak ediom sizi :))
neler oldu kim ne yaptı kim ne dedi falan :)
çook sağol canım Allah razı olsun. sanada geçmiş olsun canımbaş ağrısıda kötü oluo. benimde ağrıo böle ağırlık var resmen üstümde .ama hala pc başındayım burası bağımlılık yaptı valla bize :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?