Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

iii akşamlar dünyanın en güzel annesi başınız sağolsun allah sabır versin canımcım...ben iyiyim walla gördüğün gibi kudurmaya devam bizde seni çok özledik bu kadar çok ara verme özletme kendini burada oklavalık arkadaşlar var ara ara onları oklavayla korkutacağız

evet yaaa kadın üste daha rahat oluomus kaç kere denedim bacaklarımı taşıyamadımmm ayaklarım ağrıdı üste deneyemiom çiş yaparmıs gibi p..s oturmay açalışıorm yapamıomm eşimdeee kızımmm sen normalde nasıl işionnn nieee yapamıosun diooo venusten kısss su zıkkımdan kurtulim kısım olursa adını venüsten koycam heeeeee

canım ilk başlarda zor geliyor alışmışıs bacakları sımsıkı kapamaya hamlamışız haliyle ama zamanla alışıyo öyşe daha rahat ediyosunuz ben önceleri ne çektim o ağrıyı bilsen ama değdimi dersen fazlasıyla değdi bebişim

tmmm canım..ara verdim çünki cocuk elimde büyümüştü çok seviyordu beni bende onu yuıkıldım yani kendi cocuklarımı düşündüm inan zaten çok evhamlıydım iyice evham kaptım ...allah herkesin evladına sağlık versin ...artık burdayım yine rabbim başka sıkıntı vermesse ...

ahada bunlar benim 2000 sayfa önce yazdıklarım görün nasıl yusuf yusufmuşum vajiyi yenmeden önceki zamanlarımın hatırası

Merhaba canıııım...Hoşgeldin,başınız sağolsun canım yaa...Bugün Defne joyunda vefatını duyunca şok oldum yaaa... Ölüm tabiki her faninin başına gelecek ama özellikle genç yaşta olunca insan çok kötü oluyor..Allah rahmet eylesin,takrisatlarını affetsin..Ne denilebilirki,duadan başka birşey gelmiyor elden..
Bizde seni çok özledik,uzun zamandır göremiyorduk...Özletme kendini,çok öptüm..

bu gece ne bu durgunluk kızlar hayırdır kimsenin parmaklar klavyeye gitmiyor ????

bahardan haberi olan var mı bu arada ne zamandır görünmüyor o illa uğrardı buralara hamileliği kötümü geçiyor acep ????? inşallah her şey yolundadır

selam kızlar ; nasılsınız?
7sinde regl olcam ( ve şimdide sanırım üşüttüm çok fenayımm egzersiz yapamadım pc başında bile çok zor duruom ama çok merak ediom sizi :))
neler oldu kim ne yaptı kim ne dedi falan :)

merhaba canım...Baharı en son gördüğümde bir kızı olacağını öğrenmiştim,birde hamileliğinin biraz sıkıntılı geçtiğini yazmıştı sanırım...Umarım yoluna girmiştir ve herşey güzel bir şeklide devam ediyordur..

Selam,canım...İyiyiz çok şükür,benimde biraz başım ağrıyor ama yinede ayrılamıyorum ayol buradan..Buarada çok geçmiş olsun...

Son düzenleme:
Selam,canım...İyiyiz çok şükür,benimde biraz başım ağrıyor ama yinede ayrılamıyorum ayol buradan..Buarada çok geçmiş olsun...

çook sağol canım Allah razı olsun. sanada geçmiş olsun canım baş ağrısıda kötü oluo. benimde ağrıo böle ağırlık var resmen üstümde .ama hala pc başındayım burası bağımlılık yaptı valla bize :)

çok sağol canım yaa...Bende aynen,havalardan mı kaynaklıyor bilmem..Başımdan dolayı bugün erken çıkarım,yarında kızkardeşim gelecek...Bende kalacak fazla giremem,girsemde vaji bölümüne giremem..Malum etkilenmesin ama yinede çaktırmadan bir göz atarım ben yaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…