- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #33.941
geçmiş olsun şekerrrrr
çok sağol canım yaa...Bende aynen,havalardan mı kaynaklıyor bilmem..Başımdan dolayı bugün erken çıkarım,yarında kızkardeşim gelecek...Bende kalacak fazla giremem,girsemde vaji bölümüne giremem..Malum etkilenmesin ama yinede çaktırmadan bir göz atarım ben yaa..
haklısın canım . bende erken çıkarım heralde . evet kardeşin gelirse artık bakamassın napcan :) bende en yakın arkadaşım vardı anlatırdım artık anlatamıyorum etkilenmesin diye.
iyiki sizleri bulmuşumki insan içini dökebiliyor burada.
Mecburen giremem,aynen bende ilk evlendiğim zamanlar bekar iki arkadaşıma söylemiştim,onlarda bir anlam verememişlerdi..Hatta baya garipsediler ama ben o zamanlar bunun bir rahatsızlık olduğunu bile bilmiyordumk,ne yapayım...ama daha sonra olduğunu ve gayet rahat olduğunu hiç korkulacak birşey olmadığını söylemiştim..Bir dahada hiç bu konuya girmedim..
aynenn bende iki arkadaşıma dedim bekardılar anlamadılar tabiki beni :) en son birisi biliyordu bunun hastalık olduğuna kadar herşeyimi biliyordu. sonra psikolojisi bozulmasın diye aslında nasıl olduğunu bizim bildiğimiz gibi olmadığını anlattım sorun bende falan dedim sadece şimdi anlatmıyorum . sorduğunda lafı dolandırıyorum. nolur nolmaz valla. Allah kimseye yaşatmasın bu sorunu ..
Merhaba canıııım...Hoşgeldin,başınız sağolsun canım yaa...Bugün Defne joyunda vefatını duyunca şok oldum yaaa...Ölüm tabiki her faninin başına gelecek ama özellikle genç yaşta olunca insan çok kötü oluyor..Allah rahmet eylesin,takrisatlarını affetsin..Ne denilebilirki,duadan başka birşey gelmiyor elden..
Bizde seni çok özledik,uzun zamandır göremiyorduk...Özletme kendini,çok öptüm..
[selam kızlar ben sistit mi ne olmuşum şimdi birkaç gündür deneme falan yapmıyoruz bişey yapmıyoruz ilaç verdiler geçince kullanmam gereken jel var mıdır nedir yardımcı olur musunuz...
kızlar hepinize iyi akşamlar uzun zamandır yoktum kaçmadım yani komşumun 23 yaşında oğlu vefat etti ordaydım giremedim ..önceki sayfaları okudum yardım isteyenler varsa hazırım ben ..venüs nazlı bocuss nasılsınız kızlar özlemişim hepinizi inanın ..herhalde burdan ayrılamıycam ben hepinizi kucak dolusu öpüyorum...
evet sona yaklaşmışsın tatlım... normal bir durumdasın kafana takıcak , sinir olunacak bir durum yokk :)) her vajilinin erteleme hastalıgı ,korkmaları bitiyor bu dönemde.. tek problem kalıyor ya başaramazsam korkusu..
öncelikle eşine bırak bu gün işini yani sen her gün hazır ol fakat eşin seni isteyeceğin gün yapın..
bu durumdan eşler de rahatsız oluyor son dönemlerde.. o yüzden özlesin seni ki rüya gibi bir sevişme olsun.. sevişme iyi olursa sen daha rahat olursun,ve daha istekli olursun..
egzersize devam et gün boyu.. eşli parmak aşamasına da geçmişsinki p...s denemesine başlamışsın..
o yüzden sevişirken tuhaf moda girmeden eşinin parmak egzersizi yapmasına izin ver bunu ödev gibi değil fantezi aleti olarak kullanın..
oranın genişlediğini hissedince ben derim ki misyoner pozisyonda ( rahat oluyor) deneyin.. deneme zamanında eşler de panik oluyor benim eşim manyaqım suratını büküyordu sanki onun canı acıyormuş gibi dudaklarını gözlerini bir tuhaf yapıyordu...bu gibi engeller olmasın diye karanlıkta sevişin derim...
sonra sen elinle al başını yerleştir ... ahaa ne kolay anlatıyorsun deme... ilk önce değdir alıştır ayşeciği oraya.. sonra eşini düşün bunu yaparsanız neler kazanacağınızı mutlulugunuzun kaç kat artacagını düşün ve başar.. başını sen aldıgında eşinden hiç bir şey yapmamasını söyle hakimiyet sende olsun o orada dururken eşinde boşalmazsa tekrar derin bir nefes ileriye doğru ittir bunu ittirirken eşinin sırtına bacaklarını sar sen ittir.. yani komut ver bacaklarınla.. poponu az bişey kaldır.. sonraa eşin yüz kere oldu dese de inanmayacaksın.. elinle kontrol edeceksin rüya sanacaksın...sabah yine soracaksın :)) eşin hem sevinçten hem de sorularından fıttıracak..
sonra buraya BAŞARDIM yazacaksın...... kolay gelsin tatlım
valla bebişim bu aralar çok karışığım sen nasılsın bebiş nasıl ? canın bişeyler istemeye başladımı ? karnın şiştimi ? 15 gündür mide bulantılarım devam ediyor dün gece ilk defa erkenden uyuyakalmışım sabahları uyanamıyorum bi tuhafım mutluyum ama bu halsizlik neyin nesi anlamadım
şu emlayı lazer sırasında kullanırdım pek faydası da olmazdı. şu vajinismuz illetini yenmek için egzersiz öncesi iki defadır sürüyorum hediyesiiii MANTARRRR. lanet kremmmmmm nefret ediyorumm her şeyden nefrettttttttttttttt
selamun aleykümmmmmm kızlarrrr...... eltimden bebe yağı aldım aparat sokacam diee iyice kaysın diee hiçde sormadı ne yapcan dieemantarmı yapıo bebe yağııı bi kereliğine kullansam bileeemiii haaa bideee son kullanma tarihi geçmiş bu bebe yağının bişi olmaz herhaldeee..... rana sende durumlar nasıl ben bugün eltimdeydim ödevimi yapmadım şimdi bütün aparatları toplayıp denicemm.... şeyim 70lik ninenin seyine benzedi zaten penis hariç herşey girdi haaa buarada eşim 3 parmak sok şimdide diooo yuhhh dedimmm direk kafamı sokim istersen dedim aaa bak bu daha mantıklı diooo 3 parmak sokuluomukiiii
günaydın kızlarrrr....... abooooo kullanmım ozamancnm bebe yagı mantar yapar dyor doktorum hele bide tarihi gectiyse hiç kullanma cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?