Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

haklısın canım . bende erken çıkarım heralde . evet kardeşin gelirse artık bakamassın napcan :) bende en yakın arkadaşım vardı anlatırdım artık anlatamıyorum etkilenmesin diye.
iyiki sizleri bulmuşumki insan içini dökebiliyor burada.

Mecburen giremem,aynen bende ilk evlendiğim zamanlar bekar iki arkadaşıma söylemiştim,onlarda bir anlam verememişlerdi..Hatta baya garipsediler ama ben o zamanlar bunun bir rahatsızlık olduğunu bile bilmiyordumk,ne yapayım...ama daha sonra olduğunu ve gayet rahat olduğunu hiç korkulacak birşey olmadığını söylemiştim..Bir dahada hiç bu konuya girmedim..

aynenn bende iki arkadaşıma dedim bekardılar anlamadılar tabiki beni :) en son birisi biliyordu bunun hastalık olduğuna kadar herşeyimi biliyordu. sonra psikolojisi bozulmasın diye aslında nasıl olduğunu bizim bildiğimiz gibi olmadığını anlattım sorun bende falan dedim sadece şimdi anlatmıyorum . sorduğunda lafı dolandırıyorum. nolur nolmaz valla. Allah kimseye yaşatmasın bu sorunu ..

Amin.benim başımda böyle bi durum yok ama düşünüyorumda çok zor Allah şifa versin canım bu durumu yaşayanlara

canlarım bugün memlekete gidiyorum iki gün sonrada abimlerle bize döncez bikaç gün misafir edicem pek giremicem ama fırsat buldukça bakmaya çalışacağım çoooooooooook öpüyorum hepinizi inşallah güzel haberler görürüm döndüğümde

[selam kızlar ben sistit mi ne olmuşum şimdi birkaç gündür deneme falan yapmıyoruz bişey yapmıyoruz ilaç verdiler geçince kullanmam gereken jel var mıdır nedir yardımcı olur musunuz...

teşekkürler canım ..burdayım arkadaşlara yardım edelim dimi ..sen nasılsın nasıl gidiyor kaynatmalar iyice normala döndünmü ben halen ilk girişte birazcıcık korkuyom ama girince korkum geçiyo bunuda atlatırım inşallah..

[selam kızlar ben sistit mi ne olmuşum şimdi birkaç gündür deneme falan yapmıyoruz bişey yapmıyoruz ilaç verdiler geçince kullanmam gereken jel var mıdır nedir yardımcı olur musunuz...

geçmiş olsun canım buda bir engel engelleri aşmalıyız valla ben duydum yemek sodasını suya koyup onla taharet alınca geçiyormuş yaşlılardan duydum yaptım bana iyi geldi dene bakalım yararı olmasada zararı olmaz canım...

günaydın kızlar nasılsınız burası coooook soguk -9 derece bu saatte bile gecede inanılmaz soguktu hem kombi hem ufo yaktık yinede donduk bu neya kar yagsa kırılcak hava oda yok (

başınız sağolsun mekanı cennet olsun canım daha çok gençmiş ...((((

valla cnm ne güzel anlatmışsın aynen öyle kızlar lütfen hocalarımızı dinleyin rana kızıorum bak venüs oklavayı alma zamanın geldi:)))

cnm mide bulantısı ya hmaişsin yada idrar yolu enfeksiyonu olabilir. reglin ne zman gelcek . bi test yaparsın yok değilsen bir dr. git cnmcm.

cnm ben doktoruma sordum emla mantar yapmaz dedi. bende mantar olmustum parfümlü prez. olmuş seninkide prez.kullanıyorsan ondandır yada parmak egz. parmaktan olsbiliyormus. emla yapmaz.

cnm bebe yagı mantar yapar dyor doktorum hele bide tarihi gectiyse hiç kullanma cnm

Keşke hep çocuk kalsaydım babamın dizinde hoplattığı minik kızı olarak kalsaydım tek derdim dizimdeki yara kabuğu olsaydı niyetim asla isyan etmek değil ama umudum tükeniyor giderek bazen ne yapıcağımı nasıl davranacağımı bilemiyorum ne zor muş polyanna olmak ya bazen yaşamıyorum kendi hayatımı izliyorum gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…