- 19 Mart 2010
- 5.916
- 98
- 358
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #33.961
cnm mide bulantısı ya hmaişsin yada idrar yolu enfeksiyonu olabilir. reglin ne zman gelcek . bi test yaparsın yok değilsen bir dr. git cnmcm.
hala midem bulanıyor ama yok bişeyyysonunda dayanamadım test aldım cıks tek çizgi dimdik ayakta duruyor silik bi çizgi bilem yok zaten tek geceden şüpheliydim psikolojikmidir nedir anlamadım kociş dalga geçiyo benimle pek bi sevindi yaşasın araba alcaz diyo hey allam yarebbim
Keşke hep çocuk kalsaydım babamın dizinde hoplattığı minik kızı olarak kalsaydım tek derdim dizimdeki yara kabuğu olsaydı niyetim asla isyan etmek değil ama umudum tükeniyor giderek bazen ne yapıcağımı nasıl davranacağımı bilemiyorum ne zor muş polyanna olmak ya bazen yaşamıyorum kendi hayatımı izliyorum gibi geliyor
Keşke hep çocuk kalsaydım babamın dizinde hoplattığı minik kızı olarak kalsaydım tek derdim dizimdeki yara kabuğu olsaydı niyetim asla isyan etmek değil ama umudum tükeniyor giderek bazen ne yapıcağımı nasıl davranacağımı bilemiyorum ne zor muş polyanna olmak ya bazen yaşamıyorum kendi hayatımı izliyorum gibi geliyor
allah kimseye çaresiz dert vermesin balım öyle deme walla nelerle uğraşıyor insanlar...% 100 çözümü olan bişey vaji ama bu gün ama yarın elbet halledeceksin sakın ümitsizliğe kapılma dün akşam vajiyi yenmeden önceki yazdıklarımı gönderdim ben ne kadar yusuf yusuftum herkes yapar ben yapamam diyodum ama noldu oldu seninde olacak herkes kendini diğer başaran arkadaşlardan daha eksik daha korkak görüyor ama inan bana hepimiz aynıyız bi farkımız yok seninde olacak olmaması için bir sebep yok ????
cnm hemen cıkmazki ama reglin geciktimiki?
gunayyydinnnn minnnoslarrrrr
Rabbım gunumuzu hayra yorsun insalllah.bugun de guzel haberler alabilmeyi nasip eylesin allahım insallah.
Napiyonuz gacilarrr
venustennn sen bana koçişini gönderde ben bi dövim onuuuuusen yap kıs bakma kocana sen yap be n n bakacam bebene sözzz venusten kıs sen ne iş uyapıon çalışıom dion bankacımısınnnnn
kızlar hepinize iyi akşamlar uzun zamandır yoktum kaçmadım yani komşumun 23 yaşında oğlu vefat etti ordaydım giremedim ..önceki sayfaları okudum yardım isteyenler varsa hazırım ben ..venüs nazlı bocuss nasılsınız kızlar özlemişim hepinizi inanın ..herhalde burdan ayrılamıycam ben hepinizi kucak dolusu öpüyorum...
sefgili hocam.. bu rahatsızlıkta bunalıma hayırr diyoruzz :))
çocukken büyümek , büyüdükten sonra küçülmek isteyen biz arıza insanlar ne kadar nankörüz..
hiçbir şeyi beğenmiyoruz..
aslına bakılırsa bu vaji küçük bir sınav,zorluklar aşılmadan mutluluk anlaşılmaz.. ( daha dün okudum Nevzat Tarhan Evlilik Psikolojisi) eğer zorlugu görüp vazgeçiyorsak ,mutlulugu göremeyiz.. mücadele etmeliyiz ki mücadele etmek istemeyen ruhumuz olsaydı bu foruma tek tık bile dokundurmazdık :))
yani arada nazlanıyoruz bazen ufacık olumsuzluklar hissediyoruz.. fakat aynı gruptan insanlarız.. mücadeleci,güçlü,sabırlı kadınlarız..
o yüzden babanın dizine özlem duysan da bunu çok istediğini sanmıyorum.. eşinden vazgeçeceğini,geleceğine değil de geçmişe gitmek istediğini düşünmüyorum..
bu vajili dramalar hepimizin başına geldi.. illetin diğer bir yönü.. psikolojik olarak gücümüzü sindirmek istiyor.. böyle dönemlerde daha da isteğimizi arttırmalıyız..
ben yapamıyorum,başaramıyorum,olmayacak galiba yerine....... yapmalıyım ki eşimi mutlu etmeliyim,başarmalıyım ki eşime ileride bebek vermeliyim diye düşünmelisin..
tatlım fıstığım şubat 1 evlilik yıldönümümüzdü... 2. senemizi doldurduk ve inan bu sene çok başka her şeyy... bu sene çok farklı kutladık gerçekten evli oldugumuzu hissede hissede..vajiyi yenmeden önce hep birşeyler eksikti..
vajiyi yendim yeneli o yüzümdeki kasık ifade bile değişti.. hamile kaldım ki ben bebek istemiyordum daha da değiştim.... sen de değişmek için biraz daha fazla ödev ve hırs ve sabırr gerekiyor.. bu aşamada da yalnız değilsin.. bunu bir tek sen yaşasaydın wahh wahh derdim .. fakatt bizde aynı şeyleri yaşadık ve hala yaşayanlar var..
vazgeçenlerden değil başaranlardan ol..
yine upuzun yazdım ama gebelik işte yine duygusala bağladım..üzmeyinn nan beniiiiii :S
cnm bebe yagı mantar yapar dyor doktorum hele bide tarihi gectiyse hiç kullanma cnm
kizlarrrr bise soracam
dun esim dediki bir alet varmis ince bise ucunda da dugmesi varmis iceriye sokuyosun onu aparat yani sonra dugmeye basinca icinde sisiyormussss
aldirsam mi ne dersiniz:26:
bocus sen nasıl atlattınnn bizim burda hocalarımızaaa bizi motive edecek bu işi başarmış hocalarımıza gerçekten çok ihtiyacımız varrrr
işe yarayabilir canım hem onun içeriye girdiğini görmek psikolojik olarak insanı yapabileceğine daha çok inandırıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?