Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

cnm mide bulantısı ya hmaişsin yada idrar yolu enfeksiyonu olabilir. reglin ne zman gelcek . bi test yaparsın yok değilsen bir dr. git cnmcm.

hala midem bulanıyor ama yok bişeyyy sonunda dayanamadım test aldım cıks tek çizgi dimdik ayakta duruyor silik bi çizgi bilem yok zaten tek geceden şüpheliydim psikolojikmidir nedir anlamadım kociş dalga geçiyo benimle pek bi sevindi yaşasın araba alcaz diyo hey allam yarebbim

cnm hemen cıkmazki ama reglin geciktimiki?

venustennn sen bana koçişini gönderde ben bi dövim onuuuuu sen yap kıs bakma kocana sen yap be nn bakacam bebene sözzz venusten kıs sen ne iş uyapıon çalışıom dion bankacımısınnnnn

allah kimseye çaresiz dert vermesin balım öyle deme walla nelerle uğraşıyor insanlar...% 100 çözümü olan bişey vaji ama bu gün ama yarın elbet halledeceksin sakın ümitsizliğe kapılma dün akşam vajiyi yenmeden önceki yazdıklarımı gönderdim ben ne kadar yusuf yusuftum herkes yapar ben yapamam diyodum ama noldu oldu seninde olacak herkes kendini diğer başaran arkadaşlardan daha eksik daha korkak görüyor ama inan bana hepimiz aynıyız bi farkımız yok seninde olacak olmaması için bir sebep yok ????

aaaaaa ne oldu ama şimdi esracım yaaa hayret bişey ölümden öteye yol yok kendine bu kadar yüklenme egz. yap. bi anda olcak bak venüs ne diyor hiç dinlemiyonuz ha terlik geliyor şimdi.relax olun yawrummm:)))

inşallah canım benim inşallah

venustennn sen bana koçişini gönderde ben bi dövim onuuuuu sen yap kıs bakma kocana sen yap be nn bakacam bebene sözzz venusten kıs sen ne iş uyapıon çalışıom dion bankacımısınnnnn

anacım tek başıma yapılsa yapcamda kocişte lazım bebek için zaten bebeişe kim bakacak konusu ayrıca bi sorun bankacı deilim özel bi şirkette çalışıyorum bebişim bebiş olsada patron bırakmazmış getir burada hep beraber büyütürüz bebişi diyor gerçi işler çok iyi değil bu aralar bakalım ne olacak halimiz

başınız sağolsun canım,çok gençmiş yahu.. bizde özledik ama forum daha çok özlemiş olmalı.. çünkü forumda telkinci hocalarımız azaldı,vajili sayısı arttı.. forum su gibi akıp gidiyor..
izliyorum da venüsten ve nazlı sıkı sıkı çalışıyorlar..senin dönmen forum için hayırlı olmuş.. ben tatildeyim :)) off um artık :)) arada geliyorum.. sandalyede fazla oturamıyorum ..laptop ı da kucagıma almayayım diyorum radyasyondan.. zaten ekrana fazla bakınca uyuyorum.. yani üzüntülü bir şekilde çekilmiş durumdayım.. sana şimdiden kolay gelsin..

sefgili hocam.. bu rahatsızlıkta bunalıma hayırr diyoruzz :))
çocukken büyümek , büyüdükten sonra küçülmek isteyen biz arıza insanlar ne kadar nankörüz..
hiçbir şeyi beğenmiyoruz..
aslına bakılırsa bu vaji küçük bir sınav,zorluklar aşılmadan mutluluk anlaşılmaz.. ( daha dün okudum Nevzat Tarhan Evlilik Psikolojisi) eğer zorlugu görüp vazgeçiyorsak ,mutlulugu göremeyiz.. mücadele etmeliyiz ki mücadele etmek istemeyen ruhumuz olsaydı bu foruma tek tık bile dokundurmazdık :))
yani arada nazlanıyoruz bazen ufacık olumsuzluklar hissediyoruz.. fakat aynı gruptan insanlarız.. mücadeleci,güçlü,sabırlı kadınlarız..
o yüzden babanın dizine özlem duysan da bunu çok istediğini sanmıyorum.. eşinden vazgeçeceğini,geleceğine değil de geçmişe gitmek istediğini düşünmüyorum..

bu vajili dramalar hepimizin başına geldi.. illetin diğer bir yönü.. psikolojik olarak gücümüzü sindirmek istiyor.. böyle dönemlerde daha da isteğimizi arttırmalıyız..
ben yapamıyorum,başaramıyorum,olmayacak galiba yerine....... yapmalıyım ki eşimi mutlu etmeliyim,başarmalıyım ki eşime ileride bebek vermeliyim diye düşünmelisin..

tatlım fıstığım şubat 1 evlilik yıldönümümüzdü... 2. senemizi doldurduk ve inan bu sene çok başka her şeyy... bu sene çok farklı kutladık gerçekten evli oldugumuzu hissede hissede..vajiyi yenmeden önce hep birşeyler eksikti..
vajiyi yendim yeneli o yüzümdeki kasık ifade bile değişti.. hamile kaldım ki ben bebek istemiyordum daha da değiştim.... sen de değişmek için biraz daha fazla ödev ve hırs ve sabırr gerekiyor.. bu aşamada da yalnız değilsin.. bunu bir tek sen yaşasaydın wahh wahh derdim .. fakatt bizde aynı şeyleri yaşadık ve hala yaşayanlar var..
vazgeçenlerden değil başaranlardan ol..
yine upuzun yazdım ama gebelik işte yine duygusala bağladım..üzmeyinn nan beniiiiii :S

Son düzenleme:

sen nasıl yendin vajiyi....?

bocus sen nasıl atlattınnn bizim burda hocalarımızaaa bizi motive edecek bu işi başarmış hocalarımıza gerçekten çok ihtiyacımız varrrr

kizlarrrr bise soracam
dun esim dediki bir alet varmis ince bise ucunda da dugmesi varmis iceriye sokuyosun onu aparat yani sonra dugmeye basinca icinde sisiyormussss
aldirsam mi ne dersiniz:26:

kizlarrrr bise soracam
dun esim dediki bir alet varmis ince bise ucunda da dugmesi varmis iceriye sokuyosun onu aparat yani sonra dugmeye basinca icinde sisiyormussss
aldirsam mi ne dersiniz:26:

işe yarayabilir canım hem onun içeriye girdiğini görmek psikolojik olarak insanı yapabileceğine daha çok inandırıyor

bocus sen nasıl atlattınnn bizim burda hocalarımızaaa bizi motive edecek bu işi başarmış hocalarımıza gerçekten çok ihtiyacımız varrrr

bende burada atlattım sayılır.. dr la da tedavimiz devam etti... fakat ona içimi dökmedim :)) buraya döktüm..
egzersizlerle .. her hafta bir ödevi tamamen serileşinceye kadar yaptım.. sonra eşli parmak egzersizin ilk günü tedirgin oldum fakat onu da eşime karşı güçsüz görünmemek için dirayetle yaptım..daha sonra p...s ödevini verdi dr um.. ve dedim ki ertleyemem bugün olacak.. verdiği günün ertesi gecesi fantezi ile yaptım.. forumda bilir o heyecanımı gelinliğimi giydim,güzel bir yemek hazırladım..kendi kendime baskı yaptım o kadar hazırlanmıştımki olmazsa komik olur dedim,en büyük hayal kırıklıgım olur dedim.. tabi en son günü kk arkadaşlarım sağolsun bayaa motive ettiler... bahr07 venüsten vs.. :)
hatta emlasız oldu.. ortamı bozup aa bi dakika emla sürmem lazım diyemedim :)) ama aklımdaydı
sonra dr un tavsiyesi sevişmeden önce masaj olayı.. masaj yaptık birbirimize sonra sevişme sonra o korkulu an.. normalde eşim bana ben ona bakarken eşim bana üzülüyordu.. ona çok güçlü baktım..
içeriye aldım demeden lop diye kaçtı.. sonra ağlama sızlama gülme psikomanyak haller p...sin girdiğine inanamama..
yani ortak egzersiz,ortak hikayeyle nihayete ulaştım..
mucize ile olmadı :)) azim ve sabırla oldu.. sıra sizde :)
ama ikincisi daha zor oldu.. öyle lopp diye kaçmamıştı..

işe yarayabilir canım hem onun içeriye girdiğini görmek psikolojik olarak insanı yapabileceğine daha çok inandırıyor

evet aslinda bende oyle dusundum ama simdi daha ince seyler sokuyorum ya bide kalinlastirinca tamamini alamiyorum yariya kadar alabiliyorum ancak ayy onun dugmesine basinca dusunsene sisecek birden nasil olacak oyle onu dusunuyorum simdi.

vala ben 1 seneye yakin psikologa gittim ama bir halta yaramadi.1 senenin sonunda hala vajime dokunmayi birakin bakamiyordum bile.ama bu demek degil doktora gitmeyin sadece benim dusuncem hep su oldu bana onu yap bunu yap dedikce icimden diyordum ki yapabilsem yapacam heralde yasamaginin icin beni anlamazsin sen derdim kendi kendime belki yanlis bu dusuncem ama o psikolojinin icinde oluyorsun.ama burdaki arkdaslarin telkinleriyle simdiki duurmdayim.cunku burda beni anlayan ayni duygulari yasayan insanlar var.cok sukur rabbime sizleri cikardi karsima

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…