- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #33.981
bocus sen nasıl atlattınnn bizim burda hocalarımızaaa bizi motive edecek bu işi başarmış hocalarımıza gerçekten çok ihtiyacımız varrrr
aynen ecrin bende 9 aylık evliyken lpsikolga gittim parmağını sok dedi ozaman dedim sokabilsem zaten o işide yaparım dedim bıraktım ama oldu 1.5 sene onu yaptım bunu yaptık olmadı herkes psikiyatri dedii eşimde doğruuu psikolağa gidiosun dedi artık yeter dedi aynı psikolağa tekrar gittim tabii gitmeden önce kendi kendime parmak sokmustum tesadüfen bidenim diye yapmıstım olmıustu şimdi psolojik tedavi görüorum başka çarem yok çünkü.... bugün gidecem tekrar ama inanki doktorun anlattıklarındansa burası daha cazip gelioo doktor soğuk bişi saten doktoru bırakim dedim eşime hayır dedi bugün gidecem bakalım ne dicekkk.... burada bizim psikolok doktorlarımızz başaran arkadaşlarımız onlara çok ihtiyacımız varr...
hu huuuuuuuuu kımse yok muuuuuuuuuuuuuu
teşekkürler canım ..burdayım arkadaşlara yardım edelim dimi ..sen nasılsın nasıl gidiyor kaynatmalar iyice normala döndünmü ben halen ilk girişte birazcıcık korkuyom ama girince korkum geçiyo bunuda atlatırım inşallah..
nazlıcım bende bir yeniyim bıkmadan usanmadan herkese bilgilendirecemçok sevindim,gel tabiki..görüşürüz ne güzel...Ben iyiyim,canım.kaynatmalarda iyi gidiyor,normale döndü..bendede ilk zamanlar girişte korku oluyordu...kızlar sık ilişkiye gir,fazla ara verme dediler...bende bunu yaptıktan sonra sorun kalmadı,şimdi araya zaman girsede sorun olmuyor...buarada en yeni haberim 6 haftalık hamile olmam..
nazlıcım bende bir yeniyim bıkmadan usanmadan herkese bilgilendirecem
inşallah canım,başaracaksın...sen başar yardımcı olacağına eminim..bende kendi kendime bu sözü vermiştim,şimdi elimden geldiği kadar uygulamaya çalışıyorum..
gerçekten canım çok yardımcı oluyorsunuz sizleri çok seviyorum
regl yeni bitti bebişim ama annem bana hamileyken üstüne görmüş teyzemde öyle bende acabamı dedim yokmuş muhtemelen içtiğim demir ilacı yapıyo bunu banakendi kendime anne oluyom
şimdi psikoloktan geldimmm iyi gidion dedi ( poohhh iyi gidiom)2 parmaga devam edionmu dedi evet o benim için çok kolay oldu artıkkk eeee 2 parmağını alıonda kemiiksiz olan p..s nie alamıon dediii bu işin sakası felan dedei pztsi eşinle gel dediii.....pandooo sende durumlarr nasıl ben dün gece denemedim hergece hergecee gına geldiiiii düngece yapmadım renaaa gelmedi deilmiii
regl yeni bitti bebişim ama annem bana hamileyken üstüne görmüş teyzemde öyle bende acabamı dedim yokmuş muhtemelen içtiğim demir ilacı yapıyo bunu banakendi kendime anne oluyom
kızlar bugun eltıcım le dısarı cıkacagız hayde sonra gorusuruk
canım süpersiniz valla sizlere imreniyorum tüm mutluluğu hak ediyorsunuz .kendimii öyle eksik hissediyorumki içimden hiçbirşey yapmak gelmiyor herşey tatsız
ya arkadaşlar ben de aynı durumdaydım allaha şükür doktor yardımıyla atlattım.ve doktorun bana verdiği hala bende duran aparatlar var isteyen arkadaşa ücretsiz gönderebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?