Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım süpersiniz valla sizlere imreniyorum tüm mutluluğu hak ediyorsunuz .kendimii öyle eksik hissediyorumki içimden hiçbirşey yapmak gelmiyor herşey tatsız

Canım sende her mutluluğu hak ediyorsun şu hüzünlü avatarıda deiştir bi zahmet görünce mutsuz oluyo zaten insan aaaaa nası bi resim öyle o

çok tatlısın ya allah gönlüne göre versin
bebişimmmm allah hepimizin gönlüne göre verir inşallah...bak ezan okunuyor burada hepinize dua ettim...

benim komşum hamileyken 4 ay boyunca regl olmuştu, hamile olduğunu anladıktan 5 ay sonra da doğurdu zaten

oyyyy oyyyyy hiçmi belirti olmamış test yapmamışmı ???

canım süpersiniz valla sizlere imreniyorum tüm mutluluğu hak ediyorsunuz .kendimii öyle eksik hissediyorumki içimden hiçbirşey yapmak gelmiyor herşey tatsız

canım üzülme ya bu eksikliğin sebebi biz değiliz ki isteyerek böyle olmadık ne yazıldıysa onu yaşıyoruz hem senin pek bişey kalmadı ki zaten burdan haberi olmayan kimbilir kaç kişi var hiç aşama kaydedemediler belki de benim gibi mucize olmasını bekleyen eminim çok kişi vardır.sen en azından burda olduğun için çok şanslısın.zaten fazla bi süren kalmadı başarman için sadece zamanı gelmemiş o kadar.sonu güzel olucak öyle düşün

hivaron doktor neler yaptırdııı sana bende suan doktors ggidiom doktorum bayan ve çok soğuk kendine hayrı yok gibi neler yaptın nasıl atlattınnn.... bu arada arkidişler babam sehir dışına çıko laptopumuda götürüo 4 gün filan yokummm pazrtesinden sonra gelirimmm bu akşam vercem laptopuuu... inşallah ozamana kadar müjdeli haberlerle gelirimm.... acıktımmmmmm

ben daha önce 3 ayrı psiklğ da gittim ama hiç bir faydasını görmedim

benim bugün tam bi ay oldu psikiyatri tedavisine başlayalı 10 güne kalmaz başarırsın dio inşallahhhhh :78::78:

yaaaa bide seyi merak ediorummm buraya biri yazmıstı murat ulusoya gidin bigünde atlatılıooo yaw bigünde kim kime ne yapıodaa bigün içinde kurutuluolar bu sıkıntıdan anlamış deilim ben 1.5 senedir uğraşıommm harcadım paranın haddi hesabı yokkk

önce hipnoz yapıyomuş telkin veriyomuş sonrada dilatör verip otele gönderiyormuş önce dilatörle egzersiz yapın sonra ilişkiye girin diyomuş anam o kadar parayı verince tabi oluyo demekki

tedavim biteli 1 ay ıoldu ama penis alamıyorum hala dilatörleri lıyorum onda sorun yok penise gelince takılıp kalıyorum herşeyden vazgeçtim artık egzersiz bile yapmaz oldum

canım ben hatırlarsan 10. ayda yendim o günden beri regl hariç gün aşırı yapıyoruz ama alışmam zaman alacak herhalde..bebek haberine çok sevindim allah bir solukta kucağına almayı nasip etsin inan bana hayatta daha güzel bir duygu yok bütün hayatı değişiyor insanın kendini bırakıp hep onları düşünüyorsun tebrikler canımcım...

teşekkürler canım allah kimsenin başına vermesin..geldim artık yardıma hazırım bence pc ve özellikle cep telefonunu uzak tut kendinden ben 3 hamileliğimde cep tel kullanmadım çok zaralıymış dikkat et bol bol süt iç ve çok yürü hareket çok iyi inşallah sağlıkla bir solukta kucağına alırsın bebişini canım öptüm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…