- 19 Mart 2010
- 5.916
- 98
- 358
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #34.001
canım süpersiniz valla sizlere imreniyorum tüm mutluluğu hak ediyorsunuz .kendimii öyle eksik hissediyorumki içimden hiçbirşey yapmak gelmiyor herşey tatsız
bebişimmmm allah hepimizin gönlüne göre verir inşallah...bak ezan okunuyor burada hepinize dua ettim...çok tatlısın ya allah gönlüne göre versin
benim komşum hamileyken 4 ay boyunca regl olmuştu, hamile olduğunu anladıktan 5 ay sonra da doğurdu zaten
canım süpersiniz valla sizlere imreniyorum tüm mutluluğu hak ediyorsunuz .kendimii öyle eksik hissediyorumki içimden hiçbirşey yapmak gelmiyor herşey tatsız
hivaron doktor neler yaptırdııı sana bende suan doktors ggidiom doktorum bayan ve çok soğuk kendine hayrı yok gibi neler yaptın nasıl atlattınnn.... bu arada arkidişler babam sehir dışına çıko laptopumuda götürüo 4 gün filan yokummm pazrtesinden sonra gelirimmm bu akşam vercem laptopuuu... inşallah ozamana kadar müjdeli haberlerle gelirimm.... acıktımmmmmm[/QUO
ankarada hera kadın merkezine gittim ( biraz pahallıya patladı ama yendim) öncelikle bana parmak egzersizi yerine parmaktan biraz daha kalın p....se benzeyen 4 ayrı boyutta küçükten büyüğe giden aparat verdi öncelikle en küçüğünden başlıyosun 10 dk falan devam ediyosun 2-3 gün sonra iinci ve diğerleri..ama bunları yapmadan önce alma krem sürdüm ve aparatın üzerinede mantar olmamak için bepanten sürüyosun bu şekilde yavaş yavaş yaklaşık 20 25 gün içinde sorunumuzu çözdük
hivaron doktor neler yaptırdııı sana bende suan doktors ggidiom doktorum bayan ve çok soğuk kendine hayrı yok gibi neler yaptın nasıl atlattınnn.... bu arada arkidişler babam sehir dışına çıko laptopumuda götürüo 4 gün filan yokummm pazrtesinden sonra gelirimmm bu akşam vercem laptopuuu... inşallah ozamana kadar müjdeli haberlerle gelirimm.... acıktımmmmmm
canim sen hangi doktorda tedavi olmustun?
benim komşum hamileyken 4 ay boyunca regl olmuştu, hamile olduğunu anladıktan 5 ay sonra da doğurdu zaten
benim bugün tam bi ay oldu psikiyatri tedavisine başlayalı 10 güne kalmaz başarırsın dio inşallahhhhh :78::78:
sen hangi dr gidiyosun canım ???
yaaaa bide seyi merak ediorummm buraya biri yazmıstı murat ulusoya gidin bigünde atlatılıooo yaw bigünde kim kime ne yapıodaa bigün içinde kurutuluolar bu sıkıntıdan anlamış deilim ben 1.5 senedir uğraşıommm harcadım paranın haddi hesabı yokkk
bende ulusoyu çok duydum ona gidip de başaramayan yokmuş yanlış karar verip heraya gittim keşke ulusoya gitseydim
nasılsın yaseminim
Çok sevindim,gel tabiki..Görüşürüz ne güzel...Ben iyiyim,canım.Kaynatmalarda iyi gidiyor,normale döndü..Bendede ilk zamanlar girişte korku oluyordu...kızlar sık ilişkiye gir,fazla ara verme dediler...bende bunu yaptıktan sonra sorun kalmadı,şimdi araya zaman girsede sorun olmuyor...Buarada en yeni haberim 6 haftalık hamile olmam..
başınız sağolsun canım,çok gençmiş yahu.. bizde özledik ama forum daha çok özlemiş olmalı.. çünkü forumda telkinci hocalarımız azaldı,vajili sayısı arttı.. forum su gibi akıp gidiyor..
izliyorum da venüsten ve nazlı sıkı sıkı çalışıyorlar..senin dönmen forum için hayırlı olmuş.. ben tatildeyim :)) off um artık :)) arada geliyorum.. sandalyede fazla oturamıyorum ..laptop ı da kucagıma almayayım diyorum radyasyondan.. zaten ekrana fazla bakınca uyuyorum.. yani üzüntülü bir şekilde çekilmiş durumdayım.. sana şimdiden kolay gelsin..
teşekkürler canım allah kimsenin başına vermesin..geldim artık yardıma hazırım bence pc ve özellikle cep telefonunu uzak tut kendinden ben 3 hamileliğimde cep tel kullanmadım çok zaralıymış dikkat et bol bol süt iç ve çok yürü hareket çok iyi inşallah sağlıkla bir solukta kucağına alırsın bebişini canım öptüm...[/QUOTAY
AYPARCIM BAŞINS AĞOLSUN CANIM OK ÜZÜLDÜM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?