- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #34.021
Nasılsın yaseminim
benim bugün tam bi ay oldu psikiyatri tedavisine başlayalı 10 güne kalmaz başarırsın dio inşallahhhhh :78::78:
yaaaa bide seyi merak ediorummm buraya biri yazmıstı murat ulusoya gidin bigünde atlatılıooo yaw bigünde kim kime ne yapıodaa bigün içinde kurutuluolar bu sıkıntıdan anlamış deilim ben 1.5 senedir uğraşıommm harcadım paranın haddi hesabı yokkk
iyi olmaya çalışıorum canımm sen nasılsın ? Nasıl gidiyor ?
psikiyatr ile ne alaka?? Psikolog olmalı artı yalnız psikolog olması yetmiyor birde vajinismus üzerine tecrübeli olması gerekiyor.. Yani yeni çöm dr lara da gitme tatlım..bu arada belki bir fiikir olur ben kanal d doktorumda gördüğüm birinde tedavi oldum mualla oktay diye.. Fakat sihirli çubugu yok haberin olsun.. Klasik bu şekilde egzersiz tedavisi ve telkin yaparak stiliii..
bende neden bilmiyorum moralim bozuk
sen demi öylesin
ya sanırım sorun bu biz shirli çubuk bekliyoruz ama sihirli çubuk beynimizm bilmiyoruz
slm canlarım nassınız bakam :))) ben yogunum bide kabız oldum yaw 15 gündür folik asitmi yapıyor ne((
ecrinciğim ne yapıyosun tatlım[/Q çalışıyorum Canım şimdi gördüm msji.egzersizlere devam ama fazla bir ilerleme yok şimdilik.sen nasilsinz canim?
slm canlarım nassınız bakam :))) ben yogunum bide kabız oldum yaw 15 gündür folik asitmi yapıyor ne((
ne kadarlık evlisin ? Yaş kaç ?
bende hem morelim bozuk hem hasta gibiyim başım falan ağrıo.:2:
Benim morelim eşimden dolayı bozuldu. Artık garipleşmeye başladı anlam veremiyorum ona. O yüzden dünden beri canım sıkkın. Senin neden morelin bozuk canımm ? Egzerssizler nasıl gidiyo
peki tekrar gitmedinmi olmadı diye ne dedi doktorun canım bence peşini bırakma para verdin sorunu bulup sana yardım etmek zorundalar ben olsam başlarına yıkardım hastaneyi...sebep neymiş dilatörü alan p...sde alır yani vazgeçme bence üstüne git senin başaranlardan neyin eksik hem sen daha avantajlısın hem doktora gidiyosun hem buradasın...
canım vajinusmusu yendikten sonra sayfasında p...s ile ilgili bazı açıklamar olan bir yazı ekledim istersen onu okuyabilirsin....
YA TATLIM VALLA BENDE ANLAM VEREMİYORUM NASIL OLUYOR BU
5.5 aylık 26 yaşındayım canım
aa süper daha yenisin.. Yani çok zaman kaybetmedin..
şanslısınn..erkenden tedaviye başvurdugun içinn
hamile misin sende ? folik asit falan ???
kızzzzzzzzzzzlar ben celdum haçen penu heç mu ozlemedunuz daaaaaaaaaaa
kızzzzzzzzzzzlar ben celdum haçen penu heç mu ozlemedunuz daaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?