- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #34.041
yahuuu ben kendime aparat yaptim ya 3 tane kulak cubugunu yapistirdim birbirine sonra peceteyle sardim buyuttum yani sonra strec filmle sardim uzerine de pre...vativ gecirdim bide jel ooooohhhhhh
gelde ...........niyeseeee ama peceteden mi acaba ilertletmesi zor oluyor neyle aparat yapabilirim bir fikri olan varmiiii??????
sayenizde bitanem sayenizde hızlı ilerledim şimdi eşimin iki prmak tamaen alıyorum
bı hafta sonra dogum gunum bakalım kocıs bana ne alacakkkkkkkkkk
yok cnm 3 ay önce başlanıyorya dr. gttim başla dedi.ama acayip kabızlık problmim var yaw
hımm anladım :)) bende de mide bulantısı yapmıştı hamile kalmadan ... hayırlı olsun artıkın
ohoo bitmiş bu iş desene :)) sıradaki egzersiz penis olduguna göre şubat ayının güzel gelini sensin :)) hemde yıllarına mâl olmadan..
kızlar bugun rana hanımı goren oldumu ses cıkmadı
başarından sonrada bide dogum günü bide sevgililer günü zati ii bir hediye almalı yani:)
inşallah tatlım sence krem kullanıyım mı
valla benim işlerim çok yogun daha yeni girebildim. valla bilg. başında belim inanılmaz agrıdı gözlerim(( eve gidince direk yatıcam...
valla canım 10 unda dogum gunum 14 unde sevgılıler gunu ayrı ayrı almazsa fururum oni
emlamı kullan istersen nohut kadar kendini daha rahat hissedersin. Kayganlastırıcı mutlaka kullan. Az yada tarihi geçmiş olursa ittiremezsin bol sür hemen kayıveriyor:)))
canım dınlen bıraz gecmıs olsun
bide kabızım yaww((( kocişe kuru incir aldırdım. tuvaletimi yaparken kan geldi. zorlamaktan ((((((((((((((((
tamam bebeğim çok sağol:)
ne ıyı gelırkı sınamekı otu ıyı dıye duymustum cay yapılıyo ama :44::44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?