- 19 Mart 2010
- 5.916
- 98
- 358
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #34.061
doktoru bulsam soracağım da zaten herkese farklı tedaviyi uygulamış dr dediğin insaN PARAyı alana kadar iyi sonra sı da umrunda değil
bide kabızım yaww((( kocişe kuru incir aldırdım. tuvaletimi yaparken kan geldi. zorlamaktan ((((((((((((((((
cnm seninde az kalmış bak moralini bozma sormak istediklerini sor bize. özeldende sorabilirsin. stres yapma rahat hissettiğn zamn yaparsın. ama egz devam et okey ... az kaldı inanki bak daha yeni evliymişssinde süperrr bence ii degerlendir. ben pişmanım bir hiç ugruna 3.5 yıl boşa geçti herşeyde vardır bir hayır gerçi. geçmişe değil gelecege bakıyorum artık hayırlısıyla bebişimizi hayırlı zamanda versin Allahım.. isteyen herkese versin rabbim...
tamam bebeğim iyiki varsınız
ben varya balayında kabız oldum evliliğimin ilk 10 günü wc de geçti gerçi wc dışındada bi işe yaramıyodum her dokunduğunda acıyo olmaz diyodum p...s görünce wc ye saklanıyodummeğer şarap kabız yaparmış ben 1 sene sonra burda öğrendim
:))) bende balayına giderken dinlenme tesisinde kayıp düştüm hatta uçtum demir sandaşyenin köşesine geldi sol gögsüm. 4 kaburgam kırıldı:))) acıdan öldüm ama kırıkmı anlamadım eşim dönelim dedi bende olmaz dedim okadar para verdik.tatil yapcaz. 1 hafta yattım otelde wc ye bile zor gidiyodum valla(( benim vaji öle başladı zati. benim nikahım 5agustos 2007 de oldu istanbulda gelinlik giydim hoca nikahımda kıyıldı . düğün 20 ekim 2007 de esk. oldu. çallıştıgım için tazminattan dolayı erken nikah yaptık. sonra kayınvalidem birlikte olmasınlar demiş kuzenime tabi biz nikahtan sonrda balayına gitmiştik eşim yapalım dedi ben yok annenin rızası yok dedim. bi kastım kendimi öle oldu işte. bide öğretmen k.validem ne karısırsın sen dimi. sonra 3.5 yıl olmadıgını duyunca kahroldu oh olsun:)))
kizlarrrr simdik kostura kostura gittim mum aldim geldimhemide rengi pembeeeee dedimki rengide guzel olsun moral olur diye dusundum acicik daha pahaliydi ama olsun
iki cesit aldim biri normal beyaz mumlar varyan ondan ama benim gozume baska bitane daha guzel geldi onuda aldimayyy beni gormeniz lazimdi ya durmusum mum standinin onunde mumlara bakiyorum aliyorum elime inceliyorum sonra fark ettim kadinin biri bana bakiyordu
neyse basariya gitsinde sonu.rezil oldum ama yaaaa
inşallah tatlım sence krem kullanıyım mı
kız sen yine iyi ben varya ben evdeki mumların içinden git kırmızı böyle şeküllü bi mum vardı onu seç kokulu mokulu simli mimli anacım vajiye soktuğum şey bile illa sexsü olacak bide giyinmiş zaten elimde kalan simlerden her bi yerim parlıyo girdim yatak odasına çıkmadım tabi saatlerce öle dönüyom böyle dönüyom olmuyo en sonunda eşim geldi yanıma napıyon sen burda saatlerdir sesin çıkmıyo dedim mumdan kale yaptım kendime onunla oynuyom oda dedi iyi oyuncak bulmuşsun kendine oyna bakalımboşver tadını çıkar eğlenerek yap mumu içeri alırken git gel yaparak alırsan daha rahat oluyor bebişim
oyyyy oyyyyy hiçmi belirti olmamış test yapmamışmı ???
kizlarrrr simdik kostura kostura gittim mum aldim geldimhemide rengi pembeeeee dedimki rengide guzel olsun moral olur diye dusundum acicik daha pahaliydi ama olsun
iki cesit aldim biri normal beyaz mumlar varyan ondan ama benim gozume baska bitane daha guzel geldi onuda aldimayyy beni gormeniz lazimdi ya durmusum mum standinin onunde mumlara bakiyorum aliyorum elime inceliyorum sonra fark ettim kadinin biri bana bakiyordu
neyse basariya gitsinde sonu.rezil oldum ama yaaaa
bugun kımse nıye yoooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkk:95::95::95::95::95::95:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?