Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

SEVGİLİ,
lacivert17,cimbom33, nazlı1982,16450,sera87,venüsten,ecrinecrin, pandoo,ozum34,nar1905,esra_ogt, naz8,ranasena, smpati85, xxderinxx, sahara84,serenceylan,duman85,crescant84,jas_min,burcum86

ve adını yazamadığım diğer arkadaşlarım. mesajlarınızı okudum hepinize ayrı ayrı çooook tşk ederim. herkes yuvasında mutlu olsun darısı diğer yapamayanların başına..memleketteyim benden sonra tam 150 sayfa yazılmış 50 sayfasını okuyabildim hiç vaktim olmuyor.. prensesler gibiyim eşim tam içten karım diyor artık daha bir mutluu neşeliyiz..memlekette olmasaydık hergün her dakika burda olup mutluluğumu daha uzun yaşamak isterdim. 2. denememizi yapmadık evimizde yaparız dedik çünkü tekrar emla ve kayganlaştırıcı ile yapmak istiyorum , nasıl olsa yapıyoruz dedik. bir kaç gün sonra eve geçeceğiz, sonra istanbula gezmeye işte evedyken 2. denemem haberimi de veririm canlarım..

16450 canım seninde adına çok sevindim

canım tebrikler çokkk çokkk sevindim bak işte ne kadr kolaymış dimi ..ALLAH BİR ÖMÜR BOYU MUTLU ETSİN İNŞALLAHHHHHH....
haydeeee hep birlikte halaya...

slm bayanlar ben 4 aylık evliyim ilk 2 hafta birleşme olmadı p...s girmeye çalıştıkça canım acıdı kapadım kasları refleks olarak daha sonr 2. hftanın sonunda kendi yönlendirmemle ve eşimin dediğine göre p..s 5 cm kadar girdi ve hafif bir kanama oldu kızlık zarı o an yırtıldı sanırım.daha sonra ise yine hep canım acıdığından sadece p..s ucunu alabildim içime ve o kanamanın çok uğraşmaktan olduğunu kızlığın gitmediğini bile düşünmeye başladım.bu arada ben bi sağlıkçıyım bi devlet hastanesinde eczacıyım bu ay 2 kez adet olunca beraber çalıştığımız eczacı hanım bu durum normal değil jinekolog arkadaşa bi görün dedi ben istemedim eczacı arkadaşda canımın yandığını bildiğinden merak etme alttan muane olmak istemezsen olmazsın dedi ve çocuk gibi beni elimden tutarak kadın doğumcu arkadaşa götürdü ben nasılsa kanamam var jinekolog alttan muane istemez derken doktor arkadaşım vajinal ultrason şart bu anlattığın düzensizlik hiç normal değil dedi yapma etme abdominal (karın )ultrasona al derken bi anda karar verip kendimi odada buldum doktor arkadaşa ilişkiye giremediğimi ultrasonun probunu da içime alamayacağımı söylesem de o herkeste oluyo en başlarda diye beni rahatlattı ve p..si içine alamayan ben hiç gık etmeden canım yanmadan probu aldım .kaydı gitti alet ultrason jeliyle ..muaneden çıkınca özel durumumu bilen eczacı arkadaşım bak bu hep psikolojik artık şöyle düşün o aleti içine aldın demekki p..s de alabilirsin.ben kız bile çıkarım diye korkarken o işlemi yaptırabildim..bu arada kızlık çıkmadı :)şimdi eşimle denemek istiyorum o aletin probu girebildiyse p..s neden girmesin.ama bi yandan düşününce doktor arkadaşa rezil olmamak adına cesurca davrandım ve o nasıl sokacağını bilio açıyı sonuçta karşımdaki bi erkek olacak bakalım neler olacak ..aslında ben kestiremiyorum durumum vajinusmus mudur.ben peniisin ucunu alabiliyorum bacaklarım fian kasılmıo sadece içerdeki kaslar kasılıo eşimi de itmiyorum ama canım yanıyo işte off bilemedim

16450 canım seninde adına çok sevindim [/QUOTE]

canımm çok teşekkür ederim Allah başka dert tasa vermesin inşallah bizlere vajili arkadaşlarımıza da sabır versin,azim versin,cesaret versin inşallah

ecrinim pembiş mumunla başarılar diliyorum sana egsersizlerinde:103:belki sana şans getirir kimbilir hiç belli olmaz bu işler hem mum çok rahat alınıyo arkadaşlar parmaktan bile kolay gelmişti bana

tatlım senin adına çok sevindim..Allah başka sıkıntı vermesin :) yazdıklarını okuyunca gerçekten etkilendim..eşinin mutluluğu senin mutluluğun hiç bozulmasın cnm.tebrik ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…