Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım benim ne oldu?

yaaa bugün bi arkadaşımla beraberdim benim durumumu bilen bi arkadaşımmm,konuştuk biraz eğzersizlerden bahsedemedim tabiii ona utandım ama ilerleme olduğunu tek sorunumun belli bi noktada yanma olduğundan bahsettim bana boşuna uğraşma o öyle devam eder kaç yıllık evliyim bende halaaa oluyoo bu düzelmez filan dedi benimde hiç hevesim falan kalmadı eğzersize...

yaa cnm arkadaşında sorun var bence..o yanmada psiklojik sonuçta..bende kendimi çok rahat hşssetiğimde moralşm dzgün oldğnda çok rahat oluyor.ama kafamda sorunlar varsa falan ben de de yanma oluyor.sıkma canını.kendine canı yanmayanları örnek al...

yok artık abartmış bence arkadaşın yanma herkesde olmaz ki onda yıllardır devam ediyorsa bi problem var demektir.şimdiye kadar alışmış olması gerekirdi.ben başaralı daha 4 gün oluyo bende hiç yanma olmadı egsersiz yaparken bir noktada oluyodu benim de birazcık senin gibi ama şimdi hiç olmuyo bence arkadaşının bi sağlık problemi olabilir sıkma canını böyle şeyler için.

bi anda herşey bitiverdi gözümde nasıl etkilendim nasıl üzüldüm anlatamamm

yaaaaaaaaaaaaaaa benim nezaman olmicak bu yanmaaaa,nezaman geçicek nezaman tam anlamıyla olacak nezaman bebeğim olacakkk neden bende oluyo yaaaaaaaaaaa neden yanıyooooo???????????????????????

bi anda herşey bitiverdi gözümde nasıl etkilendim nasıl üzüldüm anlatamamm

yok tatlım bu kadar ilerlemişken hiç kafanı bulandırma.ilk zamanlar yanma olur tabi ama devamlı olursa o zaman sağlık sorunu vardır.sen kendi yolunda ilerle cnm.hiç etkilenme sakın bak ilerlemeye devam et.herekste yanma olacak diye bişe yok.

kocam burda değil eğzersizde yapamıyorum şuan bunların sıkıntısı vardı zaten bide üstüne bu çok üzüldümmm ondan hmn eve koştum sizlerle konuşmak istedim çünkü biliyordum bana yardımcı olacağınızı yanılmamışım teşekkürederimm iyi ki varsınızzz,inşallah en kısa zamanda güzel haberlerle gelicemmm :26::26:

yaaaaaaaaaaaaaaa benim nezaman olmicak bu yanmaaaa,nezaman geçicek nezaman tam anlamıyla olacak nezaman bebeğim olacakkk neden bende oluyo yaaaaaaaaaaa neden yanıyooooo???????????????????????

canım korkutma kendini öyle şeylerle.yanma herkesde az veya çok oluyo ama zamanla geçiyo.bi de biz herşeyi alıştıra alıştıra yapıyoruz ilk gece yapanlara göre daha bilinçliyiz bence.egsersizlerde yanma olması çok normal çünkü tahriş oluyor vaji.ama zamanla o da alışıcak yanması imkansız tabi bi sağlık sorunu olmadığı sürece.herşeyin sırası var önce başarıcaksın Allahın izniyle sonra da bebiş yapıcaksın yeter ki olucağına inan

inş cnm.zaten hep böyle kafa bulandıranlar yüzünden bu duruma gelmedik mi ? yok ilk gece çok ağırır..çok kırmızı gelir..şu kadar zaman acır falan.çocukluktan hep bunları bilinçaltımıza yerleştirdik die şimdi çekiorz ve eşlerimize çektirdik.aslında hiç te anlatıldğı gibi değilmiş.ben başarmış biri oalrak söylüyorm hiç te acımıyor.zaten burda başaran bir çok kişide aynısnı söylüyor.yani senin psikolojni rahatlatmn gerek.bu tür düşüncülerle kendini kötü hissetme cnm.bunlarında bilinç altına yerleşmesine izin verme

cnm benim bitanem aynı yazımı sana da kopyalıyorum başarmış biri olarak durumuma yorum yap nolur
''nasıl anlatayımm mesela diyelim p...s 17 cm.. benim olayım şöyle mesela 14.cm de bende yanma başlıyoo ondan sonrada ilerlemiyo bidaha,, bu kasmamlamı alakalı her yanma böyle mi oluyo herkesin yanma dediği şey bumu ben bunu bilmiyorum ayırt edemiyorum belkideee''

tatlım benim yanmamda dediğin gibi derinlerde başlıyor.çünkü bence ilk kısmı baya gevşettik ben pen...ilk yarısını hissetmiorm bile ama ilerledikçe başlıyor yanma oralarıda daha tam esnetemedik.benim kendime teşhisim bu :) bende de yarıdan sonra ıkına ıkna ilerliyor ve yanma başlıyor.ama sonra alışıyor.ilk zmanlar bu anlatığın gayet normal :) aynı bende ki durum.

ne güzel yazmışsın okurken kadın doğuma gidip kendime vajinal ultrason yaptırasım geldiiii,sanki ozaman p... de başarabilirmişim gibi hissettim okuyunca

ohhh be rahatladım valla demek yaptıkça yaptıkça orada esneyip nasıl ilk yarısını hissetmiyosak orada öyle olcak zamanlaaaa

ohhh be rahatladım valla demek yaptıkça yaptıkça orada esneyip nasıl ilk yarısını hissetmiyosak orada öyle olcak zamanlaaaa

aynen öyle cnm bence..çünkü bizde ki yanma kısa süreli hani pe...içimzdeyken oluyr sonra hemen geçiyor.eğer başka bişe olsa yanma sürekli olur.bende ilk başlarda yanma oluyordu şimdi baya esnedi ileriside esnedi mi artık kim tutar bizi :)

evettt şimdi yine hırs yaptımmm neşem yerine geldi bi an için bitti demiştim azmedicem ve başarıcam
yuppiii

canım o yanma ben de aynı noktada oluyordu için rahat olsun eşin geldikten sonra sık sık deneyin bi bakmışsın bigün oluvermiş.bizimki öyle oldu ben de o noktada yanma olduğu için ilerledikçe acır sanıyordum bide sanki duvar var gibi geliyodu tabi kastığım için.meğer ilerledikçe yanma da gidiyor ilerisi çok daha rahat nasıl olduğunu anlamadım bile inan ki acı falan yok hafif bi sızlama oldu o kadar.yanma bile daha kötü o sızlamadan öyle bi sızı yani.deneye deneye bigün kaçıcak içine pe..s sen bile anlamıycaksın

aminnnnnn inşallahhh cnmmm çokk rahatladımmm çok teşekkürederim seviyom sizleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…