- 19 Aralık 2010
- 3.984
- 3.054
- 398
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #34.121
aminnnnnn inşallahhh cnmmm çokk rahatladımmm çok teşekkürederim seviyom sizleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
aminnnnnn inşallahhh cnmmm çokk rahatladımmm çok teşekkürederim seviyom sizleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
kızlar hepinize iyi geceler..sizleri seviyorum
iyi geceler canım biz de seni seviyoruzmesajına cevap vericem 10 dk ya takıldım yine.sonra ben de çıkarım zaten tatlı rüyalar tatlım
ben de çok seviyorum burdaki herkesicanım kafan bişeye takıldığı zaman sor mutlaka insanlar bilip bilmeden konuşuyor herşeyi.ben kimseye anlatmamıştım böyle olucağını düşünerek anlatmadım zaten bu sorunu yaşamayan biri anlayamıyor bizi o yüzden ne varsa burda var
günaayyyyddddııınnn totişlerrrrrrr
Günaydın tatlim naber?
Bizim kadar erkenci kimse yok :)
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
SEVGİLİ,
lacivert17,cimbom33, nazlı1982,16450,sera87,venüsten,ecrinecrin, pandoo,ozum34,nar1905,esra_ogt, naz8,ranasena, smpati85, xxderinxx, sahara84,serenceylan,duman85,crescant84,jas_min,burcum86
ve adını yazamadığım diğer arkadaşlarım. mesajlarınızı okudum hepinize ayrı ayrı çooook tşk ederim. herkes yuvasında mutlu olsun darısı diğer yapamayanların başına..memleketteyim benden sonra tam 150 sayfa yazılmış 50 sayfasını okuyabildim hiç vaktim olmuyor.. prensesler gibiyim eşim tam içten karım diyor artık daha bir mutluu neşeliyiz..memlekette olmasaydık hergün her dakika burda olup mutluluğumu daha uzun yaşamak isterdim. 2. denememizi yapmadık evimizde yaparız dedik çünkü tekrar emla ve kayganlaştırıcı ile yapmak istiyorum , nasıl olsa yapıyoruz dedik. bir kaç gün sonra eve geçeceğiz, sonra istanbula gezmeye işte evedyken 2. denemem haberimi de veririm canlarım..
canım benim mutluluğum daim olsun güzela rkadaşım adına o kdar çok sevindimki anlatamam ikinciside çok kolay olucak sen hiç sıkma canını tatlım
Günaydın canım naber?
ben kullanmadım.. ama o anda sulanma olmazsa kullan..
emlayı ise hiç karıştırma derim ,zaten içeride his yok.. parmak yine zor oluyor kemikli falan ama pen..s oraya göre yaratılmış.. eşli 2 parmagı yapıyorsan p...s senin için çocuk oyunccagı olacak..
süpermişsin ama moduna bakılırsak regline yaklasıyorsun heralde.. biraz negatif...
gerçi son günlerde forum negatif nidense.. gök olayları herhÂl :)))
ya venüs ömürsün yaa bi insan bu kadar komedi olur
canım benim iyiki aramızdasınnn
alemsin Canim yaaa.Bende iste kokana degilmiyim rengi Bile Onemli ay Kendi kendime Guldum yaaa
yok venüstencim hiç belirti olmayınca o da test falan yapmamıştı.. böyle şeylerde olabiliyor. belki de sende hamişsindir
Allah gönlüne göre versin
sal gitsin vaji kas kas nereye kadar kork bizden bitiricez seni
yaaa bugün bi arkadaşımla beraberdim benim durumumu bilen bi arkadaşımmm,konuştuk biraz eğzersizlerden bahsedemedim tabiii ona utandım ama ilerleme olduğunu tek sorunumun belli bi noktada yanma olduğundan bahsettim bana boşuna uğraşma o öyle devam eder kaç yıllık evliyim bende halaaa oluyoo bu düzelmez filan dedi benimde hiç hevesim falan kalmadı eğzersize...
yaaaaaaaaaaaaaaa benim nezaman olmicak bu yanmaaaa,nezaman geçicek nezaman tam anlamıyla olacak nezaman bebeğim olacakkk neden bende oluyo yaaaaaaaaaaa neden yanıyooooo???????????????????????
kizlarrrr simdik kostura kostura gittim mum aldim geldimhemide rengi pembeeeee dedimki rengide guzel olsun moral olur diye dusundum acicik daha pahaliydi ama olsun
iki cesit aldim biri normal beyaz mumlar varyan ondan ama benim gozume baska bitane daha guzel geldi onuda aldimayyy beni gormeniz lazimdi ya durmusum mum standinin onunde mumlara bakiyorum aliyorum elime inceliyorum sonra fark ettim kadinin biri bana bakiyordu
neyse basariya gitsinde sonu.rezil oldum ama yaaaa
ne alaka kuzum sana öle gelmiştir :)) kadın ne bilsin mumu öle bişey için kullanacagını :)))
iiidir tatlım senden ne haber uğraşıp duruyoruz partmaklarla
Ben de iyiyim tatlım...
Uğraş canım, beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?