Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

aminnnnnn inşallahhh cnmmm çokk rahatladımmm çok teşekkürederim seviyom sizleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

ben de çok seviyorum burdaki herkesicanım kafan bişeye takıldığı zaman sor mutlaka insanlar bilip bilmeden konuşuyor herşeyi.ben kimseye anlatmamıştım böyle olucağını düşünerek anlatmadım zaten bu sorunu yaşamayan biri anlayamıyor bizi o yüzden ne varsa burda var

tmm tatlımmmm iyi geceler tekrar teşekkürederimmmmmmm yarın gece görüşmek üzere kısmetseeee

merkürün etkisnde kaldık heralde

günaydın güzeller

ya venüs ömürsün yaa bi insan bu kadar komedi olur
canım benim iyiki aramızdasınnn

yine ne yaptım :125::122::111:

alemsin Canim yaaa.Bende iste kokana degilmiyim rengi Bile Onemli ay Kendi kendime Guldum yaaa

oyyyy oyyyy kokosh pembesimi aldın bebişim mumu :124:bence tüylü tüylü şeyler varya onlarıda boynuna dola öyle yap çok eğlenceli yaaaaa :103: pempiş mumdan kalelerin vatana millete hayırlı olsun :102:

yok venüstencim hiç belirti olmayınca o da test falan yapmamıştı.. böyle şeylerde olabiliyor. belki de sende hamişsindir
Allah gönlüne göre versin

yok bebişim sanırım kullandığım demir ilacı beni sürekli mide bulantısına sürüklüyor yan etkilerinde yazıyordu benim dün aklıma geldi :104:hayırlısı bakalım ne zaman olursa artık :128:

sal gitsin vaji kas kas nereye kadar kork bizden bitiricez seni

seracım yeni avatarına bayıldımmmmmm hep böyle ol bebişim boşver dünya senin etrafında dönsün dursun sen dans et takıl kafana göre ohhhh yarasınnn :122::122::122:

canım ooo herkesin dediğine bakarsan yerinde sayarsın benimde bi sürü arkadaşım var ama inan bana bizim kadar bilinçli değil onlar kızın çocuğu bile var kuruluk yaşıyor öyle çekiyor düşün dr bile gitmiyor kayganlaştırıcı kullan dedimde zar zor kullanmaya başladı kız diyoki ben 2 yıldır boşuna acı çekmişim ne kadar rahatladım diyor yani normal cinsel ilişkide zevk dışında sürekli acı yanma olmaz varsada mutlaka bi sorun vardır bebişim sen ne kadar bilinçlisin artık neyin neden olduğunu biliyorsun biz vajililer şanslıyız alt yapının kitabını yazdık uleynnnnn:126:

yaaaaaaaaaaaaaaa benim nezaman olmicak bu yanmaaaa,nezaman geçicek nezaman tam anlamıyla olacak nezaman bebeğim olacakkk neden bende oluyo yaaaaaaaaaaa neden yanıyooooo???????????????????????

canım sen yanma için bi dr göründünmü ? mantar/enfeksiyon olmuş olabilirsin :26:

ne alaka kuzum sana öle gelmiştir :)) kadın ne bilsin mumu öle bişey için kullanacagını :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…