- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #34.321
vajiyi yendikten sonra canım.nefesini sonuna kadar ver bi güzel jelle sonra kendi kontrolünde yavaş yavaş it...bide bakıyosun tamamı girmiş bile:)))
ilerlersin tatlım hazır olduğunda buna hiçbirşey engel değil.hangi aşamadasın nereye gelmek istiyosun tatlım?
ay canım kıyamam sana ben
tabi tabi durma bundan sonrasın yok zaten bence son aşama büyük aparat sonra anlamadan alırsın inşllh müjdeli haberini görmek istiyorum)
iki parmağımı alabiliorum ama tamamını değil tamamına yakın kısmını alabiliorum oda çok kasılıo tabi alışamadım. Biran önce alışmak ilerlemek istiomm çok sabırsızım sanırım eşimle aram açılıoda buaralar psikolojim bozuldu sanırım ondan böle biranönce ilerlesem diyorum
hoşgeldin canımnasılsın?
slm kızlar ben geldimmm
hoşgeldin cncm nbr?
iki parmağımı alabiliorum ama tamamını değil tamamına yakın kısmını alabiliorum oda çok kasılıo tabi alışamadım. biran önce alışmak ilerlemek istiomm çok sabırsızım sanırım eşimle aram açılıoda buaralar psikolojim bozuldu sanırım ondan böle biranönce ilerlesem diyorum
tatlım eşinla aran düzeldimi bitanem
çok iyi yerdesin tatlım.biraz sakin ol sadece ve alışmaya ve rahat olmaya çalış.eşler bazen oluyor öle sen takma kafanı azcıkta olsunlar bırak.biz yenmeye bakaılm inşallah. o zaman acısını çıkarırız kocişlerimizle.hadi canım Allahım kolaylık versin.başaracan inşallah.güvenim sonsuz
hoşgeldin tatlım
hosbulduk canım. sizleri gördüm daha iyi oldum canım
sen nasılsın
iyi diyelim iyi olalım :) canım çok şükür sizler sayesinde bende iyiyim.
düzeliyor sayılır çok şükür canım ama işte ara ara hep böle çok soğuk davranıo buda beni üzüyor çok.
dün hastayım falan dedim biraz iyiydi aramız acıdı heralde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?