Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım benim daha iyi olacaz hep birlikte

canım arada öle olur sıkma canını hele atlatalım cicim aylarımız hiç bitmiycek

inşallah canlarımmm sizlerii çook seviyorumm bennn

esramm bizim martta iki sene oluyor ya. eğer yenersem cicim ayları gene başlar dimi kız. yendiğim gün evlilik tarihimi değiştircemm

inşallah canlarımmm Sizlerii çook seviyorumm bennn

Esramm bizim martta iki sene oluyor ya. Eğer yenersem cicim ayları gene başlar dimi kız. Yendiğim gün evlilik tarihimi değiştircemm

bende çok seviyorum tatlım tabiki yeniden başlıycaz bizim için evlilik daha kıymetli olucak eşlerimizde bizde daha ii bilicez değerini

yok cnm henüz değilim .reglim yaklaştı sanırım ondan bir halsizlik tembellik çöktü üstüme :2: sen nasılsın iyimisn ?

canım bişe diyecem reglin yaklaştıysa ve eğer sana çok sıkıntı vermiyorsa p...ile dene bence.bu sıralar vaji aşağı kayıyomuş tabi böel açıklanıyorsa yanlışta açıklamış olabilirm ondan daha rahat oluyomuş ben reglden birgün önce denemiştim yarısından fazlsını ilk o zaman almıştım.belki işe yarar tatlım

anacım sen kızılcık sopasını nerden biliyon

kızlar vajili olupta eşiyle arası nane limon olmayan yoktur hepimiz geçtik bu yollardan onun dediği size batar sizin dediğiniz ona batar kolay değil arzuladığın kavuştuğun eşinle cinselliği yaşayamamak aynı yatakta kardeş gibi yatmak bizim suçumuz değildi vajili olmak ama onlarında suçu değildi herşeye rağmen aylarca yıllarca bizi beklediler biz olsaydık onların yerinde belkide bu kadar katlanamazdık o yüzden çok fazla takılmayın içinize atmayın siz bu işi bi halledin herşey mükemmel olacak o kavgalar tadı tuzu anacımmmm

sağol cnm bilmiyordum.. bu akşam eşimde eve erken gelecek zaten bu halsizliği aşıp hemen bir deneme daha yapalım o zaman ..ben tamamını alıyorumda yine de tam alışamadım belki bu şekil daha kolay olur

ayyyyy içim şişti acık kaynatalım yaaa kocişte geç gelecekmiş zaten bugün.patlamayım sıkıntıdan.kızlaaaaaaarrrrrrrr.hadi canlanalım.pando,ozum,smpati bunlar nerde acaba bize bir süpriz yapabilir bu hatunlar .hayırlısı

sağol cnm bilmiyordum.. bu akşam eşimde eve erken gelecek zaten bu halsizliği aşıp hemen bir deneme daha yapalım o zaman ..ben tamamını alıyorumda yine de tam alışamadım belki bu şekil daha kolay olur

amannnn bende kime söylüyomuşum pardon tatlım ama cidden işe yarıyor ben bizzat deneyip görmüş biri olarak baya yol katediyor.belki bu gece zevkin doruklarına çıkarsın inşalllllaaaahhhhhh.sonra anlat bizde gene heveslenelim şeker

olsun cnm bak bunu da anasayfada okuyup öğrenen arkadaşlar olacaktır inş bende bu gün g noktamı bulurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…