- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #34.341
canım benim daha iyi olacaz hep birlikte
canım arada öle olur sıkma canını hele atlatalım cicim aylarımız hiç bitmiycek
inşallah canlarımmmSizlerii çook seviyorumm bennn
Esramm bizim martta iki sene oluyor ya. Eğer yenersem cicim ayları gene başlar dimi kız. Yendiğim gün evlilik tarihimi değiştircemm
bende çok seviyorum tatlım tabiki yeniden başlıycaz bizim için evlilik daha kıymetli olucak eşlerimizde bizde daha ii bilicez değerini
inşallahh canımm . o günlerde gelcek inşallah dediğin gibi.
nasılsınız kızlar iyiki geldiniz tek başıma kaldım
slm kızlar ay üstümde bir halsizlik var ya off
hosbulduk ranacım . nasıl gıdıyo bacım nasılsın .
neden ki? rahatsız mısın
yok cnm henüz değilim .reglim yaklaştı sanırım ondan bir halsizlik tembellik çöktü üstüme :2: sen nasılsın iyimisn ?
valla ayıp bılla ayııııııııppppppp bak valla oklava da yetmez sıze venuse solım de kızılcık sopası alsın valla yapamıyorum degıl yapacam dıcek sınız ayyyyyyyy bu dunyada bı ben yapamam dıyo dum kızların verdıgı taktıklerı o an yaptım cuk oldu atın kafanızdan su olumsuzlujları yaaaaaaaaaaaaaa:95::95::95::95::95::95::95:
canım bişe diyecem reglin yaklaştıysa ve eğer sana çok sıkıntı vermiyorsa p...ile dene bence.bu sıralar vaji aşağı kayıyomuş tabi böel açıklanıyorsa yanlışta açıklamış olabilirm ondan daha rahat oluyomuş ben reglden birgün önce denemiştim yarısından fazlsını ilk o zaman almıştım.belki işe yarar tatlım
sağol cnm bilmiyordum.. bu akşam eşimde eve erken gelecek zaten bu halsizliği aşıp hemen bir deneme daha yapalım o zaman ..ben tamamını alıyorumda yine de tam alışamadım belki bu şekil daha kolay olur
amannnn bende kime söylüyomuşum pardon tatlımama cidden işe yarıyor ben bizzat deneyip görmüş biri olarak baya yol katediyor.belki bu gece zevkin doruklarına çıkarsın inşalllllaaaahhhhhh.sonra anlat bizde gene heveslenelim şeker
kızlar kac gundur karnım da bı agrı var hıc bole olmamıstım yaaaaaaaaa
yok cnm henüz değilim .reglim yaklaştı sanırım ondan bir halsizlik tembellik çöktü üstüme :2: sen nasılsın iyimisn ?
kızlar kac gundur karnım da bı agrı var hıc bole olmamıstım yaaaaaaaaa
geçmiş olsun tatlım.hayırdır inşallah.bence vakit kaybetmeden doktora bir görün tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?