Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım bende aynı durumdayım bikez rahat olmuştum yarıdan fazlasını almıştım ama birden tıkandım.sanırım birazda zihnimi rahatlatmam gerek onun için yazdığım yazılar gibi şeylerle uğraşıyorum.beynime gönderme yapmak için.sende mutlaka yap tatlım olumlu şeyleri düşünmeye odaklan.bence biz konuda eksiğiz artık vajiyi tanıyoruz oranın genişlediği açıldığını gördük onun için orası ve ilşki adına hayal gücümüzü kullanrak olumlu düşünceler oluşturmak gerekiyor beyinde.beyin egzersizide yapmak gerekli.

ilk birleşmemi çarşamba günü itibariyle yaşadım

Yaşadıgım vajinusmus korkusu beni deli ediyordu herşeyin normaloldugunu böyle böyle bir hastalıgın olmadıgına kendimi inandırdım.

Herşey çok güzeldi Terk Edilmem Dışında.

Artık neden Evlenmeden yapmayın dendigini anlıyorum.Sevgiler

biz mutasıp bir ailenin çocukarı olduğumuz için senin yaşamak isediğin şey garibimize gitti birçoğu ve ben de yadırgadım yapmaya çalıştığın şeyi.herşeyi birtaraf bırakıp insan olarak incinmene üzüldüm .umarım birdaha böle bir kötü tecrübe yaşamaz bazı şeylerin özel olduğunu ve öyle yaşanması gerektiğini kabul edersin.

çok sinirim bozuldu yaaa

bugün 2 kez denedik, şimdi 2.denemeden geliyorum. yarıya kadar oluyo da sonrası nie olmuyo yaaa..
ne acı ne sızı ne yanma hiçbişey hissetmiyorum ama ondan sonrasını iticek cesareti bulmıyorum bi türlü kendimde. ne kadar cesaretsiz bir insanım ben yaa
hep aklım kırmızı da geldi mi gelcek mi diye 5 dk da bir kocişe soruyorum,geldi mi geldi mi diye. ..oooof oofff.. bende kesinlikle hymen korkusu var, en sonunda canıma tak diycek gitcem aldırcam şu hymenı..
kendime çok kızgınım, çookk...

hayatta bazen bazı şeyler olabiliyor seni seviyorum aşık oldum diyen adamın aslında hiç birşey hissetmedigini anlamak zormuş

4 ay geçirdigim ailesiyle tanıştıran,önemseyen adamın aslında tek bir derdinin oldugunu anladım çokgeç olsada.Bazı şeyler için çok geç.

canım benim üzülme bendede takıntıydı aynen yarıdan fazlasını geçtimi hemen kalkıyodum kontrol.işlemiş işte hiç seklemeden anında reaksiyon gösteriyor işte ne attıysak bilinçaltına.sakinleş canım daha fazla sıkma.kırmızıyı unut ve oraya kadar nekadar rahat olduğunu düşün.ayyy ne korkuyoz ya düşünsene zaten her ay yaşamıyozmu kırmızıyı amma tuhafız ya bunu kendimede söylüyorum tatlım aynı tepkiyi veren biri olarak.dur bi sakinleş peşini bırakma onu aldıracak kadar gözün döndüyse aldırmadan kolayı var tatlım ilşkiye gir olsun bitsin bişe olmadığını görür hem rahatlar hemde operasyondan kurtulursuncanım ya çok güzel aşama katetmişin izin verde olsun ya bidaha dene ya .valla yenip o rahatlığı yaşamanı çok istiyorum şu an

ahh be güzelim ne desem bilmiyorum ki Allahım yardımcın olsun.

ah be canım ne diyim bilmiyorum ki.böle şeyler çok söylenirdi ondan belkide çoğumuz vajiyiz o yüzden bir inatla korumak istiyoruz bekaretimizi evli olduğumuz halde .diyenlerde haklı bizde haklı tek suçlu varsa ve onu arıyorsak oda bukadar aciz zihniyete sahip insanlar ve malesef oda senin karşına çıkmış.Allahım sabır versin ve yardımcın olsun diyecek başka bişe yok sanırım.

canım nasılsın..benım kociş sehır dısında bende aılemın yanındayım..en az 4 gun esimi goremıcem.şimdilik aılemle özlem gıderıyorum..sizlerı de merak ettım ne yaptılar dıye.umarım ben eve gıdene kadar sızlerden guzel haber alırım hepınızı cok öpuyorummm

Allah hepimizin yardımcısı olsun.Tamam artık kız degilim ama bu demek olmuyorki ben herkezle beraber olucam ve gerçekten karşıma biri çıkana kadarda istemiyorum böyle birşey

çok yıprandıgımı hissediyorum,olurda birgün evlencegim kişi çıkarsakarşıma onada anlatıcam böyle böyle oldu ve 1 kez oldu diye.

hani siz demiştiniz ya evli degilken yapmak istiyorsan vajili degilsindir diye şimdi daha daha iyi anlıyorum bu hastalıgın gerçekten korkulardan oldugunu.

öyle desene tatlım yoksa çoktan senden almıştık güzel haberi bilmiyorum ama sen başaracaksın bu işi gibi hissediyorumkocişinide özlemek yarayacak bak sana diyim hem özlem gidermiş hemde yenmiş olacaksın inşallah canım benim.

o kadar haklısın ki ranacım, operasyona tahammül edene kadar şu işe azıcık sabretsem olcak biticek...
Rabbim bütün zorulukları kolaylaştırsın bizim için inşallah..

inşallah tatlım senın dediğin gibi olur... bende takıp edıcem sizi hayırlı haberler beklıyorum ona göre:))bu arada gurbetteydım ailemı çok özlemişim..onları gormemle moralımde ii olur hemde koçişi özlemem birleşirse artık ne olur tahmın edemıyorummm

işte o yüzden sanırım... onca sene korumuşuz ve o kadar önemsemişiz ki şimdi evlenmiş olsak bile beynimiz izin vermiyor bu işe..

kızlar kocişim beni çağırıyo, yeter üzüldüğün diyo. teselli edicekmiş beni
hadi çıkıyorum ben, terazicimm yarın yazıcam sana..
hepinizi öptüm, iyi geceler.. Allah dualarınızı kabul etsin bu gece..

ben de aynı şeyi yaşıyorum, yarıdan sonra sanki tıkanıyo orası. Bi de ben bişi sorcam, hymen girişte 2-3 cm içerde değil mi, eğer öyleyse yarısını alınca hymenin ortadan kalkması gerekmiyor mu?

evlendikten birkaç gün sonra ter su içinde kalarak, sadece bir kere sonuna kadar, eşime geçekten mi diye diye oldu, ama benden bişi gelmedi. sadece acıyacak mı diye bekledim. aslında acımadı ama ondan sonra bi daha olmadı, şimdi yarıya kadar alıyorum, ama niye bi kez tamamı olmuşken şimdi olmuo ki (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…