Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

çok teşekkürler paylaşım için.

err :)

çok güzel bi yazıı... teşekkürler

Canım belki küçük bir tartışmayı terkedilme olarak düşünmüşsündür. şimdi senin için çok değerli birşeyi verdiğin için daha çok ilgi bekliyorsundur. biraz daha bekle senin için ne olursa hayılısının o olacağına inan canım allah en hayırlısını verir.üzülme tamam mı huzurlu uyu. bir de hep dua et

iyiyim canım ben de eşimi işe yolladım yatmadan biraz bakayım dedim kimler neler yapıyo diye.beyaz show da başladı yine uyuyamıycam sanırım

eşler yokken öle oluyooo 3-5 derken bi bakıyosun güneş doğmuş, bende çok ösledim yaaaa,gelsede kaldığımız yerden dvm etsekkk başarsamda yazsam sizedee bu arada geldiğinde ilk işim ultrason jeli aldırmak olcak

canım kociş özlemi size iyi şeyler yaptıracak inşallah.özlem giderirken o işte kaynar gider oldu bittiye gelirr sende kurtulmuş olursun inşallah

yarın işte olmasam sabaha kadar uyumam heralde geceleri seviyorum beninşallah kavuşursunuz siz de bir an önce canım .ultrason jelini ben de almak istiyorum ya bulabilirsem hem zararı yokmuş hem ucuz hem büyükmüş de daha ne olsun tam bizlik

efet 1.5 muş litresii zararıda yokmuş diğerleri gibiiii kesin deniyelim bunuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…