- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #34.421
bız ılcede oturuyoruz burda bulamadık jel esım ılden arayıp buldu normal su bazlı kayganlastırıcı aldı o da 200 ml 18 tl. ultrason jelı ıstedıgımı anlamamıs bunu almıs gıtmısken bulamıyoruz dıye 2 tane almıs anlıcanız 400 ml 36 olduama olsun hayırlısıyla su ılletten bı kurtulalım hıc gozumde kac tl olursa olsun onemı yok
bız ılcede oturuyoruz burda bulamadık jel esım ılden arayıp buldu normal su bazlı kayganlastırıcı aldı o da 200 ml 18 tl. ultrason jelı ıstedıgımı anlamamıs bunu almıs gıtmısken bulamıyoruz dıye 2 tane almıs anlıcanız 400 ml 36 olduama olsun hayırlısıyla su ılletten bı kurtulalım hıc gozumde kac tl olursa olsun onemı yok
kullandınız mı pekiiii
eewet insan ne yapılması gerekıyrsa yapmak istiyr siz ne kadarlık evlisinz egzersiz yapabılıyrmsnz
eewet insan ne yapılması gerekıyrsa yapmak istiyr siz ne kadarlık evlisinz egzersiz yapabılıyrmsnz
canım bız 3.5 senelık evlıyızılk defa bu sene cabalıyorum parmak egzersızı yapıyorum 3 bogum 2 parmak alıyorum esımınde orta parmak 3 bogum. bakalım sımdıkı aklım olsaydı yenı evlıyken cabalardım sona yaklastıgımı hıssedıyorum ınsallah yakındır esım gecen hafta amelıyat oldu onun ıyılesmesını beklıyorum bakalım. benım hıkayem sızlerden bıraz farklı bu yaz tup bebek denemesı oldu...
cnm faydası oldumu diye sormak istemiştim aslında.. bende eğzersizleri yapıyorumm ama aynı yerde takılıyorum hep bi stres bi gerginlik... belli bi yerden sonrasıda olmuyooo
oooo maşallah baya ilerlemişsin bencede bitirirsin yakında hadi inşallah ben egzersiz bi türlü yapamıyrm deniyrm deiyrm sadece tek parmak 1 boğum kadar o kadar mümkünatı yok hem p..s denemesi bizimki ondada biraz giriyr devamı yokk
parmağı bende yapamadım ama mumu yapabiliyorum bide onu mu denesen acaba cnm :44:
ewet aslında düşünüyrm da ne biliyim çünkü parmak çok itici geliyr mumda sert yaa ne bilim onu da yapabilirmiyim düşünüyorum yaa aslında reglden önce baya yi gibiydi eşimde 3 hafta kadar evdeydi baya bi deneme yapmıştık oluyr gibiydi tamamını alamsamda ama regl bitti yine kasılmalarım artmaya başladı sakinleşemiyrm sanki
canım ben parmak egsersizi yaptım mumu da ama bence mum daha rahat giriyo ben de mum sert diye girmez sanıyordum ama vaji mumu kaptı gitti anlamadım bilemum daha kolay ilerliyo hem yabancı bi cismin girdiğini görmek belki rahatlatır seni
ewet aslında düşünüyrm da ne biliyim çünkü parmak çok itici geliyr mumda sert yaa ne bilim onu da yapabilirmiyim düşünüyorum yaa aslında reglden önce baya yi gibiydi eşimde 3 hafta kadar evdeydi baya bi deneme yapmıştık oluyr gibiydi tamamını alamsamda ama regl bitti yine kasılmalarım artmaya başladı sakinleşemiyrm sanki
bak ozman bence kesin bide mumu dene.. eminim parmak daha etkilidir hani derler ya genişliğini hissedebilmek için parmak önemli.... ama bende şöyle düşünüyorum parmak yada aparat,,önemli olan oraya bişeyin girebildiğini beynimize gösterebilmek..mesela bende şöyle olmuştu ilk mum denememi anlatayım streç filmle sardım mumu sonra başladım itmeye bi yandan da diğer elimle işaret koymaya çalışıyorum nekadar alabildiğime bakmak için çıkarınca,, neyse ben ittim de ittim sonra merak edip çıkardım mumu ve şoka girdimmm itsem daha gidecek belki acıda yok aslında ama ben itemedim korktum hep diyorum ya vajinismus değil bu beyinismus die.. ama o bile bana büyük cesaret verdi bu bile bi adım die düşünüyorum..
oooo maşallah baya ilerlemişsin bencede bitirirsin yakında hadi inşallah ben egzersiz bi türlü yapamıyrm deniyrm deiyrm sadece tek parmak 1 boğum kadar o kadar mümkünatı yok hem p..s denemesi bizimki ondada biraz giriyr devamı yokk
evet aynen öyle acımadığının farkındayım yarım yamalakta olsa bi kere oldu acı macı yoktu biliyrm ama kafa almıyr işte parmağı hem ittiremiyrm hem ittirsem korkuyrm sanki tamamını alsam bi da cıkaramıycam diyee böyle abuk düşünceler bize has işte :))
tüp bebek tedavisi mi neden yada şöyle sorayım bende şu an tüp bebek tedavisi görüyorum da o yüzden sordumm
ınsallah olur canım ya herkes kurtulur ınsallah evlılıkte bu cok onemlıymıs cogu tartısmaların altında yatan neden bu oluyor. benım kızlık problemı yok tup bebek denemesınde 2 kere uyanık bı 3 kerede anestezıyle(2den sonrasına dayanamadım) alttan muayane oldum dr o esnada mudahele etmıs ben uyurken ondanda bıraz cesaretlendım yoksa o varken cok zordu parmak egzersızı sızler cok cesursunuz ben 3 sene buna cesaret edemedım hep kendılıgınden olmasını bekledık bazen bosverdık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?