- 15 Ekim 2010
- 491
- 18
- 68
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #34.441
işte mumda onu anlamıyosun (nekadar girdiğini) parmakta anladığın için korkuyosun zatenn ve acımasada itmeye cesaret edemiyosun mumda öle bi olay olmuyo benim gibi şoka girersin :))) mutlaka dene cnm göreyim seniiii sonra da hbr et mutlakaaa
hepinize iyi geceler arkadaşlar sıkmayın canınızı eninde sonunda başarıcaksınız öpüyorum sizleri
evet aynen dediğin gb mumda anlamam ve olma olasılığı daha yüksek anneme gidicem bi kaç gün yokum gelince artık denerim mumla[/QUO
bide ultrason jeliii,, offf offf kim tutar bizii
evet aynen dediğin gb mumda anlamam ve olma olasılığı daha yüksek anneme gidicem bi kaç gün yokum gelince artık denerim mumla[/QUO
bide ultrason jeliii,, offf offf kim tutar bizii
kayganlaştırıcı kullanıyrm bitsin artık ondan alırım ucuzmuş hemde .)
bizde de bende sorun var o yüzden deniyoruz kısmet artıkkkk
kayganlaştırıcı kullanıyrm bitsin artık ondan alırım ucuzmuş hemde .)
süperrrrr
ne yaparsanız yapın kas gevşetici kullanmayın hanımlar... iyi sonuçlar doğurmayabiliyor...
ne yaparsanız yapın kas gevşetici kullanmayın hanımlar... iyi sonuçlar doğurmayabiliyor...
neden canım çokmerak ettim:26:
Günaydın kızlar...
herkese gunaydın
gunaydın cnm nasılsın
SEVGİLİ,
lacivert17,cimbom33, nazlı1982,16450,sera87,venüsten,ecrinecrin, pandoo,ozum34,nar1905,esra_ogt, naz8,ranasena, smpati85, xxderinxx, sahara84,serenceylan,duman85,crescant84,jas_min,burcum86
ve adını yazamadığım diğer arkadaşlarım. mesajlarınızı okudum hepinize ayrı ayrı çooook tşk ederim. herkes yuvasında mutlu olsun darısı diğer yapamayanların başına..memleketteyim benden sonra tam 150 sayfa yazılmış 50 sayfasını okuyabildim hiç vaktim olmuyor.. prensesler gibiyim eşim tam içten karım diyor artık daha bir mutluu neşeliyiz..memlekette olmasaydık hergün her dakika burda olup mutluluğumu daha uzun yaşamak isterdim. 2. denememizi yapmadık evimizde yaparız dedik çünkü tekrar emla ve kayganlaştırıcı ile yapmak istiyorum , nasıl olsa yapıyoruz dedik. bir kaç gün sonra eve geçeceğiz, sonra istanbula gezmeye işte evedyken 2. denemem haberimi de veririm canlarım..
16450 canım seninde adına çok sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?