Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım benim çok üzüldüm şimdi sana neden defalarca iyi düşündünmü diye sorduğumu anladın mı ? malesef bazı erkeklerin o anlata anlata bitiremedikleri büyük aşklarını kalplerinde değil uçkurlarında taşıyorlar...Allah onları bildiği gibi yapsın ne diyelim herşeyin hayırlısı olsun...inşallah korunmuşsundur başka bi durum çıkmasın sornrasında????

aynen canım banada her ne kadar ters gelsede herkesin kendi hayatı kendi tercihidir diye çok fazla müdahale etmek istemiyorum ama etrafımda o kadar çok cinselliği özgür yaşamak istiyorum deyip bu yolda bekaretini kaybeden sonrasındada değmeyeceğini anlayan arkadaşım olduki...sonrada gelip haklıymışsın diye ağladılar ama iş işten geçmişti benim haklı olmamın bi önemi yok keşke o aşık oldukları adamlar onların değerini bilseydi herşeyi göze aldıklarını anlasaydı ama olmadı....
kesinlikle özel olması gerektiğine inanıyorum

ayyyy aynı ben egzersiz yaparken ikide bir parmağıma bakardım kırmızı olmuşmu sonra eş parmağına geçtik eşimşn parmağına bakıp duruyorum kırmızı gelmişmi diye ama yok bişey ben sanıyodumki o işi yapınca oturamam kalkamam işe gidemem öyle abartmışızki...bebişim seni tutan o incecik zar falan deil cesaretin ve bilinç altın...hymenin hiç bi günahı yok boşuna suçlamayın o garibimi bizde kadın olma korkusu var yawru kuşum o noktaya geldiğimizde kalmamızın sebebi kendi kendimizi çekmemiz vazgeçmemiz o an ne yaptığımızın farkında olmamamızdan kaynaklanıyor çünkü o anda şu anda düşündüğümüz gibi sağlıklı düşünemiyoruz malesef...bunun için napıyoruz dikkatimizi dağıtıyoruz perdedeki çizgileri sayıyoruz tavanın m2 buluyoruz ama beynimizi başka bi şeyle meşgul ediyoruz

ben de aynı şeyi yaşıyorum, yarıdan sonra sanki tıkanıyo orası. Bi de ben bişi sorcam, hymen girişte 2-3 cm içerde değil mi, eğer öyleyse yarısını alınca hymenin ortadan kalkması gerekmiyor mu?

yawru kuşum bende başarmadan önce aynı şekilde düşünürdüm yenenler girişte zorlanıyoruz derler yenmeyenler yarıda kalıyoruz aslında bizim yarısı sandığımız yer p...s başının vajinin girişinden geçtiği yer o duvar sandığımız yerin sonrasında hymen canım....penis ilerleyince dış dudaklar ve iç dudaklardan geçince biz elimizle yokladığımızda sanıyoruski yarısı içerde halbuki girmesi gereken yerin başında o an yada çok azı girmiş şekilde....hayal kırıklığına uğramanız için yazmadım bunu bende hep öyle sanırdım yendiğiniz zaman ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksınız

venüsss senin ki gelmişoklavan hazır mı?

benimki gidiyo geliyo ses yok bebişim ben en iyisi kızılcık sopamı parlatayım onun için kızzzzz burcuuuuuu bak kk yi toplayıp geliyorum yanınaaaa bu gün başka ödev verecektim sana sınıfta kalacan he bu gidişle

günaydıııınnnnn.herkese pozitif,mutlu, enerji dolu,istek dolu ,şehvet dolu, kocişlerinizin koynunundan çıkamayacağınızbir hafta sonu diliyorum.haftaya başına inşallah birkaç yenmiş arkadaşın mutluluk haberini alarak başlarız.sizleri çok çok çok seviyorum canlarım benim.herkes bugün nasıl bakim

Ranacım nasılsın hoşgeldin kuşum

hoşbuldum canım benim iyiyim .dün geceden beri beynimi hiç boş bırakmadım.rahatla,gevşe,diye diye tabi bu arada düşünerek dedim boş boş değil sanki yapıyomumuşuz gibi gece kociş uyansa heralde o gazla bişeler yapardım ya hayırlısısen nasılsın şeker maşallah eş ikili parmağada alışmışın.hadi bu hafta sonu hayırlısı ile güzel bişe olur inşallah canım benim

inşallah tatlım benim hepimizinde olsun toplu kurtuluşlar olsun ne güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…