- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #34.461
günaydın canlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
gunaydınn canımmmm
nasılsınnnn bakalımm
çok imm eşimin iki parmağınıd aha rahat aldım düm sanırım genişliyor orası
ne guzel canım. baya ılelerme var bak.
olacak ınsallah az kalmıs
ilk birleşmemi çarşamba günü itibariyle yaşadım
Yaşadıgım vajinusmus korkusu beni deli ediyordu herşeyin normaloldugunu böyle böyle bir hastalıgın olmadıgına kendimi inandırdım.
Herşey çok güzeldi Terk Edilmem Dışında.
Artık neden Evlenmeden yapmayın dendigini anlıyorum.Sevgiler
biz mutasıp bir ailenin çocukarı olduğumuz için senin yaşamak isediğin şey garibimize gitti birçoğu ve ben de yadırgadım yapmaya çalıştığın şeyi.herşeyi birtaraf bırakıp insan olarak incinmene üzüldüm .umarım birdaha böle bir kötü tecrübe yaşamaz bazı şeylerin özel olduğunu ve öyle yaşanması gerektiğini kabul edersin.
çok sinirim bozuldu yaaa
bugün 2 kez denedik, şimdi 2.denemeden geliyorum. yarıya kadar oluyo da sonrası nie olmuyo yaaa..
ne acı ne sızı ne yanma hiçbişey hissetmiyorum ama ondan sonrasını iticek cesareti bulmıyorum bi türlü kendimde. ne kadar cesaretsiz bir insanım ben yaa
hep aklım kırmızı da geldi mi gelcek mi diye 5 dk da bir kocişe soruyorum,geldi mi geldi mi diye. ..oooof oofff.. bende kesinlikle hymen korkusu var, en sonunda canıma tak diycek gitcem aldırcam şu hymenı..
kendime çok kızgınım, çookk...
ben de aynı şeyi yaşıyorum, yarıdan sonra sanki tıkanıyo orası. Bi de ben bişi sorcam, hymen girişte 2-3 cm içerde değil mi, eğer öyleyse yarısını alınca hymenin ortadan kalkması gerekmiyor mu?
venüsss senin ki gelmişoklavan hazır mı?
günaydın güzeller....hava çok güzel bu gün geze geze iş geldim walla
venüstencim sen emla filan kullandın mı
ilk yendiğimde kullanmamıştım ama sonra çooook ara verdik kazadan sonra mecburi kullandım çünkü çok ağrım vardı kasıkta...
slm :97::97::97::97::97:
slm cicim naber:?
Ranacım nasılsın hoşgeldin kuşum
ehhhhh ıste ıyı dıyelım ıyı olalım
hoşbuldum canım benim iyiyim .dün geceden beri beynimi hiç boş bırakmadım.rahatla,gevşe,diye diye tabi bu arada düşünerek dedim boş boş değil sanki yapıyomumuşuz gibi gece kociş uyansa heralde o gazla bişeler yapardım ya hayırlısısen nasılsın şeker maşallah eş ikili parmağada alışmışın.hadi bu hafta sonu hayırlısı ile güzel bişe olur inşallah canım benim
canım sıkkkın o kadar
hıııı sen öle de hemen senin için şenlik kuararım ben tatlım.sıkma canını.ölesinemi sıkkın yoksa bir sebebimi var.ona göre tedavi uygulayalım canım sen üzülme yeterki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?