Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

herkese günaydın fıstıklar esracım senin adına çok sevindim ilerlemen çok iyi az kalmış bak. buarada kırmızı korkusu olan arkadaslara sölim benden kırmızı geldi hemde 2 ilişkimdede ama yemin ederimki acı falan yokkkkkkk. o yüzden gelsin gelmesin kafanıza takmayın lütfennnn bunu herkesten gelcek diye bişey yok. yarıya kadar giripte kırmızı gelmediyse demekki esnekmiş gelmezde okey doktoruma sordum ben bunu sorun etmeyin. ayrıca emla kullanınca hissetmiyorsunuz. vallahi yaa gerçekten benim kadar ödlek olan yoktur sanırım içinizdeki kendinizin ne kadar ödlek olduuyla kıyaslayın :))) gerçekten bişey yok.zati egz. orayı genişletiyorsunuz. kırmızı gelmeyebilir herkesten. lütfen ama takmayın kafanıza bunu. hadi canlarım benim.

kızlar akşam sinameki çayı içtim onun üstüne düzeldim çok şükür. sabahtan ilki kötüydü yine 2. normale döndü:))) konuyu yeni okuyanlar bu ne demesin. kabızdımda:))))

oluyor cnm hepimiz yaşıyoruz ama olsun cnm. Allah başımızdan eksik etmesin...

amiinnn canım Allah yokluklarını göstermesin.nasılsın tatlım bu arada popiş ne alemde.bende de sendeki kabızlık durumu var kivi iyi geliyomuş aç karnına yersen bi poşet getirmiş kociş her sabah yiyecen diye.bakim bakalım faydası olur inşallah:44::44:

sinameki iç cnm. kuru incir kuru kayısı ye. sabahşarı aç karnına ılık su iç. benim öle düzeldi valla.

faydası oluyor değil mi canım

evet canım uyuşuyo bi şey hissetmiyosun ilk ağda için sürmüştüm uyuşup uyuşmadığını anlamadım ama sonra ilişki öncesi sürdüm tamamen uyuşmuştu yada artık benim beynim uyuşmuştu

canım kişisel gelişim kitapları okumanı tavsiye ederim çok iyi geliyor kendini süperwoman falan hissediyosun gölgelerin gücü adına deyip hücum ediyosun

canım sıkkkın o kadar

kızılcık sopası geliyo şimdi sana

kızlar kociş evde beni bekliyor reglm bitti. :)))) dua edin bana :)))

oyyyy oyyyy hayırlı sevişler bebişim

günaydın güzellerr...

yüreğime su serpen bütün arkadaşlarıma çok teşekkürler...

kelebekcim çok geçmiş olsun, kocişinle mutlu kavuşmalar, bol kaynaşlamar :))

esracım valla çok ama çok cesaretli görüyorum seni, hemde çok kısa zamanda çok büyük gelişmeler gösteriyosun. valla o parmağı oraya sokmak bana ölüm geliyo, sen onu da kolaylıkla yapıyosun. inşallah çok yakında bu işi başarıcaksın. bize de haber vermeyi unutma :)

Allah hepimizin yardımcısı olsun..

saol cnmcm yarıdan sonrası gitgel yaparak olur nefes egz.unutmayın kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…