- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #34.501
merhaba arkadaşlar..ben 2 gündür giremiyordum,bebişimin sağlığı iyi diye dünden önceki gece eşimle ilişiye girdim...Sabahında duş alınca hafif lekelenme oldu ve bu gittikçe çoğalmaya başladı çok korktum..:18:Acil doğum evine gittik,hiçbir açıklama yapmıyorlar yaa...deli oldum..Özele gittik,oradaki dr sağolsun herşeyi çok güzel anlattı..şuan bebiş duruyor ama düşük tehlikesi var dedi,sürekli yatıyorum ve ilaç alıyorum..Her işini eşim yapıyor,oda çok üzüldü keşke dikkat etseydik diye ama gittiğimiz dr hiç uyarmadı bizi..Neyse benim durumum bu...Umarım herkes iyidir,umarım güzel haberler ard arda gelir..Sizleri çok seviyorum,kendinize iyi bakın,kızlar..
merhaba arkadaşlar..ben 2 gündür giremiyordum,bebişimin sağlığı iyi diye dünden önceki gece eşimle ilişiye girdim...Sabahında duş alınca hafif lekelenme oldu ve bu gittikçe çoğalmaya başladı çok korktum..:18:Acil doğum evine gittik,hiçbir açıklama yapmıyorlar yaa...deli oldum..Özele gittik,oradaki dr sağolsun herşeyi çok güzel anlattı..şuan bebiş duruyor ama düşük tehlikesi var dedi,sürekli yatıyorum ve ilaç alıyorum..Her işini eşim yapıyor,oda çok üzüldü keşke dikkat etseydik diye ama gittiğimiz dr hiç uyarmadı bizi..Neyse benim durumum bu...Umarım herkes iyidir,umarım güzel haberler ard arda gelir..Sizleri çok seviyorum,kendinize iyi bakın,kızlar..
saol cnmcm yarıdan sonrası gitgel yaparak olur nefes egz.unutmayın kızlar.
aaaaa gecmıs olsun ya cok uzuldum aman sakın kalkma ıyı olana kadar canım dıkkat et kendıne ıs falan asla yapmamerhaba arkadaşlar..ben 2 gündür giremiyordum,bebişimin sağlığı iyi diye dünden önceki gece eşimle ilişiye girdim...Sabahında duş alınca hafif lekelenme oldu ve bu gittikçe çoğalmaya başladı çok korktum..:18:Acil doğum evine gittik,hiçbir açıklama yapmıyorlar yaa...deli oldum..Özele gittik,oradaki dr sağolsun herşeyi çok güzel anlattı..şuan bebiş duruyor ama düşük tehlikesi var dedi,sürekli yatıyorum ve ilaç alıyorum..Her işini eşim yapıyor,oda çok üzüldü keşke dikkat etseydik diye ama gittiğimiz dr hiç uyarmadı bizi..Neyse benim durumum bu...Umarım herkes iyidir,umarım güzel haberler ard arda gelir..Sizleri çok seviyorum,kendinize iyi bakın,kızlar..
cnm benim hiç korkma ark.başınada aynı şey geldi. ama ilaçlar ve dinlenme çok şükür geçti. sende ilaçlarını al sürekli yat. hemen toparlanıyor merak etme tatlım Allaha emanet ol oldumu. bitanem korkma ilaçlar toparlıyor keseyi. wc dışında yerinden kalkma tamammı. yatınca düzelicek merak etme ...moralini yüksek tut...
Çok sağol,kelebeğim yaa..Vallahi o kadar moralim bozuktuki,drun bizi bilgilendirmesiyle birazcık düzeldi ama yinede birşey olur diye korkuyorum..Buarada diğer drun bize verdiği kitapçıkta riskli bir durum yoksaki bizim riskli değildi 8.aya kadar ilişkiye girilebilir diye yazıyor.ve dr bize hiç düzgün bir cevap vermiyor,bunlara sinir oldum..Kırmızı çok gelince düştü mü düşmedi mi diye korktuk..Eşim hele düştüyse düştü ama sana birşey olacak diye korkuyorum dedi,çünkü düşük olunca temizlenmesi gerekiyormuş..
Çok sağol,tatlım..İnşallah düzeliriz,İçimi rahatlattın arkadaşım yaa..
"Vajinismus, kadın veya erkeğin genital organların anatomik yapısından ilişkisiz bir şekilde ortaya çıkar. Doğru evlilik kararının insanın kendini kasmasıyla hiç alakası ve ilgisi yoktur. �Başkasıyla evlenseydim yine olur muydu?� sorusu kadar �vajinam çok küçük, çok dar, bu yüzden cinsel ilişkiye giremiyorum� düşüncesi de çok yanlıştır. Çünkü vajina oldukça esnek bir yapıdadır. Cinsel uyarımla birlikte genişler ve uzar. Hatta doğumda bir çocuğun başını çıkaracak kadar genişleyebilir.
�Kızlık zarım benim için bir problem mi?� sorusu çok can alıcıdır. Genellikle erkekler penis boylarına, kadınlar ise kızlık zarlarına abartılı bir önem verirler ve sorun yaşarlar. Cinsel birleşme yaşayamayan bir kadının kızlık zarı ile ilgili bir problem olduğunu düşünmesi çok sık karşılaşılan bir durumdur. Maalesef bazı doktorlar vajinismus hastalarında kızlık zarının alınmasına ilişkin ameliyat kararı verebiliyorlar. Hatta kadınlar da bu ameliyatın bu problemi çözebileceğine inanıyorlar. Ama bu durum, vajinismus için bir çözüm olmamaktadır, olamaz. Çünkü kızlık zarının hiçbir önemi yoktur, dünyada sadece atlarda ve insanlarda vardır. Ama atlarda vajinismus görülmemektedir. Acaba neden? Çünkü kızlık zarlarına abartılı önem vermezler. İşin espirisini bir tarafa bırakırsak; kızlık zarının cinsel ilişkiye bir engeli yoktur."
keşke at olsaydım
nazlı cım benım yengem de de dusuk tehlıkesı vardı hem de ondan cok asırı kan geldı ped yerıne bebbek bezı kullanıyo du okadar yanı doktor yat dedı dınlen dedı sınmdı cok ıyı 6 aylık uzulme canım bebıs sana naz yapıyo
nazlı cım benım yengem de de dusuk tehlıkesı vardı hem de ondan cok asırı kan geldı ped yerıne bebbek bezı kullanıyo du okadar yanı doktor yat dedı dınlen dedı sınmdı cok ıyı 6 aylık uzulme canım bebıs sana naz yapıyo
anacım at olmak yerine abartmamaya çalış biliyorum şimdi diyosunki tabi sana ordan atıp tutması kolaybende senin gibiydim kurdum kurdum düşündüm senaryolar yazdım uydurdum totişimden bi sürü şey ama ne yaptısam kendime yaptım keşke daha önce burasını bulsaymışımda boşuna zenaryolarla zaman harcamasaymışım herşeyi boşver kendini düşün canım sen hiç bişey anlamayacaksın bile o duvarı bi geç gerisi boşluk zaten kapılara dayana dayana aşındırdınız orayı duvar muvar kalmadı artık orada bi dokunuşta içerdesiniz tam kapıya geldiniz tık tık dediniz içerden kim o dicek birisi az bekleseniz kapıda ardına kadar açılacak o kapı hemen geri dönmeyin evde kimse yok diye beklememzlik etmeyin içerde bekleniyorsunuz haberiniz yok durun kapıda azcık yaaaaa.....
tatlım üzülme benim çevremde bi çok ark. düşük tehlikesi oldu yediğimiz yiyeceklerden artık normal hale geldi. ark. için hastaneye gitmiştik. hemşireye sorduk çok gelen oluyor dedi. onun için yapman gereken moralde bebişi etkiliyor. Allaha hayırlısını ver diye dua et saglıklıysa gelsin okey :) bu çok önemli tatlım. dinlencen yatcan okey ilaçlarını iç güzelce. 1 haftada toparlanıyor zati kontrollerine git güzelce. Allaha emanet yediklerine dikkat et . Allahın izniyle bişeycik olmaz. temizlik yemek yapma. annen falan gelsin bakmaya sana . okey bebişim.
günaydın güzellerr...
Yüreğime su serpen bütün arkadaşlarıma çok teşekkürler...
Kelebekcim çok geçmiş olsun, kocişinle mutlu kavuşmalar, bol kaynaşlamar :))
esracım valla çok ama çok cesaretli görüyorum seni, hemde çok kısa zamanda çok büyük gelişmeler gösteriyosun. Valla o parmağı oraya sokmak bana ölüm geliyo, sen onu da kolaylıkla yapıyosun. Inşallah çok yakında bu işi başarıcaksın. Bize de haber vermeyi unutma :)
allah hepimizin yardımcısı olsun..
vermezmiyim tatlım benim hepimiz başrıcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?