Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

aynen öyle o an biz kendimizde değiliz sağlıklı düşünemiyoruz hemen çıkarayımda bitsin diyoruz halbuki çıkarmasak bütün kabus bitecek ahhh bi anlayabilsek zararımız kendimize kendi zamanımızdan çalıyoruz bir sonraki denemenden önce eşini al karşına konuş o anda ben gerçekten yapmak istediklerimi uygulayamıyorum sağlıklı düşünemiyorum lütfen bana tam orada 2 dk yardım et dağıt aklımı de...sana nefes egzersizini hatırlatsın başaracaksın olacak desin telkinlerde bulunsun burada kendiniz için okuduğunuz telkinleri eşinizede iletin onlar size o şekilde yardım etsinler siz çıkarmak istediğinizde aşkım 1 dk dur bak desinler siz zaten onları kırmamak adına orada bekleyeceksiniz cuppp vaji kapıdaki misafirinizi çekiverecek içeri vaji daha kapıda misafir olduğunu anlayamadan siz kaçırıyorsunuz misafiri

Canım benim yaaa...Çok sağol sizlerle paylaşınca rahatlıyorum,şuan çok iyiyim..İnşallah böyle devam eder,benimde dualarım sizlerle tatlım...

Son düzenleme:

benim kociş hep telkinlerde bulunuyor ama ben onun dediklerini duymuyorum bile, korkudan nasıl bir trans haline giriyosam artık
bu akşam daha sakin olmaya çalışcam, hayırlısı bakalım...
yardımların için çok teşekkür ederim canım..

ranacım senden daha önceden kırmızı gelmişmiydi?

slm kızlarr.
rüyamda vajiyi yenmiştim yapabilmiştim hemde acısız nasıl olduğunu anlamadan.hatta o kadar gerçekçiydiki burayada yazıyodum yendim diee..
ama rüyaymışşş...

valla benim kociş süpersin harika gidiyosun diyo ben daha bi panikliyorum aha iyice gidiyor bu heralde hemen çıkarayım şunu diyorum bide her sabah diyorum kocişe bana güzel bişeler de bilinçaltıma atayım diye uyukluyor.zamanlamayı yanlış seçiyorum galiba:44::44:

çok geçmiş olsun nazlıcım

ranacım senden daha önceden kırmızı gelmişmiydi?

canım benden en başlarda daha parmak egzersizleri yapamadan vaji tazecikken p.. ile deniyoduk o zamanlar böle çok az kırmızı geliyodu ama ben o mu değilmi bilmiyorum.acaba diyorum vaji kenarında sürtünme yaptım tahriş oldu ondan mı.onun dışında p... birkez tamamen olmuştu yine tabi egzersizlere başlamadn önceydi onda da hiçbişe olmadı.p... yarısından fazlasını aldığımdada gene bişe yoktu canım.bende o yüzden sen gibi aıcık ilerlesek bakıyorum varmı bişeler diye tatlım.:44::44:

aaaayyy hiç güleceğim yoktu rana, Allah iyiliğini versin

bence senden gelmicek kırmızı, sen egzersizde yapıyosun. belki benden de gelmicek. boşu boşuna endişeleniyoruz :44::44::44:

canım senden de gelmeyecek bukezde niye gelmedi diye başlayacan ahhh biz ahh.bende hem gelecek diye tedirginim hem aslında gelsede iyimi olur ki diye dülünmüyor değilim

valla herşeye bahanemiz hazır dimi
ya aslında gelse bile ne olcakki? sanki dünyanın sonu gelcek. bi rahat bıraksak kendimizi, sonra ne gelirse gelsin :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…