- 19 Mart 2010
- 5.916
- 98
- 358
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #34.521
vallahi çok ama çok haklısın venüstencim, kendi kendime yazmadığım senaryo kalmadı.. o bölgede azıcık tüy olunca aman diyorum temiz olayımda yaptıktan sonra doktora falan gidersek ayıp olmasın. Alahım ne senaryolar ne senaryolar :) belki de dediğin gibi duvarı yıktık ama haberimiz yok...sadece 1 saniye sabretsem zaten o kendi kendine giriyor..ama o an gelince mantık falan hiiiç bişey kalmıyor..bütün saçma senaryoları beynim bana hatırlatıyor...
canım benim hiçbirşey olmayacak Allahın izniyle benim ablalrım var ilk üç ayda riskli onlarda yattı çok şükür sağlam çucuklar dünyaya geldi.sende sadece yatıp kendine iyi bakacaksın okadar.minik fasulye Allahın izniyle kolay kolay bırakmaz anneciğini.sakın moralini boşeyere bozma tatlım benim.Allahım yardımcın olacaktırdualarım mink fasulyen için uyyy yerim ben onu
aynen öyle o an biz kendimizde değiliz sağlıklı düşünemiyoruz hemen çıkarayımda bitsin diyoruz halbuki çıkarmasak bütün kabus bitecek ahhh bi anlayabilsekzararımız kendimize kendi zamanımızdan çalıyoruz bir sonraki denemenden önce eşini al karşına konuş o anda ben gerçekten yapmak istediklerimi uygulayamıyorum sağlıklı düşünemiyorum lütfen bana tam orada 2 dk yardım et dağıt aklımı de...sana nefes egzersizini hatırlatsın başaracaksın olacak desin telkinlerde bulunsun burada kendiniz için okuduğunuz telkinleri eşinizede iletin onlar size o şekilde yardım etsinler siz çıkarmak istediğinizde aşkım 1 dk dur bak desinler siz zaten onları kırmamak adına orada bekleyeceksiniz cuppp vaji kapıdaki misafirinizi çekiverecek içeri vaji daha kapıda misafir olduğunu anlayamadan siz kaçırıyorsunuz misafiri
canım benim üzülme bendede takıntıydı aynen yarıdan fazlasını geçtimi hemen kalkıyodum kontrol.işlemiş işte hiç seklemeden anında reaksiyon gösteriyor işte ne attıysak bilinçaltına.sakinleş canım daha fazla sıkma.kırmızıyı unut ve oraya kadar nekadar rahat olduğunu düşün.ayyy ne korkuyoz ya düşünsene zaten her ay yaşamıyozmu kırmızıyı amma tuhafız ya bunu kendimede söylüyorum tatlım aynı tepkiyi veren biri olarak.dur bi sakinleş peşini bırakma onu aldıracak kadar gözün döndüyse aldırmadan kolayı var tatlım ilşkiye gir olsun bitsin bişe olmadığını görür hem rahatlar hemde operasyondan kurtulursuncanım ya çok güzel aşama katetmişin izin verde olsun ya bidaha dene ya .valla yenip o rahatlığı yaşamanı çok istiyorum şu an
cimbom33,pandoo,serenceylan ve venüstenim çok teşekkürler kızlar..çok sağolun,inşallah herşey yoluna girecek,şuan azadı yatıp dinleniyorum.
Venüstenciğim çok haklısın aynı annesi gibi nazlı olacak galiba,en ufak sarsıntıda bize gönderme yapıyor..gerçekten sağolun kızlar..iyiki varsınız,iyiki sizleri tanımışım..sizleri çok seviyorum..
slm kızlarr.
rüyamda vajiyi yenmiştim yapabilmiştim hemde acısız nasıl olduğunu anlamadan.hatta o kadar gerçekçiydiki burayada yazıyodum yendim diee..
ama rüyaymışşş...
en kısa zamanda rüyaların gerçek olcak inşallah :)
belki de beynin be kabul ettim yap artık diye sinyal gönderiyodur
ranacım senden daha önceden kırmızı gelmişmiydi?
valla benim kociş süpersin harika gidiyosun diyo ben daha bi panikliyorum aha iyice gidiyor bu heralde hemen çıkarayım şunu diyorumbide her sabah diyorum kocişe bana güzel bişeler de bilinçaltıma atayım diye uyukluyor.zamanlamayı yanlış seçiyorum galiba:44::44:
çok geçmiş olsun nazlıcım
canım benden en başlarda daha parmak egzersizleri yapamadan vaji tazecikken p.. ile deniyoduk o zamanlar böle çok az kırmızı geliyodu ama ben o mu değilmi bilmiyorum.acaba diyorum vaji kenarında sürtünme yaptım tahriş oldu ondan mı.onun dışında p... birkez tamamen olmuştu yine tabi egzersizlere başlamadn önceydi onda da hiçbişe olmadı.p... yarısından fazlasını aldığımdada gene bişe yoktu canım.bende o yüzden sen gibi aıcık ilerlesek bakıyorum varmı bişeler diye tatlım.:44::44:
belki de kimbilirr:)
kırmızıyı bile gördüm rüyamda :)
allahım yardım et hepimizee..
Çok sağol,esracım..teşekkür ederim,inşallah düzelecek....azaldı şimdi daha iyiyim tatlım.
bence senden gelmicek kırmızı, sen egzersizde yapıyosun. belki benden de gelmicek. boşu boşuna endişeleniyoruz :44::44::44:
canım senden de gelmeyecek bukezde niye gelmedi diye başlayacanahhh biz ahh.bende hem gelecek diye tedirginim hem aslında gelsede iyimi olur ki diye dülünmüyor değilim
Allah sana ve minik fasülyeciğe uzun ömürler versin canım benim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?