Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bebişim ilk zamanlar bende duymuyordum duysamda algılayamıyodum algılasamda yapamıyodum ne zaman duymaya başladım oldu bu gün bilinç altınıza bunu yerleştirmeye başladınız merak etme aşama aşama bunuda kazıyacaksınız o inatçı bilinç altınıza ''günün sözü kociş ne söylerse dinleyin biz bilmeyiz beyimiz bilir '' ne kadar kabul etmesekte onların deneyimleri var az çok....nasıl egzersizde önce sırf başlamış olmak için başlıyor herkes ama sonrasında bilinçlenerek gerçekten hissederek anlayarak ilerliyor p...s ile deneme esnalarındada siz farketmesenizde çok şey öğreniyorsunuz bazen başarısız olsanızda almanız gereken deneyimleri zaten alıyorsunuz sonraki denemede daha rahat ilerliyorsunuz çok yakında olacak sizde bunu farkındasınız ama naz yapıyosunuz vajinize

işte anahtar kelimeyi yazdın canım ilerlediğini hissettiğin anda kendi yazdığın senaryolara inandığından hemen kesin canım acır kötü bişey olur diye panik yapıyorsun orada dur bekle eğer seni rahatsız edecek en ufak bir acı en ufak bir senaryona uygun bi durum olursa çıkarırsın biter ama inan bana hiç bi zaman bizim uydurduğumuz şeyler gerçekleşmiyor....ahhh ahhh kocişim bana en başından beri deyip dururdu ben hiç senin canını acıtacak bişey yaparmıyım ben sana kıyabilirmiyim ama ben hep yok çok acıyacak her yeri kırmızı basacak diye söyler dururdum keşke ona en başta güvenseydim dinleseydim dedim yendiğimde...hadi kızlar kendinizle verdiğiniz bu savaşta son hamleye geldi sıra 2 snde zafer sizin

eczanelerde de mi, yoksa tıbbi malzeme satılan yerlerde mi? ben daha hiçbişi kullanmadım, sadece bebe yağı, ondan da korkuyorum bi zararı olursa diye, zaten mantardan kurtulamıyorum bi türlü..

canım eczanelerde var ama her eczanede bulunmuyor istanbuldaysan sana bi yer önerebilirim bebişim...bebe yağı kullanma canım mantar olma ihtimalin çok yüksek....

kurtulamıyorum mantardan zaten, iki kez gittim doktora, geçmedi, bi de yanma var birazcık, denemeler için geçmesini beklesem hiç deneyemeyecğim..

ya şu deneme işini hep ertelemek istiyorum, tamam diyorum bugün deneyelim, sonra o kendini sıkma, zorlama işi, o psikoloji işi işin içine girince istemiyorum denemek falan, ama nereye kadar bilmiyorum..

cnm benim çok çok geçmiş olsun bol bol dinlen ve olumlu düşün..çoğu anne adayı bu durumu yaşıyor ama hayırlısıyla atlatıyor.sen de atlatırsın Allah'ın izniyle en kısa zamanda iyi haberlerini bekliyoruz tatlım.Kendine dikkat et.biz de seni seviyoruz

ya şu deneme işini hep ertelemek istiyorum, tamam diyorum bugün deneyelim, sonra o kendini sıkma, zorlama işi, o psikoloji işi işin içine girince istemiyorum denemek falan, ama nereye kadar bilmiyorum..

ah o ertelemeler yok mu benım 3,5 seneme sebeb oldu.........

canım gecmiş olsun Allah bebegını sana bagıslasın.kendıne cok dıkkkat et .senı cok sevıyoruzz

Son düzenleme:

:bttiiii kızlar yaptımm çok şükür sabahı bekleyemedim.müjdeli haberi verim die.ayy çok fazla acı hissetmedim.emla işe yaradı.çok rahattım.ilk önce parmak egzersizleri yaptık.yarım saate yakın sonra ilşkiyi denedik.4 5 kere denedik.tam girme olmadı kasıldım tam açamadım baş kısım girdi.sonra kanepenin ucunda yaptık.kalçama yastık koyup 2 3 kere girdik.sonunda başardım.4 5 damla kan geldi.eşim girdiğinde derin nefes alıp ıkındım.kan gelince artık denemedik.zamanla daha iyi olacak inşallah kızlar benide yazın 5/02/2011::[/QUOTE]

Son düzenleme:

tebrikler bebeğimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kutluyorummmm çok sevindimmmmmmmmmmm darısı bizlerin başınaaa

:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…