- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #34.541
satılıyomuş cnm bende burdaki arkadaşlardan duydum onunla başarabilen olmuşş hayırlısı artıkkk
benim kociş hep telkinlerde bulunuyor ama ben onun dediklerini duymuyorum bile, korkudan nasıl bir trans haline giriyosam artık
bu akşam daha sakin olmaya çalışcam, hayırlısı bakalım...
yardımların için çok teşekkür ederim canım..
valla benim kociş süpersin harika gidiyosun diyo ben daha bi panikliyorum aha iyice gidiyor bu heralde hemen çıkarayım şunu diyorumbide her sabah diyorum kocişe bana güzel bişeler de bilinçaltıma atayım diye uyukluyor.zamanlamayı yanlış seçiyorum galiba:44::44:
eczanelerde de mi, yoksa tıbbi malzeme satılan yerlerde mi? ben daha hiçbişi kullanmadım, sadece bebe yağı, ondan da korkuyorum bi zararı olursa diye, zaten mantardan kurtulamıyorum bi türlü..
bebişim ilk zamanlar bende duymuyordum duysamda algılayamıyodum algılasamda yapamıyodum ne zaman duymaya başladım oldu bu gün bilinç altınıza bunu yerleştirmeye başladınız merak etme aşama aşama bunuda kazıyacaksınız o inatçı bilinç altınıza''günün sözü kociş ne söylerse dinleyin biz bilmeyiz beyimiz bilir '' ne kadar kabul etmesekte onların deneyimleri var az çok....nasıl egzersizde önce sırf başlamış olmak için başlıyor herkes ama sonrasında bilinçlenerek gerçekten hissederek anlayarak ilerliyor p...s ile deneme esnalarındada siz farketmesenizde çok şey öğreniyorsunuz bazen başarısız olsanızda almanız gereken deneyimleri zaten alıyorsunuz sonraki denemede daha rahat ilerliyorsunuz çok yakında olacak sizde bunu farkındasınız ama naz yapıyosunuz vajinize
işte anahtar kelimeyi yazdın canım ilerlediğini hissettiğin anda kendi yazdığın senaryolara inandığından hemen kesin canım acır kötü bişey olur diye panik yapıyorsun orada dur bekle eğer seni rahatsız edecek en ufak bir acı en ufak bir senaryona uygun bi durum olursa çıkarırsın biter ama inan bana hiç bi zaman bizim uydurduğumuz şeyler gerçekleşmiyor....ahhh ahhh kocişim bana en başından beri deyip dururdu ben hiç senin canını acıtacak bişey yaparmıyım ben sana kıyabilirmiyim ama ben hep yok çok acıyacak her yeri kırmızı basacak diye söyler dururdumkeşke ona en başta güvenseydim dinleseydim dedim yendiğimde...hadi kızlar kendinizle verdiğiniz bu savaşta son hamleye geldi sıra 2 snde zafer sizin
canım eczanelerde var ama her eczanede bulunmuyor istanbuldaysan sana bi yer önerebilirim bebişim...bebe yağı kullanma canım mantar olma ihtimalin çok yüksek....
yok İstanbulda değilim, kırklarelindeyim.. ya eczacı sorsa, napcaksınız diye, ne dicem
vajınal kuruluk yasıyorum dersın
ya şu deneme işini hep ertelemek istiyorum, tamam diyorum bugün deneyelim, sonra o kendini sıkma, zorlama işi, o psikoloji işi işin içine girince istemiyorum denemek falan, ama nereye kadar bilmiyorum..
bende böyle hissediyorumm
ama yenmek zorundayız bunu, zaman kaybediyoruz böyle yapa yapa.. dün akşam denicektim, vazgeçtim, ama bugün vazgeçmek yok, hem inat etcem bugün sonuna kadar...inşşallah bi aşama kaydederim
merhaba arkadaşlar..ben 2 gündür giremiyordum,bebişimin sağlığı iyi diye dünden önceki gece eşimle ilişiye girdim...Sabahında duş alınca hafif lekelenme oldu ve bu gittikçe çoğalmaya başladı çok korktum..:18:Acil doğum evine gittik,hiçbir açıklama yapmıyorlar yaa...deli oldum..Özele gittik,oradaki dr sağolsun herşeyi çok güzel anlattı..şuan bebiş duruyor ama düşük tehlikesi var dedi,sürekli yatıyorum ve ilaç alıyorum..Her işini eşim yapıyor,oda çok üzüldü keşke dikkat etseydik diye ama gittiğimiz dr hiç uyarmadı bizi..Neyse benim durumum bu...Umarım herkes iyidir,umarım güzel haberler ard arda gelir..Sizleri çok seviyorum,kendinize iyi bakın,kızlar..
ya şu deneme işini hep ertelemek istiyorum, tamam diyorum bugün deneyelim, sonra o kendini sıkma, zorlama işi, o psikoloji işi işin içine girince istemiyorum denemek falan, ama nereye kadar bilmiyorum..
merhaba arkadaşlar..ben 2 gündür giremiyordum,bebişimin sağlığı iyi diye dünden önceki gece eşimle ilişiye girdim...Sabahında duş alınca hafif lekelenme oldu ve bu gittikçe çoğalmaya başladı çok korktum..:18:Acil doğum evine gittik,hiçbir açıklama yapmıyorlar yaa...deli oldum..Özele gittik,oradaki dr sağolsun herşeyi çok güzel anlattı..şuan bebiş duruyor ama düşük tehlikesi var dedi,sürekli yatıyorum ve ilaç alıyorum..Her işini eşim yapıyor,oda çok üzüldü keşke dikkat etseydik diye ama gittiğimiz dr hiç uyarmadı bizi..Neyse benim durumum bu...Umarım herkes iyidir,umarım güzel haberler ard arda gelir..Sizleri çok seviyorum,kendinize iyi bakın,kızlar..
eczanelerde de mi, yoksa tıbbi malzeme satılan yerlerde mi? ben daha hiçbişi kullanmadım, sadece bebe yağı, ondan da korkuyorum bi zararı olursa diye, zaten mantardan kurtulamıyorum bi türlü..
tıbbi malz. satan yerlerde varmış cnm bencede bunu kullannn zararsız diolarbrr[
bittiiii kızlar yaptımm çok şükür sabahı bekleyemedim.müjdeli haberi verim die.ayy çok fazla acı hissetmedim.emla işe yaradı.çok rahattım.ilk önce parmak egzersizleri yaptık.yarım saate yakın sonra ilşkiyi denedik.4 5 kere denedik.tam girme olmadı kasıldım tam açamadım baş kısım girdi.sonra kanepenin ucunda yaptık.kalçama yastık koyup 2 3 kere girdik.sonunda başardım.4 5 damla kan geldi.eşim girdiğinde derin nefes alıp ıkındım.kan gelince artık denemedik.zamanla daha iyi olacak inşallah kızlar benide yazın 5/02/2011 ::
:bttiiii kızlar yaptımm çok şükür sabahı bekleyemedim.müjdeli haberi verim die.ayy çok fazla acı hissetmedim.emla işe yaradı.çok rahattım.ilk önce parmak egzersizleri yaptık.yarım saate yakın sonra ilşkiyi denedik.4 5 kere denedik.tam girme olmadı kasıldım tam açamadım baş kısım girdi.sonra kanepenin ucunda yaptık.kalçama yastık koyup 2 3 kere girdik.sonunda başardım.4 5 damla kan geldi.eşim girdiğinde derin nefes alıp ıkındım.kan gelince artık denemedik.zamanla daha iyi olacak inşallah kızlar benide yazın 5/02/2011 :: [ /QUOTE]
tıbbi malz. satan yerlerde varmış cnm bencede bunu kullannn zararsız diolarbrr[
bittiiii kızlar yaptımm çok şükür sabahı bekleyemedim.müjdeli haberi verim die.ayy çok fazla acı hissetmedim.emla işe yaradı.çok rahattım.ilk önce parmak egzersizleri yaptık.yarım saate yakın sonra ilşkiyi denedik.4 5 kere denedik.tam girme olmadı kasıldım tam açamadım baş kısım girdi.sonra kanepenin ucunda yaptık.kalçama yastık koyup 2 3 kere girdik.sonunda başardım.4 5 damla kan geldi.eşim girdiğinde derin nefes alıp ıkındım.kan gelince artık denemedik.zamanla daha iyi olacak inşallah kızlar benide yazın 5/02/2011 ::
tebrikler canım allah başka sıkıntı vermesin .
:bttiiii kızlar yaptımm çok şükür sabahı bekleyemedim.müjdeli haberi verim die.ayy çok fazla acı hissetmedim.emla işe yaradı.çok rahattım.ilk önce parmak egzersizleri yaptık.yarım saate yakın sonra ilşkiyi denedik.4 5 kere denedik.tam girme olmadı kasıldım tam açamadım baş kısım girdi.sonra kanepenin ucunda yaptık.kalçama yastık koyup 2 3 kere girdik.sonunda başardım.4 5 damla kan geldi.eşim girdiğinde derin nefes alıp ıkındım.kan gelince artık denemedik.zamanla daha iyi olacak inşallah kızlar benide yazın 5/02/2011 :: [ /QUOTE]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?