- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #34.561
ya şu deneme işini hep ertelemek istiyorum, tamam diyorum bugün deneyelim, sonra o kendini sıkma, zorlama işi, o psikoloji işi işin içine girince istemiyorum denemek falan, ama nereye kadar bilmiyorum..
lacivert ben seni başardı diye hatırlıyordum inş............bizlerde bu sevinci yakında yaşarız 16 bitti benim
tebrikler bebeğimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kutluyorummmm çok sevindimmmmmmmmmmm darısı bizlerin başınaaa
saol canım benimm darısı senin başına 4.5 aylık evliydimm bugün bitti yaşasın inş bu tatlı cadıdan kurtuldum inş devamı gelirr
tebrikler canım allah başka sıkıntı vermesin .
saolasın canım benim darısı senin başına canımm sonunda yaptık canım 4.5 aylık evliyizz bugün bitti 5 /2/2011 milad:)
çok sevindim gerçekten tatlımmm inş. bebek hbr lerinide alırızzz cnm
saolasın canımm sizleri çok sevddim.bu site sayesinde başardım.bi arkadaşım önermişdi burayı.inşş güzel haberlerde gelir canım bebişş haberi inş herşey yoluna girer.biraz bunu alışmalıyım canımm
tıbbi malz. satan yerlerde varmış cnm bencede bunu kullannn zararsız diolarbrr[
bittiiii kızlar yaptımm çok şükür sabahı bekleyemedim.müjdeli haberi verim die.ayy çok fazla acı hissetmedim.emla işe yaradı.çok rahattım.ilk önce parmak egzersizleri yaptık.yarım saate yakın sonra ilşkiyi denedik.4 5 kere denedik.tam girme olmadı kasıldım tam açamadım baş kısım girdi.sonra kanepenin ucunda yaptık.kalçama yastık koyup 2 3 kere girdik.sonunda başardım.4 5 damla kan geldi.eşim girdiğinde derin nefes alıp ıkındım.kan gelince artık denemedik.zamanla daha iyi olacak inşallah kızlar benide yazın 5/02/2011 ::
gunaydın canlarım tatlım cok sevındımohhhhhhhhhh bı kısı daha kurtuldu raaaanaaaaaaa ecrıııııııııııınnnnnnnnnn dıger arkadaslar e hadı sıra sızde acele edın tebrıkler canım
:bttiiii kızlar yaptımm çok şükür sabahı bekleyemedim.müjdeli haberi verim die.ayy çok fazla acı hissetmedim.emla işe yaradı.çok rahattım.ilk önce parmak egzersizleri yaptık.yarım saate yakın sonra ilşkiyi denedik.4 5 kere denedik.tam girme olmadı kasıldım tam açamadım baş kısım girdi.sonra kanepenin ucunda yaptık.kalçama yastık koyup 2 3 kere girdik.sonunda başardım.4 5 damla kan geldi.eşim girdiğinde derin nefes alıp ıkındım.kan gelince artık denemedik.zamanla daha iyi olacak inşallah kızlar benide yazın 5/02/2011 :: [ /QUOTE]
nerde bu devlet nerde bu mıllet alooooooooooooo kocıslerınızın koynu sıze sıcak mı geldı yoksa yorgun musunuz eyu eyu hadı kalın bakalum
cnm benim çok çok geçmiş olsunbol bol dinlen ve olumlu düşün..çoğu anne adayı bu durumu yaşıyor ama hayırlısıyla atlatıyor.sen de atlatırsın Allah'ın izniyle en kısa zamanda iyi haberlerini bekliyoruz tatlım.Kendine dikkat et.biz de seni seviyoruz
nazlıcım nasılsın? bebiş nasıl? inşallah bugün daha iyisindir..
canım gecmiş olsun Allah bebegını sana bagıslasın.kendıne cok dıkkkat et .senı cok sevıyoruzz
Biz iyiyiz çok şükür,pandoocum...kırmızı azaldı ama dr içerde var onun çıkması lazım,görünce yanlış düşünüp endişelenme dedi..Onun rahatlığı var,şimdi..Düşük olsa nasıl anlarım diye sordum..Çok şiddetli ağrı olur dedi..ve kırmızı aşırı derecede olur dedi,içim rahat şuan...Sen nasılsın,canım?Nasıl gidiyor denemeler?
herşey gönlüne göre olsun tatlımmm,, sen de dua et bizler içinde bizde tamamen başaralımm
:bttiiii kızlar yaptımm çok şükür sabahı bekleyemedim.müjdeli haberi verim die.ayy çok fazla acı hissetmedim.emla işe yaradı.çok rahattım.ilk önce parmak egzersizleri yaptık.yarım saate yakın sonra ilşkiyi denedik.4 5 kere denedik.tam girme olmadı kasıldım tam açamadım baş kısım girdi.sonra kanepenin ucunda yaptık.kalçama yastık koyup 2 3 kere girdik.sonunda başardım.4 5 damla kan geldi.eşim girdiğinde derin nefes alıp ıkındım.kan gelince artık denemedik.zamanla daha iyi olacak inşallah kızlar benide yazın 5/02/2011 :: [ /QUOTE]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?