Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ya şu deneme işini hep ertelemek istiyorum, tamam diyorum bugün deneyelim, sonra o kendini sıkma, zorlama işi, o psikoloji işi işin içine girince istemiyorum denemek falan, ama nereye kadar bilmiyorum..

canım moralini bozma üzerine git canım ertelemesin aksine inat etmelisin.canım bennde biraz önce başardım sabahı bekleyemedim sonra senin yorumlarını gördüm daha yeni yaptık başardım canım 4.5 aylık evliyim bugün mutlu son 5 02 2011 hangi aşamadasın canım biz parmak egzersizleriyle başladık aksatma canım inş bugünlerde gececek bak ben yaptıysam herkes yapar bunu emin ol canım sende yapacaksın tatlımmm

lacivert ben seni başardı diye hatırlıyordum inş............bizlerde bu sevinci yakında yaşarız 16 bitti benim

ağlama bebişim başarıcaz tabiii bizim neyimiz eksik ayoll,ben çok hırs yaptım beynimede mum eğzersizleriyle oraya bişii girebileceğini kabulettirebildim tek sorunum kocamın şehirdışında oluşu oda salı geliyo kısmetse o gece başarıp yazıcam sizedeee inşallah sende mutlu ol bakayım bak ne güsellll en zor kısmı yapabilmişsinnnn yakında tamamen olacakkk tatlımmm

ben yatıyorum canlarımm hepinizeeeee iyi gecelerrrr tartlı rüyalarrr diliyorummm,bigün bu illetten kurtulup bebişlerimize ne isim koyucağımızı konuşmamız dileğiyle.....

tebrik ederim.
Allah başka dert sıkıntı vermesin... Darısı bizim başımıza inşallah...

herkese günaydınlar....

Çok teşekkür ederim,canım...İnşallah herşey düzelecek...sağol,tatlım..

nazlıcım nasılsın? bebiş nasıl? inşallah bugün daha iyisindir..

Biz iyiyiz çok şükür,pandoocum...kırmızı azaldı ama dr içerde var onun çıkması lazım,görünce yanlış düşünüp endişelenme dedi..Onun rahatlığı var,şimdi..Düşük olsa nasıl anlarım diye sordum..Çok şiddetli ağrı olur dedi..ve kırmızı aşırı derecede olur dedi,içim rahat şuan...Sen nasılsın,canım?Nasıl gidiyor denemeler?

Allah korusun canım seni de bebişini de.. inşallah öyle bişey olmaz. sen yinede yat dinlen. zaten günümüzde çok insan hamileliğin ilk dönemlerinde düşük tehlikesi yaşıyor. hayat artık eskiye oranla çok daha stresli, heralde bu yüzden bu sorunlar oluyor.. inşallah en kısa zamanda atlatırsın bu sorunu ve bebişini sağlıkla alırsın kucağına .. darısı bizim başımızaa :)

benim kociş çalışıyor bugün, birde bugün yarın regl olucam heralde. karın bölgem acayip hassas. ne kendim dokunuyorum ne kocişe dokundurtuyorum.regl başlarsa artık denemeler 1 hafta sonraya kalıcak. o kadar beklemişiz, 1 hafta daha bekleriz dimi? :)
Allah hepimize hayırlısını versin...

Canım benim tebrik ederiiim... Allah başka sıkıntı vermesin,mutluluğunuz daim olsun... Darısı diğer vajili arkadaşlarımızın başına,inşallah..:92::92::92::92::92::92:

saolasın canım benim dün gece yendim bunu ilk defa oldu senin sayende oldu canım demişdin.başarıya az kaldın die.haklı çıktın canım.iyiki de egzersiz yapmışız.orayı tanımama yardımcı oldu.ilşkiye girince 4 5 kan damlası geldi.inş daha iyiye gideriz.allah herkese yardımcı olsun canım benim..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…