Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canım benim tebrik ederiiim... Allah başka sıkıntı vermesin,mutluluğunuz daim olsun... Darısı diğer vajili arkadaşlarımızın başına,inşallah..:92::92::92::92::92::92:

saolasın canım benim dün gece yendim bunu ilk defa oldu senin sayende oldu canım demişdin.başarıya az kaldın die.haklı çıktın canım.iyiki de egzersiz yapmışız.orayı tanımama yardımcı oldu.ilşkiye girince 4 5 kan damlası geldi.inş daha iyiye gideriz.allah herkese yardımcı olsun canım benim..

Amiiiin,canım inşallah..Evet günümüzde çok fazlaymış bu şekilde riskli hamilelikler,artık daha fazla dikkat etmemiz gerekecek..bebişimizi sağsalim alalım kucağımızada başka birşey istemem..
Olsun regliden sonra devam edersiniz...zaten bu iş inanmaktan geçiyor,başaracağına inanıyorsan başarırsın bence...kendi kendine sürekli ben bunu başaracağım de,bunu ben çok yapıyordum..

venüscümmm başardımm yendim dün gece adetim bitti sonunda dün denedik oldu canım benide yazsana canım 5 2 2011

nazlıcım arkadaşların yorumlarından anladığım kadarıyla hamileliğinle ilgili bir sorun olmuş..İnşAllah ciddi değildir canım dikkat et kendine, Rabbim seni de bebişini de korusun..

canım hamileymissin çok sevindim.allah şifa versin canım allah yardımcın olsun tatlım

venüscümmm başardımm yendim dün gece adetim bitti sonunda dün denedik oldu canım benide yazsana canım 5 2 2011

biri daha başardı şükür
tebrikler canım, Rabbim başka sıkıntı dert göstermesin inşAllah
bundan sonra her şey daha güzel olacak... Sana tavsiye arayı soğutma gün aşırı devam edin çok daha iyi olacak... MaşAllah

Bundan sonrası çok daha kolay..Hiç tereddüt etme,sen bunu başardın bir kere..çok ara verme,ara vermezsen kısa sürede dahada rahat olacaksın..Drlar günaşırı ilişki yaşayın diyorlarmış..ben çok ara veriyordum,onun için hemen alışamadım ama kızlar ara verme deyince ve bu şekilde yapınca o kadar rahatımki anlatamam...İnşallah bundan sonra herşey dahada güzel olacak,tatlım..

saolasın canım allah razı olsun sizlerin sayesinde oldu.inş bütün arkadaşlarımda başarırı.inş daha iyi olur canımm bugün tekrar deniyecez alışmam için hergün olmalı 4.5 ayın acısını çıkartamamız lazımallahın izniyle

inş canım artık ara vermemeliyiz 4.5 ayda başardım bunu kapatmalıyım dün gece yaptığımızda biraz uğraştık nefes alıp verdim ıkınarak bi şekilde girdi biraz acıdı zorla soktuk ilerleyen zamanlarda daha rahat girer hepsi girdi çok az bi yer kalmışdı.inş daha iyi olur ve gitgeller daha sonra

canım rabbim hepimizden razı olsun...
güzelim her gün de yapmayın vajinada yanma olur ben 4 gün üst üste yaptım bebiş istiyoruz diye... oturamadım resmen eşimde aynı şekilde yanma olmuş wc de daha çok hissettik
en güzeli gün aşırı ama sen bilirsin hazine senin taze gelin en kötü gününüz böyle olsun:123:

Evet canım yaa...Şükürki şuan iyiyim,inşallah bu şekilde devam eder...Çok sağol,teşekkür ederim tatlım..

aman canım şükür iyi ol inşAllah bu nazarın olur Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı bize...

canım ben artık taze gelin oldumm kimse bilmior amaüst üste derken ben hergün yapalım artık diorum duruma göre değişiklikde olabilir canımm bakalım bu gecede deneyecez gelişmeleri haberdar ederim talımm

evet canım,çok sağol...Amiiin inşallah,darısı bütün isteyen arkadaşlarımın başına sağlıkla inşallaaah...

bizde bebekleri görünce istioruz eşimle bazen dioruz mayıstan yapsak keşke falan dioduk ne zaman yapsam ki çok kararsızım bi yandan 1 sene dolsun diorum ama nasip inş senn ne zaman oldu kaç aylıkk canım

Merak etme zamanla çok daha rahat olacak..yalnız dediğim gibi arayı soğutma,ben ara verdiğim için hemen alışamamıştım ama daha sonra günaşırı yaptıkça çok rahat oldum..Şimdi araya zamanda girse kafam rahat yapacağıma emin olduğum için zorlanmıyorum..İlk zamanlar insanda tedirginlik oluyor ama yaptıkça o tedirginlik gidecek canım..

bende diorum ahh bi alışsam diorummm eşimde bende mutku olmak istiorumm evliliğin temeli cinsellikde yatıo

bizde bebekleri görünce istioruz eşimle bazen dioruz mayıstan yapsak keşke falan dioduk ne zaman yapsam ki çok kararsızım bi yandan 1 sene dolsun diorum ama nasip inş senn ne zaman oldu kaç aylıkk canım

Ben üç ay alışma dönemi diye kendimi şartlandırmıştım,zaten benim eşim daha çok istiyordu...Tam 2-3 ay sonra denedik ve tuttu...Rabbim isteyen herkese nasip etsin,inşallah..Ben 25.10.2010da başarmıştım ve yumurtlama gününü hesap edip sadece o günler korunmasız ilişkiye girdik,ocak başıydı ve ocağın sonunda öğrendik..1,5 aylık şuan..

bende diorum ahh bi alışsam diorummm eşimde bende mutku olmak istiorumm evliliğin temeli cinsellikde yatıo

Merak etme,canım..Bunu bir kere başardıysan,gerisi daha kolay gelir..Egzersizler gibi düşün bir aparatı ilk alışında nasıl? ikinci alışında nasıl? ikincisi ilkindende rahat oluyor,onun gibi..Ondan sonra mutluluğun dahada katlanacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…