Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım ben artık taze gelin oldumm kimse bilmior amaüst üste derken ben hergün yapalım artık diorum duruma göre değişiklikde olabilir canımm bakalım bu gecede deneyecez gelişmeleri haberdar ederim talımm

gözün aydın canım Rabbım baska dert vermesın ınsallah darısı bızlere ne guzel erken kurtulmussun benım 3,5 sene oldu

inş canım benim bebeğini hayırlısıyla kucağını alırsın bizde biraz alışıp öle yaparız.durumlardan haberder ederim seni canımm ilk önce biraz tadını çıkartalım sen ne kadarlık evlisin ben 4.5 aylık evliydim şimdi evliyim:)

çok saolasın canım allah razı olsun darısı senin başına üzülme canım moralini bozma asla hangi aşamadasın sana yardımcı olmak isterim canım özelden de konuşabilirz

su anda regl yenı bıttı oncesı 2 parmak 3 bogum ve esımın kalın parmak 3 bogumdaydım bakalım bugun yıne baslıcam egzersıze bıraz parmak sonra mum dıyorum sen mum yapmısmıydın?bu arada esım amelıyat oldu bırazda onun ıyılesmesını beklıyorum 1 ay falan daha toparlanamaz gıbı. sen hangı asamaları gectın ve ne kadar surdu?

canım çok iyi böyle devam edin.bende parmak egzersizi yaptım ilk önce tek parmakla sonra 2 parmakla yaptık.1 ay egzersiz yaptık ilşkiye girelim dedik.benmde adetim başladı kaldı öle bi de ben doğum kontrolü hapı yutuodum.19 adet oldum adetim düzeni değişti hapıda bıraktım keşke yutmasaydım sadece 1.5 ay kullandım hapı.ama şimdi bıraktım dün denedik ve başardık canım 5 6 kan damlası geldi.zaten yaparkende dedik moralimizi bozmayacağız die.eğer olmasaydı muma geçecektik.bence canım sen çok güzel bir yoldasın kendim gibi görüorum seni başarıya az kaldı canım yakında olacak tatlım kendine güven çünkü ilerlemişsin canım benim

inşallah canım...Bencede biraz alıştıktan sonra bebiş düşünmek ilişkiniz açısından daha sağlıklı...Ben 20 aylık evliyim,sen çok şanslısınki erkenden çözdün bu durumu...Aslında hepimiz çok şanslıyızki bu siteyi bulduk..bu hastalığın farkında olmayan ve kendini yalnız gören daha kimbilir kaç bayan var...Allahım onlarada bir çözüm yolu gösterir,inşallah..

Allah razı olsun bende bu kez umutluyum benım hatam bu egzersızlerı daha once yapmamak hep dedık kendılıgınden olur dıye bekledık ama olmadı cok korktum bazende sıkılıp bosverdık aylarca denemedık. ılk defa bu sene egzersız yapıyorum bakalım az kaldı bencede sona yaklasıyoruz hayırlısıyla bende basardım dıye yazmak ıstıyorum

Allah bizede nasip etsin inş...

ben ne egzersiz yapıyorum ne p.. denemesii..
çok soğudum herşeyden.
Allahım yardım et..

canım çok şanslısın kısa sürede kurtuldun :92::92::92::92::92::92::92::92:

evet canım hepimiz çok şanslıyız iyi ki bu siteyi bulduk.inş herkes başarıya ulaşır canım ne kadar uğraştın canım ne zaman başardınız canım benim ilk gece olmamışdı bide bende kızlık zarımın orda et parçası varmıştı.onu operasyonla aldırdık.1 ay parmak egzersiz yaptık.parmakla keşfettim orayı beynimi hazırladım herşey insan bedenine uygun korkmamız gerekir aslında hepimizn allah yardımcısı olsun canım..

inşallah canımbunu canı gönülden yazmanı bekliorum acele etme canım beyninde hazırla bunu başaracaksın tatlım üzerine gitmek gerekir canım benim ne zman üye oldun buraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…