- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #34.601
canım ben artık taze gelin oldumm kimse bilmior amaüst üste derken ben hergün yapalım artık diorum duruma göre değişiklikde olabilir canımm bakalım bu gecede deneyecez gelişmeleri haberdar ederim talımm
canım ben artık taze gelin oldumm kimse bilmior amaüst üste derken ben hergün yapalım artık diorum duruma göre değişiklikde olabilir canımm bakalım bu gecede deneyecez gelişmeleri haberdar ederim talımm
Merak etme,canım..Bunu bir kere başardıysan,gerisi daha kolay gelir..Egzersizler gibi düşün bir aparatı ilk alışında nasıl? ikinci alışında nasıl? ikincisi ilkindende rahat oluyor,onun gibi..Ondan sonra mutluluğun dahada katlanacak..
gözün aydın canım Rabbım baska dert vermesın ınsallah darısı bızlere ne guzel erken kurtulmussun benım 3,5 sene oldu
çok saolasın canım allah razı olsun darısı senin başına üzülme canım moralini bozma asla hangi aşamadasın sana yardımcı olmak isterim canım özelden de konuşabilirz
su anda regl yenı bıttı oncesı 2 parmak 3 bogum ve esımın kalın parmak 3 bogumdaydım bakalım bugun yıne baslıcam egzersıze bıraz parmak sonra mum dıyorum sen mum yapmısmıydın?bu arada esım amelıyat oldu bırazda onun ıyılesmesını beklıyorum 1 ay falan daha toparlanamaz gıbı. sen hangı asamaları gectın ve ne kadar surdu?
inş canım benim bebeğini hayırlısıyla kucağını alırsın bizde biraz alışıp öle yaparız.durumlardan haberder ederim seni canımm ilk önce biraz tadını çıkartalım sen ne kadarlık evlisin ben 4.5 aylık evliydim şimdi evliyim:)
canım çok iyi böyle devam edin.bende parmak egzersizi yaptım ilk önce tek parmakla sonra 2 parmakla yaptık.1 ay egzersiz yaptık ilşkiye girelim dedik.benmde adetim başladı kaldı öle bi de ben doğum kontrolü hapı yutuodum.19 adet oldum adetim düzeni değişti hapıda bıraktım keşke yutmasaydım sadece 1.5 ay kullandım hapı.ama şimdi bıraktım dün denedik ve başardık canım 5 6 kan damlası geldi.zaten yaparkende dedik moralimizi bozmayacağız die.eğer olmasaydı muma geçecektik.bence canım sen çok güzel bir yoldasın kendim gibi görüorum seni başarıya az kaldı canım yakında olacak tatlım kendine güven çünkü ilerlemişsin canım benim
tıbbi malz. satan yerlerde varmış cnm bencede bunu kullannn zararsız diolarbrr[
bittiiii kızlar yaptımm çok şükür sabahı bekleyemedim.müjdeli haberi verim die.ayy çok fazla acı hissetmedim.emla işe yaradı.çok rahattım.ilk önce parmak egzersizleri yaptık.yarım saate yakın sonra ilşkiyi denedik.4 5 kere denedik.tam girme olmadı kasıldım tam açamadım baş kısım girdi.sonra kanepenin ucunda yaptık.kalçama yastık koyup 2 3 kere girdik.sonunda başardım.4 5 damla kan geldi.eşim girdiğinde derin nefes alıp ıkındım.kan gelince artık denemedik.zamanla daha iyi olacak inşallah kızlar benide yazın 5/02/2011 ::
ayyyyy sendemiiiiii ne güzeelllllll.Allahım başka dert sıkıntı vermesin inşallah.mutluluğunuz daim olsun .
tıbbi malz. satan yerlerde varmış cnm bencede bunu kullannn zararsız diolarbrr[
bittiiii kızlar yaptımm çok şükür sabahı bekleyemedim.müjdeli haberi verim die.ayy çok fazla acı hissetmedim.emla işe yaradı.çok rahattım.ilk önce parmak egzersizleri yaptık.yarım saate yakın sonra ilşkiyi denedik.4 5 kere denedik.tam girme olmadı kasıldım tam açamadım baş kısım girdi.sonra kanepenin ucunda yaptık.kalçama yastık koyup 2 3 kere girdik.sonunda başardım.4 5 damla kan geldi.eşim girdiğinde derin nefes alıp ıkındım.kan gelince artık denemedik.zamanla daha iyi olacak inşallah kızlar benide yazın 5/02/2011 ::
tebriklerrr....
venüscümmm başardımm yendim dün gece adetim bitti sonunda dün denedik oldu canım benide yazsana canım 5 2 2011
ayyyyy sendemiiiiii ne güzeelllllll.Allahım başka dert sıkıntı vermesin inşallah.mutluluğunuz daim olsun .
lacivertcim olalalalala çok sevindim cnm tebriklerr.. Allahım başka sıkıntı yaşatmasın inşallah.:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
canım çok iyi böyle devam edin.bende parmak egzersizi yaptım ilk önce tek parmakla sonra 2 parmakla yaptık.1 ay egzersiz yaptık ilşkiye girelim dedik.benmde adetim başladı kaldı öle bi de ben doğum kontrolü hapı yutuodum.19 adet oldum adetim düzeni değişti hapıda bıraktım keşke yutmasaydım sadece 1.5 ay kullandım hapı.ama şimdi bıraktım dün denedik ve başardık canım 5 6 kan damlası geldi.zaten yaparkende dedik moralimizi bozmayacağız die.eğer olmasaydı muma geçecektik.bence canım sen çok güzel bir yoldasın kendim gibi görüorum seni başarıya az kaldı canım yakında olacak tatlım kendine güven çünkü ilerlemişsin canım benim
inşallah canım...Bencede biraz alıştıktan sonra bebiş düşünmek ilişkiniz açısından daha sağlıklı...Ben 20 aylık evliyim,sen çok şanslısınki erkenden çözdün bu durumu...Aslında hepimiz çok şanslıyızki bu siteyi bulduk..bu hastalığın farkında olmayan ve kendini yalnız gören daha kimbilir kaç bayan var...Allahım onlarada bir çözüm yolu gösterir,inşallah..
Allah razı olsun bende bu kez umutluyum benım hatam bu egzersızlerı daha once yapmamak hep dedık kendılıgınden olur dıye bekledık ama olmadı cok korktum bazende sıkılıp bosverdık aylarca denemedık. ılk defa bu sene egzersız yapıyorum bakalım az kaldı bencede sona yaklasıyoruz hayırlısıyla bende basardım dıye yazmak ıstıyorum
haydi halaya tatlımm bende kurtuldum canımm dün gece yaptık sabahaı beklemeden yazdım buraya bunuda yazmak çok güzelmiş canım benim çok saolasın allah razı olsun darısı herkesin başına 5 2 2011
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?