- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #34.621
tebriklerrr....
saolasın canım benim allah razı olsun darısı herkesin başına haydi halaya
olalalalala çok sevindim cnm tebriklerr.. Allahım başka sıkıntı yaşatmasın inşallah.:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
Allah bizede nasip etsin inş...
ben ne egzersiz yapıyorum ne p.. denemesii..
çok soğudum herşeyden.
Allahım yardım et..
lacivertcim olalalalala çok sevindim cnm tebriklerr.. Allahım başka sıkıntı yaşatmasın inşallah.:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
evet canlarım benimmmm
canım çok şanslısın kısa sürede kurtuldun :92::92::92::92::92::92::92::92:
kızlar slm bi bakıp çıkayım dedim 2 güzel haber gördüm ne kadar güzel çok mutlu oldum darısı diğer ark. başına inşallah öptüm hepinizi.
canım moralini bozma üzerine git canım ertelemesin aksine inat etmelisin.canım bennde biraz önce başardım sabahı bekleyemedim sonra senin yorumlarını gördüm daha yeni yaptık başardım canım 4.5 aylık evliyim bugün mutlu son 5 02 2011 hangi aşamadasın canım biz parmak egzersizleriyle başladık aksatma canım inş bugünlerde gececek bak ben yaptıysam herkes yapar bunu emin ol canım sende yapacaksın tatlımmm
ya ne olmuş? lacivertte yanmiş mi vajinusmusu? mesajlar hep birbirine karışmış, anlayamadım..
ya ne olmuş? Lacivertte yanmiş mi vajinusmusu? Mesajlar hep birbirine karışmış, anlayamadım..
tebrik ederim, eminim çok rahatlamışsındır, ufacık bi ilerlemede bile ne kadar seviniyoruz.. çok sevindim senin adına..
ben 7 aylık evliyim, biz de ilk zamanlar biraz denedik, çok değil amam. sonra hep başarısızlık kaçmaya başladım, eşim de bana bıraktı. sen ne zaman denemek istersen diye. tabi ben de boşladım. sonra baktım biz bir ay boyunca denemiyoruz, hadi diyorum deneyelim, başlamasıyla bitmesi bir oluyor, ben acıdı acıdı, dur dur dur.. erteleye erteleye bu zamana geldik, bi yandan da çocukları görünce hevesleniyorum, herkes soruo, anneme bile söylemeyemedim durumumu, biliyorum çünkü takar kafaya.
sonra tedavisi nasıl falan diye araştırırken, burdan çözüm bulanlar olduğunu gördüm, gerçekten de psikolojik olarak bein rahatlattı..
ben daha parmak egzersizi falan yapmıyorum, p..sle deneyip aşmak istiyorum, eşim 7-8 cm oldu diyo, sonra ben tamam tamam diyip kaçıyorum, ama dediğin inat etmem lazım, bu da bir iki defa oldu, belki biraz girdiği kadar git gel yapıp ona alışıp, sonra daha ileriye gitmeyi deneyebilirm, ama inşallah en kısa zamanda kurtuluruz, bizi bizden başkası anlamıo ...(
evet öle olmuş bende öle zannettim ama değilmiş
ya ne olmuş? lacivertte yanmiş mi vajinusmusu? mesajlar hep birbirine karışmış, anlayamadım..
kızlar 3 hafta aradan sonra tekrar oldu hemde emlasız kayganlastırıcısız. artık kremsiz oldugu için tam bir gelin oldum galiba :)))) git gelde yapabildik hemde 4 defa yaptık :))) artık kim tutar beni bi kere yendinmi gerisi geliyormuş ben biraz olmazmı ki diye tedirgin olmuştum ama bi kere olunca oluyormuş. oallalalala çoooook mutluyum kızlar sayenizde....hepinizi çok seviyorum darısı diger arkadaslarımızın başına öptüm kocaman
nazlıcım geçmiş olsun dikkat et kendine ALLAHA EMANET OL :80:
kimsecikler yok muuu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?