Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

tebrik ederim, eminim çok rahatlamışsındır, ufacık bi ilerlemede bile ne kadar seviniyoruz.. çok sevindim senin adına..
ben 7 aylık evliyim, biz de ilk zamanlar biraz denedik, çok değil amam. sonra hep başarısızlık kaçmaya başladım, eşim de bana bıraktı. sen ne zaman denemek istersen diye. tabi ben de boşladım. sonra baktım biz bir ay boyunca denemiyoruz, hadi diyorum deneyelim, başlamasıyla bitmesi bir oluyor, ben acıdı acıdı, dur dur dur.. erteleye erteleye bu zamana geldik, bi yandan da çocukları görünce hevesleniyorum, herkes soruo, anneme bile söylemeyemedim durumumu, biliyorum çünkü takar kafaya.
sonra tedavisi nasıl falan diye araştırırken, burdan çözüm bulanlar olduğunu gördüm, gerçekten de psikolojik olarak bein rahatlattı..
ben daha parmak egzersizi falan yapmıyorum, p..sle deneyip aşmak istiyorum, eşim 7-8 cm oldu diyo, sonra ben tamam tamam diyip kaçıyorum, ama dediğin inat etmem lazım, bu da bir iki defa oldu, belki biraz girdiği kadar git gel yapıp ona alışıp, sonra daha ileriye gitmeyi deneyebilirm, ama inşallah en kısa zamanda kurtuluruz, bizi bizden başkası anlamıo ...(

kızlar 3 hafta aradan sonra tekrar oldu hemde emlasız kayganlastırıcısız. artık kremsiz oldugu için tam bir gelin oldum galiba :)))) git gelde yapabildik hemde 4 defa yaptık :))) artık kim tutar beni bi kere yendinmi gerisi geliyormuş ben biraz olmazmı ki diye tedirgin olmuştum ama bi kere olunca oluyormuş. oallalalala çoooook mutluyum kızlar sayenizde.... hepinizi çok seviyorum darısı diger arkadaslarımızın başına öptüm kocaman

canım öncelikle geçmiş olsun.tamamen psikolojik bende 4.5 aylık evliyim.dün gece başardık canım.rahatladım canım inş daha iyi olur alışırım bu duruma.eşim hepsini girdi çok az bi kısım kaldı canım 4 5 kere denedik dün sonunda oldu canım 5 6 kan damlası geldi.darısı senin başına tatlım inş herşey istediğimiz gibi olurr

tebrikler, darısı başımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…