Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Amiiin canım,inşallah...Ben 2 ayda başardım ama bu kişiden kişiye değişiyor kimi 1 haftada,kimi 1 ayda başarıyor...Bizimde 14 ay deneme oldu ama tam ilişki olmadı,eşimde üzerime gelmedi ama bu sefer ben boşlamaya başladım..Baktımki böyle devam edersem yıllar böyle geçecek,nereye kadar gidecek diye düşündüm ve eşim üzerime gelmeye başladı çabalamıyorsun diye öylelikle başladım bu egzersizlere..ve 16.cı ayda 25.10.2010da başardım,psikolojik olarakta hazırladım kendimi...İnşallah buradaki herkes başaracak ben buna inanıyorum..

4 ay oldu canım.
egzersiz yapmak istemiyorum , imkansız geliyor. egzersizsiz çözmek istiyorum bu işi ama istek yok bende
çok karışığım

ne güzel canım şimdi atlattın bi bebeğin olacak tatlımsağlıkla inş bu 14 ayda hepsi girmedi çok az bi deneme mi oldu canım inş bende yoluna koyarım canım hepimiz inş

4 ay oldu canım.
egzersiz yapmak istemiyorum , imkansız geliyor. egzersizsiz çözmek istiyorum bu işi ama istek yok bende
çok karışığım

canım isteksize yer verme ertelememelisin aksine üstüne gitmelisin eğer ertelersen soğuma olur o zaman iyi olmaz canım bende korkuodum parmak egzersizinden hatta emlayla bile süremiodum.parmağımın ucuyla sokabiliodum yapamıodum tabi ilişkide olmuodu.bi gün yeniden denedik olmadı eşim haberim yoken parmağını sokmuş ben önce anlamadım sonra farkedince bağırmaya başladım ama eşim çıkarmadı derin nefes aldım verdim bide gülmek geldi daha kolay oldu.bence canım eşin yapsın sana o zaman senn için daha iyi olacak tv karşısında yap dikkatini orayada verirsin canım derin nefes alıp verirken eşin o arad girsin emin ol çok kolay olacak emla kayganlaştırıcı sürün kendini rahat bırak canım olucak canım hemen başla egzersizlere tatlım beyninle orayı keşfett canımm

psikoloji nasıl bozuluyosa geçen denemede ben de güldüm, sinir krizi heralde

süper yaa tebrik ederim, artık seni kimse tutamaz

Rabbim bize de nasip etsin en kısa zamanda inşallah...

inşallah canımbunu canı gönülden yazmanı bekliorum acele etme canım beyninde hazırla bunu başaracaksın tatlım üzerine gitmek gerekir canım benim ne zman üye oldun buraya

canım galıba hazıran gıbıydı o sıralar buraya bakmıyordum tup bebek sayfasındaydım genelde sonradan kesfettım burayı

ne güzel canım şimdi atlattın bi bebeğin olacak tatlımsağlıkla inş bu 14 ayda hepsi girmedi çok az bi deneme mi oldu canım inş bende yoluna koyarım canım hepimiz inş

Evet 14 ayda az deneme oldu ve hepsi girmedi...daha doğrusu ilk aylar bunun bir hastalık olduğunu bilmiyordum,öğrendikten sonrada egzersizlere cesaret edemiyordum...daha sonra eşimin tepkisiyle karşılaştım,şimdi iyiki tepki göstermiş diyorum...o tepki göstermese bu böyle sürüp giderdi diyorum bazen,ben hiç çaba göstermezdim.. egzersizlere başlamaya karar verince ve egzersizleri bitirince başardım..Merak etme kısa zamanda yoluna girer herşey..

Canıııııııım çok tebrik ederiiim... Sen aştın bu işi süpersin ya... Ne emla,ne kayganlaştırıcı kullanmadın ve okadar ara verdin,git gel yaptın..daha ne olsun şekerim,işte buu... biz ilk gece yapanlardan bile daha şanslıyız,çünkü neyin ne olduğunu öğrenerek,vajiyi tanıyarak ve psikolojimizi hazırlayarak giriyoruz ilişkiye..
Darısı diğer arkadaşlarımızın başına,inşallaaaah..

camım naptın sen ya böleee.aboww maşallahın var.kim tutar artık seni geceler birbaşka güzel olacak şimdiiiiiiiayyyyyyy bende bende istiyorum aynısından hemde git gel olandan yaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…