- 1 Eylül 2007
- 2.429
- 172
- 173
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #34.641
canım nasılsın hangi aşamadasın canım
canım nasılsın hangi aşamadasın canım
evet canım hepimiz çok şanslıyız iyi ki bu siteyi bulduk.inş herkes başarıya ulaşır canım ne kadar uğraştın canım ne zaman başardınız canım benim ilk gece olmamışdı bide bende kızlık zarımın orda et parçası varmıştı.onu operasyonla aldırdık.1 ay parmak egzersiz yaptık.parmakla keşfettim orayı beynimi hazırladım herşey insan bedenine uygun korkmamız gerekir aslında hepimizn allah yardımcısı olsun canım..
tşk ederim iyi olmaya çalışıyorum.
ben hiç bir aşamada değilim açıkcası...
Amiiin canım,inşallah...Ben 2 ayda başardım ama bu kişiden kişiye değişiyor kimi 1 haftada,kimi 1 ayda başarıyor...Bizimde 14 ay deneme oldu ama tam ilişki olmadı,eşimde üzerime gelmedi ama bu sefer ben boşlamaya başladım..Baktımki böyle devam edersem yıllar böyle geçecek,nereye kadar gidecek diye düşündüm ve eşim üzerime gelmeye başladı çabalamıyorsun diye öylelikle başladım bu egzersizlere..ve 16.cı ayda 25.10.2010da başardım,psikolojik olarakta hazırladım kendimi...İnşallah buradaki herkes başaracak ben buna inanıyorum..
4 ay oldu canım.
egzersiz yapmak istemiyorum , imkansız geliyor. egzersizsiz çözmek istiyorum bu işi ama istek yok bende
çok karışığım
canım isteksize yer verme ertelememelisin aksine üstüne gitmelisin eğer ertelersen soğuma olur o zaman iyi olmaz canım bende korkuodum parmak egzersizinden hatta emlayla bile süremiodum.parmağımın ucuyla sokabiliodum yapamıodum tabi ilişkide olmuodu.bi gün yeniden denedik olmadı eşim haberim yoken parmağını sokmuş ben önce anlamadım sonra farkedince bağırmaya başladım ama eşim çıkarmadı derin nefes aldım verdim bide gülmek geldi daha kolay oldu.bence canım eşin yapsın sana o zaman senn için daha iyi olacak tv karşısında yap dikkatini orayada verirsin canım derin nefes alıp verirken eşin o arad girsin emin ol çok kolay olacak emla kayganlaştırıcı sürün kendini rahat bırak canım olucak canım hemen başla egzersizlere tatlım beyninle orayı keşfett canımm
psikoloji nasıl bozuluyosa geçen denemede ben de güldüm, sinir krizi heralde[/QUOTE
boşluğuma geldi herhalde ağlamakdan güleceğim geldi sevinçten sizn azda olsa girdi mi
sağol canım...denemeye çalışıcamm
çalışma canımm yapacam başaracam de eşin ne dio canım başka sorunların var mı çok isteksizsin canımm sende yaparsın canım bi dene gerisi yavaş yavaş gelir bizimde hemen olmadı
kızlar 3 hafta aradan sonra tekrar oldu hemde emlasız kayganlastırıcısız. artık kremsiz oldugu için tam bir gelin oldum galiba :)))) git gelde yapabildik hemde 4 defa yaptık :))) artık kim tutar beni bi kere yendinmi gerisi geliyormuş ben biraz olmazmı ki diye tedirgin olmuştum ama bi kere olunca oluyormuş. oallalalala çoooook mutluyum kızlar sayenizde....hepinizi çok seviyorum darısı diger arkadaslarımızın başına öptüm kocaman
inşallah canımbunu canı gönülden yazmanı bekliorum acele etme canım beyninde hazırla bunu başaracaksın tatlımüzerine gitmek gerekir canım benim ne zman üye oldun buraya
ben yendim canım darısı hepimizin başına
ne güzel canım şimdi atlattın bi bebeğin olacak tatlımsağlıkla inş bu 14 ayda hepsi girmedi çok az bi deneme mi oldu canım inş bende yoluna koyarım canım hepimiz inş
süper yaa tebrik ederim, artık seni kimse tutamaz
Rabbim bize de nasip etsin en kısa zamanda inşallah...
kızlar 3 hafta aradan sonra tekrar oldu hemde emlasız kayganlastırıcısız. artık kremsiz oldugu için tam bir gelin oldum galiba :)))) git gelde yapabildik hemde 4 defa yaptık :))) artık kim tutar beni bi kere yendinmi gerisi geliyormuş ben biraz olmazmı ki diye tedirgin olmuştum ama bi kere olunca oluyormuş. oallalalala çoooook mutluyum kızlar sayenizde....hepinizi çok seviyorum darısı diger arkadaslarımızın başına öptüm kocaman
pandocum ya hadi ya sıra bizde sanki ne dersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?