Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

selam canım, haklısın sıra bize geldi. yaşta geçiyor. biran önce şu sorunu çözüp bebek yapmam lazım
inşallah herkesten güzel haberler alırız yakında...

gel bizde bu gece deneyelim ha ne dersin.amannn zaten bak bişede olmuyor millet maşallah patır patır dökülüyor.ne dinliyoz bu laf anlamaz beyni olmuyomuş bişe işte.haydi pandoooo haydi pandoooo şimdiiii tam zamanı tam zamanı şimdi oleyyyyy

Selam kızlarr ;

kaçgündür gene giremedimm kaçırdım olayları sanırımm. Karahilal canım tebrik ederimm . Allah mutluluğunu daim etsinn.

yok canım bişe kaçırmış sayılmazsın ben daha başardım yazmadımama bu gece olacak inşallah bu gece inşallah fosss çıkmam bu gece.ayyyyyy çok hevesim geldiiiii

:) saol canım. valla yaa ne laf anlamaz beyin varmış bizde. ne desek olmuyor. ama başarcaz inşallah Allahın izniyle. bende bu gece denemeyi düşünüyodum ama karın bölgem acayip hassas. regl dönemim geldi, daha olmadı da, süründürüyo beni. aslında regl olmadan bidaha denesemmi? :)
sen mola vermiştin, güzel bir dinlenmeden sonra inşallah güzel haberlerle gelirsin canım. hepimiz için dua ediyorum..Allah hepimize kolaylıklar versin..

yok canım bişe kaçırmış sayılmazsın ben daha başardım yazmadımama bu gece olacak inşallah bu gece inşallah fosss çıkmam bu gece.ayyyyyy çok hevesim geldiiiii

inşallah canımmm .. sende başarcaksınn buna çokk inanıyorumm .. dualarımız seninle
valla inanırmısın bende merak ettim seni acaba rana naptı die bi gerilere bakim diyordumm
olacak Allahın izni ile canım. sen relax ol :) elbetteki olacaktır sonuna gelmişsin canım zafer yakındırr

canım bir sır vereyim ben reglden birgün önce denedim acaip kolay olmuştu p... denemesi ozaman okadar rahat yarıdan fazlasını almıştım.eğer sıkıntı vermiyprsa bu fırsatı kaçırma derim tecrübe konuşuyo

ayyyy çok saol canım benim.bugün mümkün olduğu kadar relax olmaya çalışcam inşallah.beyni ikna etmiş gibiyim ama hayırlsı canım beynin her an ne yapacağı belli olmuyor.umarım beni yarıyolda bırakmaz.hayırlısı ile kurtuluruz inşallah bu dertten

ya evet aslında böyle bişey okumuştum. regli döneminden hemen önce vaj.. daha açık oluyomuş.. sende tecrübe etmişsin.. demekki gerçek bu olay... ay bak bende heveslendim şimdi :)
bende deniycem bu gece... yarın ikimiz birden oldu olduu diye çığlık atsan şurda ne güzel olur dimi?

ayyyy canım inşallah ya ne güzel olur.mutlaka dene bak sende duymuşun bende cidden farkettim hatta bunu bilmiyordum böle bişe duyunca anladım neden okadar rahat olduğunu.hadi canım bu fırsatı kaçırma ben olmasamda senin olmana olmuş kadar sevinirim tatlım

canım benim yaa, çok sağol.. inşallah ikimizde kurtuluruz bu dertten. bu sorunu yaşayan herkes kurtulsun isterim bende..Allah hepimize yardım etsin...hepimiz için dua ediyorum...
sorunu çöze herkes çok kolay oldu diyor. demekki bu iş gerçekten çok kolay.. biz kendi kendimize büyütüyoruz. hem herkes yapıyo kız, biz niye yapamıcaz

evet kimse bizi anlamıyo

canım benim ben şimdiden tebrik ediyorum sen BAŞARDINNNNNNNNNNNNNNNN..............................................:92::92::92::92::92::92::92::92::92:

SÜPERSİN YA ARTIK BEBEİŞDE GELSİN GÖREK

canım sen bu istek ve azimle bitirirsin bu işi inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

evet kimse bizi anlamıyo

canım neden anlamayalım. ben kendi adıma çok iyi anlıyorum çünkü bende parmak egzersizi yapamıyorum.. ben evleneli 10 ayı geçti onca zaman hiç denemedim bile. pe.. ucu deyse yerimden zıplıyodum hatta ucunun bile değmesine izin vermiyodum. sonra burayı bulup geçmişten itibaren okumaya başladım. parmak egzersizini de çok denedim hep hüsranla sonuçlandı. sonra burda terazi88 (canım benim) bana parmak egzersizi yapmadan yendiğini söyledi. bende demekki olabiliyomuş diye acayip heveslendim. eşimle denemelere başladık ama ben hala panik yapıp izin vermiyodum. sonra eşime dedim ki söz ver girmeye çalışmıcaksın dedim, tamam dedi. bende kendimi telkin ettim, zorlamıycaz dedim kendi kendime sadece deneme yapıyoruz. orda biraz gelgit yapınca zaten vaji açılıyor. gelgit yapa yapa yarısına kadar yapabildik. şimdilik bizde başaramadık, seninde aynı durumdayız yani ve seni çoooooooooooooook iyi anlıyoruz. bu kadar oldu ya şimdi yapabileceğime daha çok inandım. inşallah deneye deneye başarıcaz. sadece biraz sabır lazım birde bir şekilde deneme yapmak ve çabalamak...bu yöntem herkesde işe yararmı bilmiyorum ama en azından sende dene.. girsin diye zorlamadan sadece vaji girişinde gel git yapmaya çalış..inşallah işe yarar... Rabbim hepimize kolaylıklar versin...

parmak egzersizi yapmadan başaranlar var di mi gerçektenn.
bizde yapabiliriz di mii

var tabiii, hemde bissürü :))
zaten forumu baştan itibaren okuyunca görüyosun ne kadar çok olduklarını..iş öyle veya böyle beyinde bitiyor zaten parmak egzersizi de beynini oraya bişey girebileceğine ikna edebilmek için yapılıyor. ben psikoloğa gittiğimde parmak egzersizi vermişti ama yapamadım. eminim ki o egzersizler çok işe yarıyodur ama yapamıyoruz diye de bu işten vazgeçmemek lazım..parmak yerinde pe.. ile deniyorum ben ve çok şükür böyle de oluyor ama daha yavaş ilerliyor. sadece yapabileceğimize inanmamız lazım..ben gönülden inanıyorum, sadece kendimin değil hepimizin başaracağına inanıyorum. hemen olmasa da zamanla olcak, deneye deneye başarıcaz bu işe. azmin elinden hiçbişey kurtulamaz :)

kıjlarr bu vajinismus çok illet he..
saat 5 6 gibi mi ne buraya girdim formu okudum.. sonra nazlının yazdıklarını gördüm üzüldüm..
sonra neyse yemek yedik falan,sonra eşim depreşti ..oynaştık ilişkiye girerken kastım sonra dedim dur ben koyayım işte ikinci denemede aldım içeriye ama istemeye istemeye... yani uzun zamandır böyle bir şey yaşamıyordum..nazlıcım senin yazılarını okuyunca bebeğimi kaybetmekten çok korktum...
( şimdi kendimi çok başarısız hissediyorum.... psikom kaydı...
fıstıkım sana da üzüldüm ama içini ferah tut bebişin nazlanıyorr :)) bi de kıskanç olcak galippa babayı araya sokmak istemiyor.. :)
bu arada yenen arkadaşı da tebrik ediyorum....
içimi döktüm gideyim eşim çay demliyoree....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…