- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #34.661
selam canım, haklısın sıra bize geldi. yaşta geçiyor. biran önce şu sorunu çözüp bebek yapmam lazım
inşallah herkesten güzel haberler alırız yakında...
Selam kızlarr;
kaçgündür gene giremedimmkaçırdım olayları sanırımm. Karahilal canım tebrik ederimm . Allah mutluluğunu daim etsinn.
gel bizde bu gece deneyelim ha ne dersin.amannn zaten bak bişede olmuyor millet maşallah patır patır dökülüyor.ne dinliyoz bu laf anlamaz beyni olmuyomuş bişe işte.haydi pandoooo haydi pandoooo şimdiiii tam zamanı tam zamanı şimdi oleyyyyy
yok canım bişe kaçırmış sayılmazsın ben daha başardım yazmadımama bu gece olacak inşallah bu gece inşallah fosss çıkmam bu gece.ayyyyyy çok hevesim geldiiiii
yok canım bişe kaçırmış sayılmazsın ben daha başardım yazmadımama bu gece olacak inşallah bu gece inşallah fosss çıkmam bu gece.ayyyyyy çok hevesim geldiiiii
:) saol canım. valla yaa ne laf anlamaz beyin varmış bizde. ne desek olmuyor. ama başarcaz inşallah Allahın izniyle. bende bu gece denemeyi düşünüyodum ama karın bölgem acayip hassas. regl dönemim geldi, daha olmadı da, süründürüyo beni. aslında regl olmadan bidaha denesemmi? :)
sen mola vermiştin, güzel bir dinlenmeden sonra inşallah güzel haberlerle gelirsin canım. hepimiz için dua ediyorum..Allah hepimize kolaylıklar versin..
inşallah canımmm.. sende başarcaksınn buna çokk inanıyorumm .. dualarımız seninle
valla inanırmısın bende merak ettim seni acaba rana naptı die bi gerilere bakim diyordumm
olacak Allahın izni ile canım. sen relax ol :) elbetteki olacaktır sonuna gelmişsin canım zafer yakındırr
canım bir sır vereyim ben reglden birgün önce denedim acaip kolay olmuştu p... denemesi ozaman okadar rahat yarıdan fazlasını almıştım.eğer sıkıntı vermiyprsa bu fırsatı kaçırma derim tecrübe konuşuyo
hevesini boş çıkarma, atla kocişinin kollarına :) hadi hayırlısı canım..
eşinin kardeşi hala sizdemi?
ya evet aslında böyle bişey okumuştum. regli döneminden hemen önce vaj.. daha açık oluyomuş.. sende tecrübe etmişsin.. demekki gerçek bu olay... ay bak bende heveslendim şimdi :)
bende deniycem bu gece... yarın ikimiz birden oldu olduu diye çığlık atsan şurda ne güzel olur dimi?
ayyyy canım inşallah ya ne güzel olur.mutlaka dene bak sende duymuşun bende cidden farkettim hatta bunu bilmiyordum böle bişe duyunca anladım neden okadar rahat olduğunu.hadi canım bu fırsatı kaçırma ben olmasamda senin olmana olmuş kadar sevinirim tatlım
tebrik ederim, eminim çok rahatlamışsındır, ufacık bi ilerlemede bile ne kadar seviniyoruz.. çok sevindim senin adına..
ben 7 aylık evliyim, biz de ilk zamanlar biraz denedik, çok değil amam. sonra hep başarısızlık kaçmaya başladım, eşim de bana bıraktı. sen ne zaman denemek istersen diye. tabi ben de boşladım. sonra baktım biz bir ay boyunca denemiyoruz, hadi diyorum deneyelim, başlamasıyla bitmesi bir oluyor, ben acıdı acıdı, dur dur dur.. erteleye erteleye bu zamana geldik, bi yandan da çocukları görünce hevesleniyorum, herkes soruo, anneme bile söylemeyemedim durumumu, biliyorum çünkü takar kafaya.
sonra tedavisi nasıl falan diye araştırırken, burdan çözüm bulanlar olduğunu gördüm, gerçekten de psikolojik olarak bein rahatlattı..
ben daha parmak egzersizi falan yapmıyorum, p..sle deneyip aşmak istiyorum, eşim 7-8 cm oldu diyo, sonra ben tamam tamam diyip kaçıyorum, ama dediğin inat etmem lazım, bu da bir iki defa oldu, belki biraz girdiği kadar git gel yapıp ona alışıp, sonra daha ileriye gitmeyi deneyebilirm, ama inşallah en kısa zamanda kurtuluruz, bizi bizden başkası anlamıo ...(
canım bir sır vereyim ben reglden birgün önce denedim acaip kolay olmuştu p... denemesi ozaman okadar rahat yarıdan fazlasını almıştım.eğer sıkıntı vermiyprsa bu fırsatı kaçırma derim tecrübe konuşuyo
kızlar 3 hafta aradan sonra tekrar oldu hemde emlasız kayganlastırıcısız. artık kremsiz oldugu için tam bir gelin oldum galiba :)))) git gelde yapabildik hemde 4 defa yaptık :))) artık kim tutar beni bi kere yendinmi gerisi geliyormuş ben biraz olmazmı ki diye tedirgin olmuştum ama bi kere olunca oluyormuş. oallalalala çoooook mutluyum kızlar sayenizde....hepinizi çok seviyorum darısı diger arkadaslarımızın başına öptüm kocaman
canım benim yaa, çok sağol.. Inşallah ikimizde kurtuluruz bu dertten. Bu sorunu yaşayan herkes kurtulsun isterim bende..allah hepimize yardım etsin...hepimiz için dua ediyorum...
Sorunu çöze herkes çok kolay oldu diyor. Demekki bu iş gerçekten çok kolay.. Biz kendi kendimize büyütüyoruz. Hem herkes yapıyo kız, biz niye yapamıcaz
evet kimse bizi anlamıyo
parmak egzersizi yapmadan başaranlar var di mi gerçektenn.
bizde yapabiliriz di mii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?