- 1 Eylül 2007
- 2.429
- 172
- 173
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #34.681
bizde başarsak bir an önce..
ama ben daha psikolojik olarakta hazırlamadım kendimi
hep erteliyorumm
canım benim ben şimdiden tebrik ediyorum sen BAŞARDINNNNNNNNNNNNNNNN..............................................:92::92::92::92::92::92::92::92::92:
kıjlarr bu vajinismus çok illet he..
saat 5 6 gibi mi ne buraya girdim formu okudum.. sonra nazlının yazdıklarını gördüm üzüldüm..
sonra neyse yemek yedik falan,sonra eşim depreşti ..oynaştık ilişkiye girerken kastım sonra dedim dur ben koyayım işte ikinci denemede aldım içeriye ama istemeye istemeye... yani uzun zamandır böyle bir şey yaşamıyordum..nazlıcım senin yazılarını okuyunca bebeğimi kaybetmekten çok korktum...
( şimdi kendimi çok başarısız hissediyorum.... psikom kaydı...
fıstıkım sana da üzüldüm ama içini ferah tut bebişin nazlanıyorr :)) bi de kıskanç olcak galippa babayı araya sokmak istemiyor.. :)
bu arada yenen arkadaşı da tebrik ediyorum....
içimi döktüm gideyim eşim çay demliyoree....
ayyyy seracım yaaaa inşallah canım benim ya.heyecan yaptım şimdi halayımı çekince.bu gece olursa ilk halayımı çeken sen olmuş olacaksın.seni halay meleğim ilan ediyorumm.abow bunun üstüne kocişi alıp gideyim ben yaw
hadi kolay gelsin ranacıııımmm.. inşallah güzel haberler duycaz senden :)
Ranacım kendini şartlandırma,illaki bu gece olacak diye...Bugün olmazsa yarın olacak ama sonunda nasıl olsa olacak,bunu düşün ve kendini rahatlat tatlım..
inşallah hepimizden canım benim.birlikte olsun inşallah.ayyy valla uykum geldi iyimi
parmak egzersizi yapmadan başaranlar var di mi gerçektenn.
bizde yapabiliriz di mii
aman canım uykun gelmeden hadi kaçın yatak odasına
bende kaçıyorum, herkee iyi gecelerr...
aynen tatlım şartlanınca vaji kaçacak yer arıyor,ben çaktırmayım diyorum bugün kendiliğinden olsun vajide şaşırıp kalsınhayırlsı bitanem ya artık.sen nasıl oldun canım.iyi bakıyosun demi kendine.minik fasulyem ne yapıyo ayyy hep yiyesim geliyo onu mıncık mıncık çimdikleyecem heryerini ama kıyamam
yapabilirsin elbetteki tatlım yeterki iste ve dene.ama bence sen şu vajine söle sana daha fazla zaman kaybettirmesin huysuzluk yapmasın,sen bi anlaş onunlatatlım mutlaka biryerden başlamalısın herkes diyor bende diyim bu zaten erteleme hastalığı ertelemk için okadar çok bahenen oluyor ki ooooo.bence sen bir an önce başla bitanem.p... ile dene ama bunu düzenli yapmalısın bu biraz zor oluyor eş işin içine giriyor onunda tahammüllü olması gerekiyor.parmak egzersizni bir denesen keşke o zaman daha kolay olacaktır emin ol.düşünsene kendinlesin tatlım seni ancak sen ilerletebilir ve ancak sen durdurabilirisn.inşallah canım tez zamnda senin için kolay olan şey de ilerler ve rahatlamya başlarsın.herzaman yanındayız unutma ve moralini sakın bozma.hepimiz aynı şeyi yaşıyoruz canım
Öyle olacak zaten,hiç beklemediğin biranda olacak..şaşıp kalacaksın,bunun birgün olacağını biliyorsun zaten..bugün yada yarın farketmez,bu aşamaya kadar gelmişken eninde sonunda olacak onun için rahat ol..Ben iyiyim tatlım,hiç yerimden kalkmıyorum,herşey ayağıma geliyor..Canım ne isterse yiyip,içiyorum..Kocişim her hizmetime koşuyor,sağolsun..Kırmızı çok az geliyor artık,minik fasulyende iyi çok şükür..Sağsalim kucağımıza bir alalımda,gerisi önemli değil..
Senin başarına çok az kaldı,canım..ben şimdiden halay çekiyoruuum..
çok sağol rana.
çok teşekkür ederim ,ilgin için.
Öyle olacak zaten,hiç beklemediğin biranda olacak..şaşıp kalacaksın,bunun birgün olacağını biliyorsun zaten..bugün yada yarın farketmez,bu aşamaya kadar gelmişken eninde sonunda olacak onun için rahat ol..Ben iyiyim tatlım,hiç yerimden kalkmıyorum,herşey ayağıma geliyor..Canım ne isterse yiyip,içiyorum..Kocişim her hizmetime koşuyor,sağolsun..Kırmızı çok az geliyor artık,minik fasulyende iyi çok şükür..Sağsalim kucağımıza bir alalımda,gerisi önemli değil..
Senin başarına çok az kaldı,canım..ben şimdiden halay çekiyoruuum..
hay maşallah aferin enişteye öle olacak tabi bitenecik nazlımız var biziminşallah canım mutlulukla kucağına allacağın günlerde gelecek Allahın izniyle
Allaaaahhhh halaylar çekilmeye başlandı hayırlısı ile bu gece olsun olanlarsaolasın canım benim.
canım neden anlamayalım. ben kendi adıma çok iyi anlıyorum çünkü bende parmak egzersizi yapamıyorum.. ben evleneli 10 ayı geçti onca zaman hiç denemedim bile. pe.. ucu deyse yerimden zıplıyodum hatta ucunun bile değmesine izin vermiyodum. sonra burayı bulup geçmişten itibaren okumaya başladım. parmak egzersizini de çok denedim hep hüsranla sonuçlandı. sonra burda terazi88 (canım benim) bana parmak egzersizi yapmadan yendiğini söyledi. bende demekki olabiliyomuş diye acayip heveslendim. eşimle denemelere başladık ama ben hala panik yapıp izin vermiyodum. sonra eşime dedim ki söz ver girmeye çalışmıcaksın dedim, tamam dedi. bende kendimi telkin ettim, zorlamıycaz dedim kendi kendime sadece deneme yapıyoruz. orda biraz gelgit yapınca zaten vaji açılıyor. gelgit yapa yapa yarısına kadar yapabildik. şimdilik bizde başaramadık, seninde aynı durumdayız yani ve seni çoooooooooooooook iyi anlıyoruz. bu kadar oldu ya şimdi yapabileceğime daha çok inandım. inşallah deneye deneye başarıcaz. sadece biraz sabır lazım birde bir şekilde deneme yapmak ve çabalamak...bu yöntem herkesde işe yararmı bilmiyorum ama en azından sende dene.. girsin diye zorlamadan sadece vaji girişinde gel git yapmaya çalış..inşallah işe yarar... Rabbim hepimize kolaylıklar versin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?