Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bizde başarsak bir an önce..
ama ben daha psikolojik olarakta hazırlamadım kendimi
hep erteliyorumm

o piskoloji var ya hiç birzaman hazır olmuyor. çünkü biz hazır olmasını istemiyoruz. benim hala hazır değil ancak başardıktan sonra anlıycaz bu işin ne kadar kolay olduğunu... burcucum sende erteleme artık, hadi biyerden başla..denemekle hiçbişey kaybetmiycem de kendi kendine. olmayacaksa da zaten olmuyo en azından denemiş olurum diye başla. bak sonra devamı mutlaka gelicek..sadece biraz sabretmek lazım..

canım benim ben şimdiden tebrik ediyorum sen BAŞARDINNNNNNNNNNNNNNNN..............................................:92::92::92::92::92::92::92::92::92:

ayyyy seracım yaaaa inşallah canım benim ya.heyecan yaptım şimdi halayımı çekince.bu gece olursa ilk halayımı çeken sen olmuş olacaksın.seni halay meleğim ilan ediyorumm.abow bunun üstüne kocişi alıp gideyim ben yaw

Çok sağol canım yaa..Sen bebeğine birşey olacak korkusuyla tedirginlik yaşamışsındır ondan olmuştur,canım..Yoksa mesela bende birşey olmaz,herşey normal diye rahat ilişkiye girmiştim..Druna danışmalısınız,bana herşey gayet normal dediği için ve verdiği kitapçıkta 8.aya kadar ilişiye girilebilir yazdığı için girdik..yoksa ne eşim nede ben böyle yapmazdık..ama druna herşeyi sor canım,drların önemsemediği şeyler bazen bizim için çok önemli olabiliyor..Adamı arıyorum,bana sadece ilaç ismi veriyor,acile gidiyorum yat dinlen diyor..Anlayacağın kimse bizi anlamıyor..Özel hastaneyi aradık ve gittik,dr bizi beklemiş...Sağolsun ultrasona soktu,bebiş duruyor dedi ve her aklıma geleni sordum çok memnun kaldım Allah razı olsun...Bundan sonra o dra gideceğim,zaten..
Bebişimizde biraz nazlı olacak galiba...akşam sarstık sabahta duş alınca daha kötü oldu heralde...Kesinlikle druna danış ve öyle devam et canım..Eşimde bize birşey olacak diye çok korktu,9 ay istesende yaklaşamam sana diyor garibim..

Ranacım kendini şartlandırma,illaki bu gece olacak diye...Bugün olmazsa yarın olacak ama sonunda nasıl olsa olacak,bunu düşün ve kendini rahatlat tatlım..

Ranacım kendini şartlandırma,illaki bu gece olacak diye...Bugün olmazsa yarın olacak ama sonunda nasıl olsa olacak,bunu düşün ve kendini rahatlat tatlım..

aynen tatlım şartlanınca vaji kaçacak yer arıyor,ben çaktırmayım diyorum bugün kendiliğinden olsun vajide şaşırıp kalsınhayırlsı bitanem ya artık.sen nasıl oldun canım.iyi bakıyosun demi kendine.minik fasulyem ne yapıyo ayyy hep yiyesim geliyo onu mıncık mıncık çimdikleyecem heryerini ama kıyamam

parmak egzersizi yapmadan başaranlar var di mi gerçektenn.
bizde yapabiliriz di mii

yapabilirsin elbetteki tatlım yeterki iste ve dene.ama bence sen şu vajine söle sana daha fazla zaman kaybettirmesin huysuzluk yapmasın,sen bi anlaş onunlatatlım mutlaka biryerden başlamalısın herkes diyor bende diyim bu zaten erteleme hastalığı ertelemk için okadar çok bahenen oluyor ki ooooo.bence sen bir an önce başla bitanem.p... ile dene ama bunu düzenli yapmalısın bu biraz zor oluyor eş işin içine giriyor onunda tahammüllü olması gerekiyor.parmak egzersizni bir denesen keşke o zaman daha kolay olacaktır emin ol.düşünsene kendinlesin tatlım seni ancak sen ilerletebilir ve ancak sen durdurabilirisn.inşallah canım tez zamnda senin için kolay olan şey de ilerler ve rahatlamya başlarsın.herzaman yanındayız unutma ve moralini sakın bozma.hepimiz aynı şeyi yaşıyoruz canım

Öyle olacak zaten,hiç beklemediğin biranda olacak..şaşıp kalacaksın,bunun birgün olacağını biliyorsun zaten..bugün yada yarın farketmez,bu aşamaya kadar gelmişken eninde sonunda olacak onun için rahat ol..Ben iyiyim tatlım,hiç yerimden kalkmıyorum,herşey ayağıma geliyor..Canım ne isterse yiyip,içiyorum..Kocişim her hizmetime koşuyor,sağolsun..Kırmızı çok az geliyor artık,minik fasulyende iyi çok şükür..Sağsalim kucağımıza bir alalımda,gerisi önemli değil..
Senin başarına çok az kaldı,canım..ben şimdiden halay çekiyoruuum..

çok sağol rana.
çok teşekkür ederim ,ilgin için.

hay maşallah aferin enişteye öle olacak tabi bitenecik nazlımız var biziminşallah canım mutlulukla kucağına allacağın günlerde gelecek Allahın izniyle

Allaaaahhhh halaylar çekilmeye başlandı hayırlısı ile bu gece olsun olanlarsaolasın canım benim.

kızlar sizde ne gelişmeler var takip edemiyorum bu aralar çok yoğunum.bugün akşam memleketten evimize geldim birazdan da otobüsle istanbula gideceğiz.2. denememde yine korktum emla kayganlaştırıcı kullanarak serçe parmağımı soktum tabi yine biraz zorlandım hep serçe parmak biraz oyalıyor beni.sonra işaret parmağımı ve eş parmağından sonra. pe..s e geçtik. aynı korkuları yaşıyordum başaramayacakmışım gibi. ayna tutup baktığımda çok fark görmemek de biraz hayal kırıklığına uğratmıştı beni. ama 1. den daha kolay oldu. yine önce eşimin üstüne ters oturarak yaptım ve iyice girdikten sonra eşimin üstüne düz oturdum öylede girdi. eşim çıkmadan kaldırdı ve ben alt pozisyonda oldum.. ilk ben alttayken girmeye kalksa korkarım.. eşim gidip geldi içime boşaldı.. çıkarken pe..niste kırmızı gördüm . vajinama baktım yine kırmızı gördüm hiç acımadı 1. den çok daha kolaydı ama ilkinde gelmeyen kırmızı şimdi geldi. kırmızı gelmese de bizim için önemli değildi ama annemin işlediği beze sürdüm ve kırmızılı bezi( 1 damla filandır) izledim daha bir mutlu oldum bir kere daha yaptığıma inandım. buraya 5 gün hiç giremeyebilirim . hepinizi çok seviyorum. :80::80::80::81::81::81:

iyi akşamlar cnm sayenizde çok iyiyim çok şükür bugun tam anlamıyla rahatladım ara verince olmazmıki diyordum ama oldu :))) hemde bikaç kez :)))) nazlıcım sende dinlen kocişinde maşallah bakıyor sana ne güzel. dinlendikçe toparlancan tatlım.... bu akşam düşük tehlikesi olan arkadasımıza gittik maşallah toparlanmış ilaçlar ve dinlenmeyle hatta oğlu olacak daha 13 haftalık belli olmuş cinsiyet dr. %90 erkek demiş :):) öle yani tatlım Allahın izniyle sağsalim kucagına alacaksın.

Amiiiiin,canım inşallah...Hadi bakalım,hayırlı haberlerini bekliyoruz tatlım..

evet ben de bu yöntemle kurtulmaya çalışcam önce, eğer bu şekilde beceremezsem, parmak egzersizine başlıcam...ben de yarıya kadar alıyorum..inşallah kısa sürede halledeeriz..

pandoo rana hadi bakalım terlik geliyor halay çekcem yarın sabah yaw hadi ben çıkıyorum kızlar öptüm hepinizi muckkkkkkkkkkkkkkk sabah hayırlı haberlerinizi bekliyorum ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…