- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #34.701
iyi akşamlar cnm sayenizde çok iyiyim çok şükür bugun tam anlamıyla rahatladım ara verince olmazmıki diyordum ama oldu :))) hemde bikaç kez :)))) nazlıcım sende dinlen kocişinde maşallah bakıyor sana ne güzel. dinlendikçe toparlancan tatlım.... bu akşam düşük tehlikesi olan arkadasımıza gittik maşallah toparlanmış ilaçlar ve dinlenmeyle hatta oğlu olacak daha 13 haftalık belli olmuş cinsiyet dr. %90 erkek demiş :):) öle yani tatlım Allahın izniyle sağsalim kucagına alacaksın.
kızlar sizde ne gelişmeler var takip edemiyorum bu aralar çok yoğunum.bugün akşam memleketten evimize geldim birazdan da otobüsle istanbula gideceğiz.2. denememde yine korktum emla kayganlaştırıcı kullanarak serçe parmağımı soktum tabi yine biraz zorlandım hep serçe parmak biraz oyalıyor beni.sonra işaret parmağımı ve eş parmağından sonra. pe..s e geçtik. aynı korkuları yaşıyordum başaramayacakmışım gibi. ayna tutup baktığımda çok fark görmemek de biraz hayal kırıklığına uğratmıştı beni. ama 1. den daha kolay oldu. yine önce eşimin üstüne ters oturarak yaptım ve iyice girdikten sonra eşimin üstüne düz oturdum öylede girdi. eşim çıkmadan kaldırdı ve ben alt pozisyonda oldum.. ilk ben alttayken girmeye kalksa korkarım.. eşim gidip geldi içime boşaldı.. çıkarken pe..niste kırmızı gördüm. vajinama baktım yine kırmızı gördüm hiç acımadı 1. den çok daha kolaydı ama ilkinde gelmeyen kırmızı şimdi geldi. kırmızı gelmese de bizim için önemli değildi ama annemin işlediği beze sürdüm ve kırmızılı bezi( 1 damla filandır) izledim daha bir mutlu oldum bir kere daha yaptığıma inandım. buraya 5 gün hiç giremeyebilirim . hepinizi çok seviyorum. :80::80::80::81::81::81:
süpersin vallahi,bundan sonra kim tutar seni..Maaşallah demek arkadaşın iyileşmiş,bende yatıp dinleniyorum...İyiyim çok şükür,moral veriyorsun bana çok sağol tatlım..
kızlar sizde ne gelişmeler var takip edemiyorum bu aralar çok yoğunum.bugün akşam memleketten evimize geldim birazdan da otobüsle istanbula gideceğiz.2. denememde yine korktum emla kayganlaştırıcı kullanarak serçe parmağımı soktum tabi yine biraz zorlandım hep serçe parmak biraz oyalıyor beni.sonra işaret parmağımı ve eş parmağından sonra. pe..s e geçtik. aynı korkuları yaşıyordum başaramayacakmışım gibi. ayna tutup baktığımda çok fark görmemek de biraz hayal kırıklığına uğratmıştı beni. ama 1. den daha kolay oldu. yine önce eşimin üstüne ters oturarak yaptım ve iyice girdikten sonra eşimin üstüne düz oturdum öylede girdi. eşim çıkmadan kaldırdı ve ben alt pozisyonda oldum.. ilk ben alttayken girmeye kalksa korkarım.. eşim gidip geldi içime boşaldı.. çıkarken pe..niste kırmızı gördüm. vajinama baktım yine kırmızı gördüm hiç acımadı 1. den çok daha kolaydı ama ilkinde gelmeyen kırmızı şimdi geldi. kırmızı gelmese de bizim için önemli değildi ama annemin işlediği beze sürdüm ve kırmızılı bezi( 1 damla filandır) izledim daha bir mutlu oldum bir kere daha yaptığıma inandım. buraya 5 gün hiç giremeyebilirim . hepinizi çok seviyorum. :80::80::80::81::81::81:
allahım bize de nasip et...
tabiki tatlım benim herşeyin çaresi var bu hayatta. inanki azcık yaramazlık olcak :))) öpüyorum kocaman teyzesinin bitanesini de öpüyrum ii geceler. yarın görüşürük muckkkkkkkkk Allaha emanet olun....
çok sağol rana.
çok teşekkür ederim ,ilgin için.
Haklısın,canım..Allah dermanı olmayan dert vermesin yeterki...yoksa daha ne derdi olanlar vardır...Bizde çok öpüyoruz,teyzesi...İyi geceler,yarın görüşürük..
nazlıcım nasılsın hamilelik nasıl gidiyor...
canım benim yaa, çok sağol.. inşallah ikimizde kurtuluruz bu dertten. bu sorunu yaşayan herkes kurtulsun isterim bende..Allah hepimize yardım etsin...hepimiz için dua ediyorum...
sorunu çöze herkes çok kolay oldu diyor. demekki bu iş gerçekten çok kolay.. biz kendi kendimize büyütüyoruz. hem herkes yapıyo kız, biz niye yapamıcaz
İyiyim,canım...Bir ara yoğun bir kanama vardı,korkmuştum ama şimdi çok azaldı...Herşey yolunda çok şükür..Sen nasılsın?
aman canım ilk 3 ay DİKKAT kendine iyi bak 3 aydan sonra korkma ..ağır kaldırma ..bende ii sayılırım şu lanet mantarla uğraşıyorum dişim için antibiyotik içtim mantar oldum ne yapsam geçmiyo bide regl oldum pedlerde mahvetti nasıl geççek bilmiyorum kaşıntıdan ölüyorum..
Çok sağol,canım...Sen tecrübelisindir,tabiii...Dikkat ediyorum,şuan..Çok geçmiş olsun buarada...Dişin ağrıyorsa çok kötü yaa,hiçbir şeye benzemiyo çok iyi bilirim..Mantar yaşamadım çok şükür ama kızlardan mantar rahatsızlığı olan vardı sanırım..Bence ihmal etmeden bir dra git..Ne olur ne olmaz,tedavi için ilaç falan verir belki..
dişimde kist var gidip ameliyat olmam gerek ama birtürlü fırsat yok malum birde şubat tatili cocukların üçüde evde bütün gün ders yapıyoruz tatilde bile ders ya kafayı yiyecem yakında cocuklara ders gösterdiğim kadar okusaydım bilim adamı olurdum herhalde cocuklar yüzünden fazlada giremiyorum yeni arkadaşlar gelmiş hepsine dua ediyorum allah yardım etsin ..
ayyyy seracım yaaaa inşallah canım benim ya.heyecan yaptım şimdi halayımı çekince.bu gece olursa ilk halayımı çeken sen olmuş olacaksın.seni halay meleğim ilan ediyorumm.abow bunun üstüne kocişi alıp gideyim ben yaw
Ranacım kendini şartlandırma,illaki bu gece olacak diye...Bugün olmazsa yarın olacak ama sonunda nasıl olsa olacak,bunu düşün ve kendini rahatlat tatlım..
canım neden anlamayalım. ben kendi adıma çok iyi anlıyorum çünkü bende parmak egzersizi yapamıyorum.. ben evleneli 10 ayı geçti onca zaman hiç denemedim bile. pe.. ucu deyse yerimden zıplıyodum hatta ucunun bile değmesine izin vermiyodum. sonra burayı bulup geçmişten itibaren okumaya başladım. parmak egzersizini de çok denedim hep hüsranla sonuçlandı. sonra burda terazi88 (canım benim) bana parmak egzersizi yapmadan yendiğini söyledi. bende demekki olabiliyomuş diye acayip heveslendim. eşimle denemelere başladık ama ben hala panik yapıp izin vermiyodum. sonra eşime dedim ki söz ver girmeye çalışmıcaksın dedim, tamam dedi. bende kendimi telkin ettim, zorlamıycaz dedim kendi kendime sadece deneme yapıyoruz. orda biraz gelgit yapınca zaten vaji açılıyor. gelgit yapa yapa yarısına kadar yapabildik. şimdilik bizde başaramadık, seninde aynı durumdayız yani ve seni çoooooooooooooook iyi anlıyoruz. bu kadar oldu ya şimdi yapabileceğime daha çok inandım. inşallah deneye deneye başarıcaz. sadece biraz sabır lazım birde bir şekilde deneme yapmak ve çabalamak...bu yöntem herkesde işe yararmı bilmiyorum ama en azından sende dene.. girsin diye zorlamadan sadece vaji girişinde gel git yapmaya çalış..inşallah işe yarar... Rabbim hepimize kolaylıklar versin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?