Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

süpersin vallahi,bundan sonra kim tutar seni.. Maaşallah demek arkadaşın iyileşmiş,bende yatıp dinleniyorum...İyiyim çok şükür,moral veriyorsun bana çok sağol tatlım..

tebrikler tatlım bi kere oldumu gerisi geliyor. bende ilk 2 denemeden sonra mantar oldum 15 gün yasaktı ilişki sonrada regli olmuştum bende acabamı dedim ama bu sefer ne emla nede kayganlastırıcı sürmeden basardım hemde 4 kez :)))) çok şükür artık tamamen kurtuldum darısı tüm bacılarımın başına :))):92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

süpersin vallahi,bundan sonra kim tutar seni.. Maaşallah demek arkadaşın iyileşmiş,bende yatıp dinleniyorum...İyiyim çok şükür,moral veriyorsun bana çok sağol tatlım..

tabiki tatlım benim herşeyin çaresi var bu hayatta. inanki azcık yaramazlık olcak :))) öpüyorum kocaman teyzesinin bitanesini de öpüyrum ii geceler. yarın görüşürük muckkkkkkkkk Allaha emanet olun....

Tebrik ederim,canııııım..Mutluluğunuz daim olsun,darısı diğer arkadaşlarımızın başına inşallah...

tabiki tatlım benim herşeyin çaresi var bu hayatta. inanki azcık yaramazlık olcak :))) öpüyorum kocaman teyzesinin bitanesini de öpüyrum ii geceler. yarın görüşürük muckkkkkkkkk Allaha emanet olun....

Haklısın,canım..Allah dermanı olmayan dert vermesin yeterki...yoksa daha ne derdi olanlar vardır...Bizde çok öpüyoruz,teyzesi...İyi geceler,yarın görüşürük..

Son düzenleme:
çok sağol rana.
çok teşekkür ederim ,ilgin için.

burcum nerelerdesin sen daha parmak egzersizine başlamadınmı alacam elime oklavayı..canım ertelem nolur benim kaybettiğim zamanı kaybetme ben okadar korkaktım ki anlatamam bu vajinusmusla birlikte bir sürü korkum vardı inan bana yapınca ölcem sanıyordum daha bir çok senaryo üretiyordum yani klinik vakaydım..eminim sen benden daha cesursun yapamam deyip burdan kaçmıyorsun çare arıyorsun çok cesursun canım dene parmakta senin hayatta senin istediğin birşeyi zorlana yapmıycaksın birkere parmak egzersizine başla bak nasıl ccocuk oyuncağı gibi gelecek canım emla krem al o krem çok uyuşturuyor korkuyorsan egzersizlerine onunla başla ...

bak canım ne kadar güzel söylemişsin herkes yapıyor bizmi yapamıycaz tabiki öyle sizin neyiniz eksik kime nolmuş yapınca o kadar kötü birşey olsa kimse yaparmıydı ..tebrik ederim seni kendini çok güzel motive ediyorsun buda başarmanın yarısıdır ..ben bunu bile düşünmüyordum hep kötü düşünüyordum o kendini bizlerin laflarını dinleyip beynimde büyütüyordum bunun acısını 17 sene çektim bakın ben yaptıysam sizde yaparsınız inanın o kadar kolay ve zevkliymiş anlatamam hadi başarında siz anlayın yardıma hazırım kızlar biraz cesaret..

İyiyim,canım...Bir ara yoğun bir kanama vardı,korkmuştum ama şimdi çok azaldı...Herşey yolunda çok şükür..Sen nasılsın?

aman canım ilk 3 ay DİKKAT kendine iyi bak 3 aydan sonra korkma ..ağır kaldırma ..bende ii sayılırım şu lanet mantarla uğraşıyorum dişim için antibiyotik içtim mantar oldum ne yapsam geçmiyo bide regl oldum pedlerde mahvetti nasıl geççek bilmiyorum kaşıntıdan ölüyorum..

Çok sağol,canım...Sen tecrübelisindir,tabiii...Dikkat ediyorum,şuan..Çok geçmiş olsun buarada...Dişin ağrıyorsa çok kötü yaa,hiçbir şeye benzemiyo çok iyi bilirim..Mantar yaşamadım çok şükür ama kızlardan mantar rahatsızlığı olan vardı sanırım..Bence ihmal etmeden bir dra git..Ne olur ne olmaz,tedavi için ilaç falan verir belki..

dişimde kist var gidip ameliyat olmam gerek ama birtürlü fırsat yok malum birde şubat tatili cocukların üçüde evde bütün gün ders yapıyoruz tatilde bile ders ya kafayı yiyecem yakında cocuklara ders gösterdiğim kadar okusaydım bilim adamı olurdum herhalde cocuklar yüzünden fazlada giremiyorum yeni arkadaşlar gelmiş hepsine dua ediyorum allah yardım etsin ..

çok geçmiş olsun..haklısın yaa..kardeşimden bildiğim kadarıyla tatilde daha çok ders veriyorlar birde,çok saçma bu kadarda yüklenilmezki bu kadar çok olunca sanki hepsini çocuklar yapacak..anne babada kıyamıyor haliyle..Buarada googleda kadınlar kulübü vajinal mantar yazınca bununla ilgili paylaşımlar gördüm..Bazı arkadaşlar uyguladıkları yöntemlerin iyileştirdiğini yazmış..Orayada bir bak istersen,belki faydası olur..

canım ya çok sevindim mutluluğun daim olsun inşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

Ranacım kendini şartlandırma,illaki bu gece olacak diye...Bugün olmazsa yarın olacak ama sonunda nasıl olsa olacak,bunu düşün ve kendini rahatlat tatlım..

ASLINDA SANA KATILIYORUM ÇÜNKÜ BEN HER ŞARTLANDIĞIMDA BAŞARISIZ OLDUM ARTIK AKIŞINA BIRAKTIM vaji yıprandı artık onu korkutmadan yavaş yavaş inş................

AMİNNNNNNNNNN.............. CANIM İNŞ.DÜN BAŞLADIM P....S DENEMESİNE YAVAŞ YAVAŞ KORKUTMADAN İLERLEMEYE ÇALIŞIYORUM ŞUAN KAFASINI ÇOK RAHAT ALIYORUM HER EGZERSİZİN SONUNA P.....S YAPICAM İNŞ ...... ALLAHIM BİZLERİ BU SIKINTIDAN KURTARIR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…