Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

saolasın canım benim allah razı olsun dün gece başardım 5 2 2011şimdi tekrar denedik yaptık canımmbenden yine kan geldi kızlığı iyice bozduk galiba

canım biraz önce 2.denememizi yaptık oldu canım bu sefer biraz daha fazla durduk.yine kan geldi benden kızlığı iyice bozdukkama ilkinden daha zorlandım bugün dah açok acıdı dün fazla bişey anlamamışdım.hem daha rahattım dün bugün çok yandı ve daha çok kasıldım sanırım dünküne odaklandım ama yine yaptık çok şükür

evet venüs hala yok evet çok mutlu oldumm venüs eklesin beni:)insan mutluluktan naptığını bilmio yapınca çok mutlu oluo topikciğimiz derken canım

canım biraz önce 2.denememizi yaptık dünküne göre çok acıdı ve korktum olmayacak die ama çok şükür oldu ama çok yandı dünkü gibi olacak zannetim sanırım beynime şartlandıramadım yine benden kan geldi hangi pozisyon daha rahat olur canım yardımcı olurmusun

saolasın canım benim allah razı olsun dün gece başardım 5 2 2011şimdi tekrar denedik yaptık canımmbenden yine kan geldi kızlığı iyice bozduk galiba

maşallahh canm Allah başka sıkıntı dert vermsn bundan sonrasın da inş.

olsun da gelen iki damla kan olsun :) sorun olmazdır :) iyice alışınca dahada rahat olursun Allahın izni ile. ayy artık darısı bize inşallah

sen olayı bitirdin artık bacımmmmm kendim yapmış gibi seviniyorum vallahiii birileri yendikçe bende cesaretleniyorum

inş canım benim darısı sizlerin başına bu sefer daha çok acıdı halbuki 2.daha rahat olur demişlerdi halbuki benim tersine oldu ilkinde daha iyiydi.fazla acıdığını hissetmedim.şimdi daha çok acıdı.bide korktum nedense dünküne şartlandım sanırım inş yoluna girer canım şimgi girip çıkıoruz

sen olayı bitirdin artık bacımmmmm kendim yapmış gibi seviniyorum vallahiii birileri yendikçe bende cesaretleniyorum

inş canım sende yeneceksin unutma bunu ben inanıorum buna sende inan buna ama bugün çok yandı.sanki ilk deneme yapmışım gibi oldu dün daha rahattım canım am abu sefer daha fazla durduk saniye bakımından:)

selam arkadaslar bende bugun 40ar dkdan 2 kere egzersız yaptım daha yenı bıttı 2.sını artık sadece es parmagıyla yapıyorum kendı parmagımdan sıkıldım esım ugrassın bıraz:) bugun kocıs parmakcalısırken bende cem kecenın kıtabını okudum bılmedıgım ne cok sey varmıs kendı organımızı tanımıyoruz valla

inş canım sende yeneceksin unutma bunu ben inanıorum buna sende inan buna ama bugün çok yandı.sanki ilk deneme yapmışım gibi oldu dün daha rahattım canım am abu sefer daha fazla durduk saniye bakımından:)

daha yenı oldugu ıcın orası hassastır bence ondan acımıstır canım

alışırsın canım zamanla yaptıkça kişiden kişiye değişiyor demekki yada o anki psikolojiden kaynaklanıyor olabilir. egzersizlerde de öyleyiz ya bir gün oluyor bazı günler yaptığımızda zorlanıyoruz .
ama yakında iyice alışacaksın Allahın izni ile hiçbi kasılman kalmıcak inş canım.

bi kaç sefer sonra genişleycek ve sen hiç bişii hissetmiyceksin cnmm ayy ne güsellll yaaa, nekadar mutlusundur şimdiii tahmin edebiliyorum kendini daha da özel hissediyosundur çok sevindim senin adına çokk.. benimde eşim geliyomuş yarın,ilk işim denemek olacak inş. hayırlı hbr lerle gelirimmm yarın gecee bende...:26:

oh canım benim aç totişi şöyle bir yay birazda kocişin çalışsın

inş. canım güzel haberlerini bekliyoruz

doğru canım kendi organımızı tanımıoruz.ben şimdiye kadar hiç doğru dürüst incelemedim.aman bişey olmasın die sakındım.taki ilk gecede belli oldu ama canım çok güzel ilerliosun devam et canım başaruya az kaldı canım benim zafer senin inş bizde 1 ay parmak egzersini yaptık dün yendik canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…