Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

cok pis gaza geldım valla kocıs ıyılessın hemen p.. denemesı wuuuu

hakkaten ya cok tatlıymıs gercekten senın kocıs kel adayı sanırsam

çok iyi yapmışsınn canımm. vallahi morel geliyor resmine baktıkça gülüp gülüp durdum pc başında

ben çıkim kızlar iyi geceler hepinizee . Allaha emanet olun

Tebrik ederim,canııım..Seni çok iyi anlıyorum,şimdi ilkini yaptın ya,ikincisinde azda olsa bir tedirginlik olmuştur acaba olacak mı diye,onun için kendini biraz kasmış olabilirsin yoksa acı olmaması lazım...ama kesinlikle böyle düşünme,bir kere olduysa devamıda olacak..Aslında pozisyon kişiden kişiye değişiyor birçok arkadaş üst pozisyonda yendi ama ben alt pozisyonda başardım..Kontrol sende olsun istiyorsan üstte ol,eşinde olsun istiyorsan altta olmalısın..Ben altta olup bacaklarımı iyice açarak başarmıştım,bacaklarını ne kadar çok açarsan o kadar rahat giriyor ve ilerliyor,bacaklarımı eşimin arkasında,kaldırabildiğim kadar kaldırarak bağlamaya çalıştım..Sanırım bu hem kasılmamı önledi,hemde kafam oraya odaklandığı için vajiyi pek düşünmedim..Fazla açık yazdım sanırım ama neyse artık olacak okadar..

benim bir kere ilişki sonrası kanamam olmuştu ..ordan tecrübeliyiz... ilk 3 ay daha sakin olmak sekste gerekmiş...
sana üzülünce ne seksapalitem kaldı ne bişey :S
birden sinirlerim bozuldu rahat olmayınca.. insan her defasında korkuyor başa mı sarılcak diyee :)) sonra düzeldim topladım kendimi :)) ilk anda psikopata bağladım fazla üsssszmüşümm kendimi..

Evet ilk 3 ay dikkat etmek lazımmış,biz uzun ara vermiştik...onun için sarstık heralde bebişi.. Canım benim yaaaa üzülme sakın...Allaha şükür herşey yoluna girdi..Başa dönmek yok zaten bizde...amaaaan diyorum bazen başa dönsem ne olcakki..ne yapacağımızı biliyoruz artık..vaji dru olduk,iyice tanıdık orayı..Alıştık artık kulak çubuğu,mum,parmak,eş parmağı sokulmadık şey kalmadı...Yine hepsini teker teker sokar yaparız bu işi,valla.. Onun için hiiiç moralini bozma,üzülme canım..

Son düzenleme:
ASLINDA SANA KATILIYORUM ÇÜNKÜ BEN HER ŞARTLANDIĞIMDA BAŞARISIZ OLDUM ARTIK AKIŞINA BIRAKTIM vaji yıprandı artık onu korkutmadan yavaş yavaş inş................

Sakin ol canım...Kendini şartlandırma,zaten ummadığın bir anda olacak o...sen kendini herzamanki egzersizini yapıyormuşsun gibi rahat bırak sadece..

nazlıcım çok geçmiş olsun arkadaşlarımın da başına gelmişti ama atlattılar sen de atlatıcaksın inşallah.ilk 3 ay bu risk herkesde olabiliyormuş hele bi de günümüz şartlarında çok sık olmaya başladı.çok dikkat et kendine canım teyze olmayı bekleyen çok kişi var

karahilal tebrik ederim canım Allah başka dert tasa vermesin inşallah:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

ya bu arada 16450 nıcklı arkadas naptı o da yendı mı bu ılletı

canım ben geçen pazar günü başardım ve bir hafta sonra zevk de almaya başladım çok şükür.darısı tez zamanda başınıza inşallah.zaten sen 2 parmak 3 boğumdaymışsın mumu da denersen daha çok rahatlarsın bence.çünkü mum daha kolay ilerliyor parmağa göre hem daha uzun olduğu için daha fazla ileri gidince ilerdeki boşluğu bulmak beni çok rahatlatmıştı.mumdan kısa bir süre sonra da başardım senin de başarmana az kalmış zaten egsersizlerle beynine doğru mesajları gönderdiysen olay bitmiş demektir.ben de 1.5 yıl sonra başardım inan ki arkadaşlar da boşuna konuşmuyormuş acı falan olmadı hiç hafif bi sızlama o kadar onu da zevkten anlamadım bile bu gece.burda başaramayan kimse kalmıycak içinizi ferah tutun çok da üstüne gitmeyin bence çünkü beklemediğiniz bi anda olucak emin olun buna.ilgin için de teşekkür ederim canım sorulmak hoşuma gitti

Canım benim,çok sağol...Evet artık çok sık karşılaşılıyormuş bu durumla ama şuan iyiym Allaha şükür,artık daha dikkatliyiz...Çok teşekkür ederim,tatlım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…