- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #34.741
doğru canım kendi organımızı tanımıoruz.ben şimdiye kadar hiç doğru dürüst incelemedim.aman bişey olmasın die sakındım.taki ilk gecede belli oldu ama canım çok güzel ilerliosun devam et canım başaruya az kaldı canım benim zafer senin inş bizde 1 ay parmak egzersini yaptık dün yendik canım
teşekkür ederim canım ağla ağla nereye kadar salla gitsin dünyayı DİMİ YAWWW.............VENÜSTENCİM DEDİ ŞU AĞLAYAN KIZI KALDIR OKLAVA GELİYODU VENÜSÜN SEKSİ KIZLARINDAN BULAMADIM OYNAYAN BENİM KOCİŞ KIZDA BEN
teşekkür ederim canım ağla ağla nereye kadar salla gitsin dünyayı DİMİ YAWWW.............VENÜSTENCİM DEDİ ŞU AĞLAYAN KIZI KALDIR OKLAVA GELİYODU VENÜSÜN SEKSİ KIZLARINDAN BULAMADIM OYNAYAN BENİM KOCİŞ KIZDA BEN
herkeze bol şevigenli geceler:80:
hakkaten ya cok tatlıymıs gercekten senın kocıs kel adayı sanırsam
şuan görünürde bişey yok saçları yerinde AMA BENİM VAJİ DÖKMEZSE TABİ
canım biraz önce 2.denememizi yaptık dünküne göre çok acıdı ve korktum olmayacak die ama çok şükür oldu ama çok yandı dünkü gibi olacak zannetim sanırım beynime şartlandıramadım yine benden kan geldi hangi pozisyon daha rahat olur canım yardımcı olurmusun
Çok sağol canım yaa..Sen bebeğine birşey olacak korkusuyla tedirginlik yaşamışsındır ondan olmuştur,canım..Yoksa mesela bende birşey olmaz,herşey normal diye rahat ilişkiye girmiştim..Druna danışmalısınız,bana herşey gayet normal dediği için ve verdiği kitapçıkta 8.aya kadar ilişiye girilebilir yazdığı için girdik..yoksa ne eşim nede ben böyle yapmazdık..ama druna herşeyi sor canım,drların önemsemediği şeyler bazen bizim için çok önemli olabiliyor..Adamı arıyorum,bana sadece ilaç ismi veriyor,acile gidiyorum yat dinlen diyor..Anlayacağın kimse bizi anlamıyor..Özel hastaneyi aradık ve gittik,dr bizi beklemiş...Sağolsun ultrasona soktu,bebiş duruyor dedi ve her aklıma geleni sordum çok memnun kaldım Allah razı olsun...Bundan sonra o dra gideceğim,zaten..
Bebişimizde biraz nazlı olacak galiba...akşam sarstık sabahta duş alınca daha kötü oldu heralde...Kesinlikle druna danış ve öyle devam et canım..Eşimde bize birşey olacak diye çok korktu,9 ay istesende yaklaşamam sana diyor garibim..
benim bir kere ilişki sonrası kanamam olmuştu ..ordan tecrübeliyiz... ilk 3 ay daha sakin olmak sekste gerekmiş...
sana üzülünce ne seksapalitem kaldı ne bişey :S
birden sinirlerim bozuldu rahat olmayınca.. insan her defasında korkuyor başa mı sarılcak diyee :)) sonra düzeldim topladım kendimi :)) ilk anda psikopata bağladımfazla üsssszmüşümm kendimi..
hepinize iyi geceler arkadaşlarrrrrrr yatıyorum ben
ASLINDA SANA KATILIYORUM ÇÜNKÜ BEN HER ŞARTLANDIĞIMDA BAŞARISIZ OLDUM ARTIK AKIŞINA BIRAKTIM vaji yıprandı artık onu korkutmadan yavaş yavaş inş................
ya bu arada 16450 nıcklı arkadas naptı o da yendı mı bu ılletı
nazlıcım çok geçmiş olsun arkadaşlarımın da başına gelmişti ama atlattılar sen de atlatıcaksın inşallah.ilk 3 ay bu risk herkesde olabiliyormuş hele bi de günümüz şartlarında çok sık olmaya başladı.çok dikkat et kendine canım teyze olmayı bekleyen çok kişi var
Ben çıkıyorum kızlaaar...herkese iyi geceler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?