- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #34.761
herkese günaydınlarr.....
Profesör elinde içi dolu bir bardak tutarak dersine başladı.
Herkesin göreceği bir şekilde tutuyordu ve ardından sordu.
-"Bu bardağın ağırlığı sizce ne kadardır?"
-50gm!' .... '100gm!' .....'125gm'..diye öğrenciler yanıtladı.
-"Bardağı tartmadıkça gerçekten ben de bilemem, " dedi profösör, "ama, benim sorum şu ki :"Bu bardağı böyle birkaç dakikalığına tutsaydım ne olurdu?"
-'Hiçbir şey' diye yanıtladı öğrenciler.
-"Tamam peki 1 saat boyunca tutsaydım ne olurdu?" diye sordu profesör bu kez.
-"Kolunuz ağrımaya başlardı efendim" diye öğrencilerden biri yanıtladı
-"Haklısın, peki şimdi ben 1 gün boyunca tutsam ne olurdu?"
-"Kolunuz iyice ağrır, kas spazmı, batar vs gibi sorunlar yaşardınız ve hastaneye gitmek zorunda kalırdınız!".
Tüm öğrenciler çeşitli yorumlar yaptı ve gülüştüler.
-"Çok iyi. Peki tüm bu sorunlar olurken bardağın ağırlığında bir değişme olur muydu?"diye sordu profesör.
-"Hayır." diye yanıtladı herkes.
-Peki o zaman kolun ağrımasına ve kas spazmına neden olan neydi?
Öğrenciler bulmaca çözermişçesine düşünmeye başladılar.
-"Acıdan ve ağrıdan kurtulmak için ne yapmam gerekir bu durumda?"diye tekrar profesör sordu.
-"Bardağı bırakın düşsün!" diye öğrencilerden biri yanıt verdi.
-"Kesinlikle! " dedi, profesör.
"Hayatın problemleri de böyle bir şeydir. Onları kafanda birkaç dakika tutarsın. Bir sorun yokmuş gibi görünür. Uzun bir süre düşünürsün. Başınız ağrımaya başlar.Daha uzun düşünün. Artık seni bitirmeye ve hiçbir şey yapamamana neden olur.Hayatınızdaki mücadeleleri ve problemleri düşünmek önemlidir,Fakat DAHA ÖNEMLİSİ onları her günün sonunda, uyumadan önce yere bırakmaktır (bardak gibi). Bu şekilde strese girmez, ve her gün taze bir beyin ile uyanır ve her konuyla ve yolunuza çıkan her mücadele ile başa çıkabilecek güçte olursunuz!
"Bardağı yere bırakın bugün!"
günaydın derincim. nasılsın cnm.
kızlar 3 hafta aradan sonra tekrar oldu hemde emlasız kayganlastırıcısız. artık kremsiz oldugu için tam bir gelin oldum galiba :)))) git gelde yapabildik hemde 4 defa yaptık :))) artık kim tutar beni bi kere yendinmi gerisi geliyormuş ben biraz olmazmı ki diye tedirgin olmuştum ama bi kere olunca oluyormuş. oallalalala çoooook mutluyum kızlar sayenizde....hepinizi çok seviyorum darısı diger arkadaslarımızın başına öptüm kocaman
ASLINDA SANA KATILIYORUM ÇÜNKÜ BEN HER ŞARTLANDIĞIMDA BAŞARISIZ OLDUM ARTIK AKIŞINA BIRAKTIM vaji yıprandı artık onu korkutmadan yavaş yavaş inş................
canım benim çok ama çok sevindim hadi hoppa:92::92::92::92:
herkese günaydınnnnnnnnnnnnnn veüstencim bir şey sorcam canım emla yala uyuştuğunu anlıyor muyuz
Günaydın kızlar...
günaydın canım emlanın uyuşturduğunu anlıyoruz tabiki çünki his olmuyo ..ben emla sürdüğümde girdiğini anlamıyordum bile..
ya bu arada 16450 nıcklı arkadas naptı o da yendı mı bu ılletı
tıbbi malz. satan yerlerde varmış cnm bencede bunu kullannn zararsız diolarbrr[
bittiiii kızlar yaptımm çok şükür sabahı bekleyemedim.müjdeli haberi verim die.ayy çok fazla acı hissetmedim.emla işe yaradı.çok rahattım.ilk önce parmak egzersizleri yaptık.yarım saate yakın sonra ilşkiyi denedik.4 5 kere denedik.tam girme olmadı kasıldım tam açamadım baş kısım girdi.sonra kanepenin ucunda yaptık.kalçama yastık koyup 2 3 kere girdik.sonunda başardım.4 5 damla kan geldi.eşim girdiğinde derin nefes alıp ıkındım.kan gelince artık denemedik.zamanla daha iyi olacak inşallah kızlar benide yazın 5/02/2011 ::
canım benim tebrik ederim çok sevindim:124::122::122::122::111: hadi kızlarrrrrr sıra sizde sevgülüler gününe yetişin anacımmmm :119:allah başka dert vermesin bebişim mutluluğun daim olsunnnn :118:
VENÜSCÜMM nerelerdesinn yaaa
işte geldim burdayımmmmmm
kıjlarr bu vajinismus çok illet he..
saat 5 6 gibi mi ne buraya girdim formu okudum.. sonra nazlının yazdıklarını gördüm üzüldüm..
sonra neyse yemek yedik falan,sonra eşim depreşti ..oynaştık ilişkiye girerken kastım sonra dedim dur ben koyayım işte ikinci denemede aldım içeriye ama istemeye istemeye... yani uzun zamandır böyle bir şey yaşamıyordum..nazlıcım senin yazılarını okuyunca bebeğimi kaybetmekten çok korktum...
( şimdi kendimi çok başarısız hissediyorum.... psikom kaydı...
fıstıkım sana da üzüldüm ama içini ferah tut bebişin nazlanıyorr :)) bi de kıskanç olcak galippa babayı araya sokmak istemiyor.. :)
bu arada yenen arkadaşı da tebrik ediyorum....
içimi döktüm gideyim eşim çay demliyoree....
kudurukum yok öyle psikoloji kayması falan...allahın izniyle bişeycik olmayacak bebişlerinize burda kapı gibi teyzeleri var ayollll:126:arasıra olur öyle şeyler normal cinsel hayatı olmuş hiç vaji yaşamamış kadınlarda bile oluyor aklınıza öyle şeyler getirmeyin bak kardeş getircem sizinkilere adamın asabını bosmayınnn heeee mutlu mesut hamişler görmek istiyoruz bu sayfada
VENÜSTENCİM NERELERDESİN HİLALCİM SENİ ARIYO MUTLULUĞUNU PAYLAŞMAK İSTİYOmutluluktan topikciğimizi birbirine kattı kimin başardını anlamadık canım benim bizlerede dua et yolur yolur
ayyyyy geldim geldim h.sonu ara ara kocişten gizli baktım ama yazamadımanacım hiç etmezmiyim her ezan okunuşunda her cuma vakti tek tek dua ediyorum hepinize bazen listeyi açıp allahım şu 65 kişi hepsi birden yensin diyorum inşallah teker teker hepinizi bu sayfada taze gelin olarak göreceğiz çok yakın gibi geliyor bana
evet venüs hala yok evet çok mutlu oldumm venüs eklesin beni:)insan mutluluktan naptığını bilmio yapınca çok mutlu oluo topikciğimiz derken canım
uyyyy bebişim ekleyecem hiç eklemezmiyim
teşekkür ederim canım ağla ağla nereye kadar salla gitsin dünyayı DİMİ YAWWW.............VENÜSTENCİM DEDİ ŞU AĞLAYAN KIZI KALDIR OKLAVA GELİYODU VENÜSÜN SEKSİ KIZLARINDAN BULAMADIM OYNAYAN BENİM KOCİŞ KIZDA BEN
walla çok beğendim avatarını ve senin şu anki ruh halini hep böyle ol bebişim istediiin sexu kız olsun bütün avatarlar sana feda olsun:95:
herkese günaydınnnnnnnnnnnnnn veüstencim bir şey sorcam canım emla yala uyuştuğunu anlıyor muyuz
canımcım ilk önce sürerken zaten yanma oluyor yavaş yavaş uyuştuğunu anlıyorsun canım hissetmiyosun vajini mesela dokunduğunda bile sanki dokunduğunu hissetmiyosun gibi oluyor....
canım benim tebrik ederim çok sevindim:124::122::122::122::111: hadi kızlarrrrrr sıra sizde sevgülüler gününe yetişin anacımmmm :119:allah başka dert vermesin bebişim mutluluğun daim olsunnnn :118:
işte geldim burdayımmmmmm
kudurukum yok öyle psikoloji kayması falan...allahın izniyle bişeycik olmayacak bebişlerinize burda kapı gibi teyzeleri var ayollll:126:arasıra olur öyle şeyler normal cinsel hayatı olmuş hiç vaji yaşamamış kadınlarda bile oluyor aklınıza öyle şeyler getirmeyin bak kardeş getircem sizinkilere adamın asabını bosmayınnn heeee mutlu mesut hamişler görmek istiyoruz bu sayfada
ayyyyy geldim geldim h.sonu ara ara kocişten gizli baktım ama yazamadımanacım hiç etmezmiyim her ezan okunuşunda her cuma vakti tek tek dua ediyorum hepinize bazen listeyi açıp allahım şu 65 kişi hepsi birden yensin diyorum inşallah teker teker hepinizi bu sayfada taze gelin olarak göreceğiz çok yakın gibi geliyor bana
uyyyy bebişim ekleyecem hiç eklemezmiyim
walla çok beğendim avatarını ve senin şu anki ruh halini hep böyle ol bebişim istediiin sexu kız olsun bütün avatarlar sana feda olsun:95:
canımcım ilk önce sürerken zaten yanma oluyor yavaş yavaş uyuştuğunu anlıyorsun canım hissetmiyosun vajini mesela dokunduğunda bile sanki dokunduğunu hissetmiyosun gibi oluyor....
peki bitanem ne kadar sürmem gerkeiyor dün ben çok az sürmüştüm
peki bitanem ne kadar sürmem gerkeiyor dün ben çok az sürmüştüm
Canım nohut büyüklüğünde sürmen yeterli...eğer p...s denemesi öncesinde süreceksen işaret parmağına önce nohutun yarısı kadar al başparmağın ve orta parmağın ile iç dudaklardan tut açtırabildiğin kadar açtır işaret parmağını ittirebildiğin kadar ileriye itir yanmaya başlıyor ama sen pes etme sonra tekrar nohut yarısı kadar alıp aynı işlemi tekrar et tek seferde sürmek isteyince yanlara sürülüyor gerçek ulaşması gereken noktaya ulaşamıyor o yüzden ben bu şekilde yaptım sonrasında tabi vajiyi tutup yanıyom diye evde dolaştımben 5-10 dk bekledim iç çamaşırı giymeki ona bulaşmasın gecelik yada etek giyebilirsin o şekilde oturmak yerine evin içinde dolanırsan alttan hava giriyo yanması azalıyo hemde daha ileriye doğru gidiyo gibi oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?