- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #34.781
Canım nohut büyüklüğünde sürmen yeterli...eğer p...s denemesi öncesinde süreceksen işaret parmağına önce nohutun yarısı kadar al başparmağın ve orta parmağın ile iç dudaklardan tut açtırabildiğin kadar açtır işaret parmağını ittirebildiğin kadar ileriye itir yanmaya başlıyor ama sen pes etme sonra tekrar nohut yarısı kadar alıp aynı işlemi tekrar et tek seferde sürmek isteyince yanlara sürülüyor gerçek ulaşması gereken noktaya ulaşamıyor o yüzden ben bu şekilde yaptım sonrasında tabi vajiyi tutup yanıyom diye evde dolaştımben 5-10 dk bekledim iç çamaşırı giymeki ona bulaşmasın gecelik yada etek giyebilirsin o şekilde oturmak yerine evin içinde dolanırsan alttan hava giriyo yanması azalıyo hemde daha ileriye doğru gidiyo gibi oluyor
çok mu yanıyor peki
çok mu yanıyor peki
canım yoksa p....s tepesine mi sürüyorum
canım yoksa p....s tepesine mi sürüyorum
ya kelebekcim demek benim kenarlara sürülmüş o yüzden olmamış
ileri sürmem gerekiyormuş demi
ya kelebekcim demek benim kenarlara sürülmüş o yüzden olmamış
ileri sürmem gerekiyormuş demi
evet tatlım venüsünde anlattıgı gibi yapacaksın cnm bide p... başına sürme adamı niye uyusturuyosun :)))
çok mu yanıyor peki
yok bebişim öyle çok değil sadece yandığını hissediyosun zaten sonra geçiyo yanmakız ben ne kadar mıymıyım bilsen ben sürebiliyosam sende sürersin kociş bile şaşırdı hayret dedi sen nasıl sürdün dedi p...s başına sürersen hissizleşebilir ama prezarvatif geçirip onun üstüne sürebilirsin istersen...
evet tatlım venüsünde anlattıgı gibi yapacaksın cnm bide p... başına sürme adamı niye uyusturuyosun :)))
ya tamam kelebkcim öğrenicem
yok bebişim öyle çok değil sadece yandığını hissediyosun zaten sonra geçiyo yanmakız ben ne kadar mıymıyım bilsen ben sürebiliyosam sende sürersin kociş bile şaşırdı hayret dedi sen nasıl sürdün dedi p...s başına sürersen hissizleşebilir ama prezarvatif geçirip onun üstüne sürebilirsin istersen...
venüscüm hani beni tebrik etmemişsin
kızma balım yaw
kızmadım balım utandım:26: ben sana nasıl kızabilirim hakınızı nasıl ödüycez
günaydın tatlım...nasılsın?
venüscüm hani beni tebrik etmemişsin
balım dur seni özelden şey etcem daha özeldeki msjlara bakamadım
hadi dayanamadım burdanda tebrik ediiiiim
kızım walla aştınız he kendinizi 4 defa ne demek wayyyyy maşallahartık sen master yaptın bebişim kadınlığın kitabını yazacaksın kocişinle bir ömür boyu ateşli bol sevüşgenlü geceler dilerim allah ağız tadınızı bozmasın tez zamanda size hediye bi bebiş nasip etsin
gunaydin kizlarr
kızmadım balım utandım:26: ben sana nasıl kızabilirim hakınızı nasıl ödüycez
tatlım benim hepimiz birimiz birimiz hepimiz için lütfen öle hak hukuk ne demek herkesin birbirinde emeği var. belki farkında değilsiniz ama daha yenmeden bile yeni gelen arkadaslara büyük destek oluyorsunuz.ölümüne kankayız:)
balım dur seni özelden şey etcem daha özeldeki msjlara bakamadım
hadi dayanamadım burdanda tebrik ediiiiim
kızım walla aştınız he kendinizi 4 defa ne demek wayyyyy maşallahartık sen master yaptın bebişim kadınlığın kitabını yazacaksın kocişinle bir ömür boyu ateşli bol sevüşgenlü geceler dilerim allah ağız tadınızı bozmasın tez zamanda size hediye bi bebiş nasip etsin
AMİNNNNNNN
saolasın canım benim allah razı olsun dün gece başardım 5 2 2011şimdi tekrar denedik yaptık canımm benden yine kan geldi kızlığı iyice bozduk galiba
tatlım benim hepimiz birimiz birimiz hepimiz için lütfen öle hak hukuk ne demek herkesin birbirinde emeği var. belki farkında değilsiniz ama daha yenmeden bile yeni gelen arkadaslara büyük destek oluyorsunuz.ölümüne kankayız:)
ÖLÜMÜNE KANKAYIK BİLİYOR MUSUN BALIM DÜN EŞİM PEMAKLA GİT GEL YAPTI BEN O KADAR RAHATTIMKİ ANLATAMAM EŞİM SEVİNÇTEN UÇTU VE İKİ PRAMAK TA ARTIK ÇOK KOLAY GİRİYOR
ÖLÜMÜNE KANKAYIK BİLİYOR MUSUN BALIM DÜN EŞİM PEMAKLA GİT GEL YAPTI BEN O KADAR RAHATTIMKİ ANLATAMAM EŞİM SEVİNÇTEN UÇTU VE İKİ PRAMAK TA ARTIK ÇOK KOLAY GİRİYOR
ooooo senin iş olmuş bitmiş yawru kuşum hadi bakalım sürpris yap şaşırt bizigördünmü rahat bıraktığında hiç bir sorun yok ne acı ne sızı
ooooo senin iş olmuş bitmiş yawru kuşum hadi bakalım sürpris yap şaşırt biziGördünmü rahat bıraktığında hiç bir sorun yok ne acı ne sızı
inşallah en kısa zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?