- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #34.801
Ecrinciğim ne alemdesin kuşum nasıl gidiyro egzersizler
canim hafta sonu misafir vardi ama dun sabah denedim bide aksam yatmadan denedim.ya biliyorum artik orasinin ici bos ve birsey soktugunda cok rahat ilerliyor.ama ben iste sokana kadar vajinin basi cok yaniyo benim.anlamadim neden.mumun basini sokabiliyorum.bir bagum kadar ama gerisini ittiremiyyorum saddece orasi zor geliyor ama biliyorum o takildigim yeri ittirebilsem gerisi cok rahat gidecek.napcam yaaa nasil ilerletecem bilmiyorum.parmagida zaten yapamiyorum.
bitanem bak ben şöyle yapıyorum
önce ılık bir duş alıyorum daha sonra yatıyorum koltuğa açıyorum müziği önce biraz dans ediyorum daha sonra yavaş yavaş böyle deli gibi kendimle konuşa konuşa
başlıyorum egzersize mesela parmağın ilk boğum girdi mi diyorum ki inatlaşma vaji benimle bak sonu kötü olur ordan çıkarmıyorum parmağımı sonra nefes alıyorum verirken parmağımı yavaşça ittiriyorum valla bak hiç acımıyor emla bile kullanmıyorum tatlım
canim bende senin gibi yapiyorum.ama iste tikandim kaldim burda.bazen diyorum ki kulak cubuguyla baslamistim ya acaba o cok kucuktu simdi mum cokmu kalin geldi diye.daha kucuk bir aparat yapim dedim onu da ilerletemedim.ufff niye boyle oldu yaa
canim hafta sonu misafir vardi ama dun sabah denedim bide aksam yatmadan denedim.ya biliyorum artik orasinin ici bos ve birsey soktugunda cok rahat ilerliyor.ama ben iste sokana kadar vajinin basi cok yaniyo benim.anlamadim neden.mumun basini sokabiliyorum.bir bagum kadar ama gerisini ittiremiyyorum saddece orasi zor geliyor ama biliyorum o takildigim yeri ittirebilsem gerisi cok rahat gidecek.napcam yaaa nasil ilerletecem bilmiyorum.parmagida zaten yapamiyorum.
balım dur seni özelden şey etcem daha özeldeki msjlara bakamadım
hadi dayanamadım burdanda tebrik ediiiiim
kızım walla aştınız he kendinizi 4 defa ne demek wayyyyy maşallahartık sen master yaptın bebişim kadınlığın kitabını yazacaksın kocişinle bir ömür boyu ateşli bol sevüşgenlü geceler dilerim allah ağız tadınızı bozmasın tez zamanda size hediye bi bebiş nasip etsin
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn tatlımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm cümlemize inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
bitanem dönem dönem oluyor öyle bazen bende yaptığım şeyi yapamıyorum beynizmiz inatlaşıyor bizle sen devam et tatlım reglin yakınsa ondan da huzursuz olursun
esracım senide tebrik ederim valla az kalmışşş ben eşli tek parmaktan sonra mumla yapmıstım sonrasında hemen p... olmuştu... sona yaklaşmıssın cnm benim halaya az kalmış olalalala.
slm kızlar merak ettim hani mumla egzersiz yapıyosunuz ya bu durumda kılık zarınızı mumlamı bozdunuz yada eşlerinizle bikere oldu daha olmuyomu
İNŞALLAH TATLIM BENİM İNŞALLAH. AY DÜŞÜNMESİ BİLE ÇOK KEYİFLİ.
canım bizim derdimiz kızlık zarını bozmak değilki oraya bir şey girebileceğini beynimize göstermek
slm kızlar merak ettim hani mumla egzersiz yapıyosunuz ya bu durumda kılık zarınızı mumlamı bozdunuz yada eşlerinizle bikere oldu daha olmuyomu
onu anladım cnm da eşleriniz ne diyor bu duruma
tabiki anlayışla karşılıyorlar ve destekliyorlar
canım egzersiz yaparken bozulmuyor ilk p...s girişinde gidiyor kızlık yada ikincide belli olmuyor mumu alışmak ve esnetmek amacıyla kullanıyorlar...sorun zaten eşlerle olamamak psikolojik olarak çok korktuğumuzdan p...s girişine izin vermiyoruz...egzersizlerle alıştırmalar yaparak yeniyoruz....
anladım cnm bende de o korku var allah yardımcımız olsun
sende mi eşinle beraber olamadın tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?