Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ecrinciğim ne alemdesin kuşum nasıl gidiyro egzersizler

canim hafta sonu misafir vardi ama dun sabah denedim bide aksam yatmadan denedim.ya biliyorum artik orasinin ici bos ve birsey soktugunda cok rahat ilerliyor.ama ben iste sokana kadar vajinin basi cok yaniyo benim.anlamadim neden.mumun basini sokabiliyorum.bir bagum kadar ama gerisini ittiremiyyorum saddece orasi zor geliyor ama biliyorum o takildigim yeri ittirebilsem gerisi cok rahat gidecek.napcam yaaa nasil ilerletecem bilmiyorum.parmagida zaten yapamiyorum.

bitanem bak ben şöyle yapıyorum
önce ılık bir duş alıyorum daha sonra yatıyorum koltuğa açıyorum müziği önce biraz dans ediyorum daha sonra yavaş yavaş böyle deli gibi kendimle konuşa konuşa
başlıyorum egzersize mesela parmağın ilk boğum girdi mi diyorum ki inatlaşma vaji benimle bak sonu kötü olur ordan çıkarmıyorum parmağımı sonra nefes alıyorum verirken parmağımı yavaşça ittiriyorum valla bak hiç acımıyor emla bile kullanmıyorum tatlım

canim bende senin gibi yapiyorum.ama iste tikandim kaldim burda.bazen diyorum ki kulak cubuguyla baslamistim ya acaba o cok kucuktu simdi mum cokmu kalin geldi diye.daha kucuk bir aparat yapim dedim onu da ilerletemedim.ufff niye boyle oldu yaa

canim bende senin gibi yapiyorum.ama iste tikandim kaldim burda.bazen diyorum ki kulak cubuguyla baslamistim ya acaba o cok kucuktu simdi mum cokmu kalin geldi diye.daha kucuk bir aparat yapim dedim onu da ilerletemedim.ufff niye boyle oldu yaa

bitanem dönem dönem oluyor öyle bazen bende yaptığım şeyi yapamıyorum beynizmiz inatlaşıyor bizle sen devam et tatlım reglin yakınsa ondan da huzursuz olursun

canım mum ile git gel yapa yapa ilerlet takıldığın yerde dur bekle çıkarma azcık geri çek ilerle yani yine git gel yap walla bunu yaparken zevk bile alıyor insan ben utanmıştım kendimden ama şaşırdım yani
bu arada en rahat koltukta yapmıştım bacağımın biri koltuğun üst tarafında diğeri yerde burdan nasıl anlatılır bilmiyorum ama bacaklar o şekilde kasılmıyor istesende kasamıyorsun vaji kabak çiçeği gibi açılıyor çok rahat ilerliyorsun aklınızda bulunsun ilerleyemediğinizde mutlaka posizyon değiştirin...ve yapabiliyorsanız sanki üstte p...s denemesi yapıyomuşsunuz gibi bacaklarınızı açın alttan mumu ittirin çiş yaparmış gibi oturun çok rahat olacak ilk başta itici geliyor yapamam diyosunuz ama bi deneyin görceksiniz
vajide çareler tükenmez yeterki her yolu deneyin mutlaka o yollardan biri sizi mutlu sona götürecektir...burada bir sürü yöntem anlatıyoruz ama bunlar fiziksel yapıya deneyimlere korkulara bağlı olarak değişebilir herkeste aynı etkiyi yaratmayabilir ama eminimki mutlaka biri sizin içindir bence her yolu deneyin kızlar....

cnm mumu dik ilerletme açı popoya dogru hafif benimde öle gitmiyordu sonra popoya dogru itince girmişti. nefes alıp vercen hafif gitgel yap cup diye giriyor cnm merak etme zamanla olcak...

bitanem dönem dönem oluyor öyle bazen bende yaptığım şeyi yapamıyorum beynizmiz inatlaşıyor bizle sen devam et tatlım reglin yakınsa ondan da huzursuz olursun

esracım senide tebrik ederim valla az kalmışşş ben eşli tek parmaktan sonra mumla yapmıstım sonrasında hemen p... olmuştu... sona yaklaşmıssın cnm benim halaya az kalmış olalalala.

İNŞALLAH TATLIM BENİM İNŞALLAH. AY DÜŞÜNMESİ BİLE ÇOK KEYİFLİ.

tabiki tatlım ben yeniden doğmuş gibi hissediyorum kendimi 3 hafta aradan sonra sanki yeniden yenmişim gibi oldu... inan bana sizlerde öyle olacaksınız. okadar kolay ki hele bide sevdiğiniz insanla bu anı yaşamak kocişinizin gözündeki o mutlulugu ışıltıyı görmek herşeye değer bence ... otomatikman size olan baglılıgı dahada artıyor ...

slm kızlar merak ettim hani mumla egzersiz yapıyosunuz ya bu durumda kılık zarınızı mumlamı bozdunuz yada eşlerinizle bikere oldu daha olmuyomu

canım egzersiz yaparken bozulmuyor ilk p...s girişinde gidiyor kızlık yada ikincide belli olmuyor mumu alışmak ve esnetmek amacıyla kullanıyorlar...sorun zaten eşlerle olamamak psikolojik olarak çok korktuğumuzdan p...s girişine izin vermiyoruz...egzersizlerle alıştırmalar yaparak yeniyoruz....

anladım cnm bende de o korku var Allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…