- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #34.821
mayısta nişanım var kısmetse seneyede düğün inşallah ama şimdiden düşüncesi bile beni kasıyo
anladım cnm bende de o korku var Allah yardımcımız olsun
dogru adrestesin ozmaan ben ve biçok arkadasımız bu site sayesinde rahatlıkla yendi. kimi 2 günde kimi 1 hafta da kimi birkaç ayda ama kesinlikle yendik ... sanada tavsiyemiz hemen egz başlaman. forumdaki tüm sayfaları okuman nasıldık nerelere geldik. ve takıldıgın heryerde bize sorman.
ranacım nasılsın bitanem
ranacım hoşgeldin cnm nasılsın tatlım?
günaydın canlarım benim.yaaaa ben bu p... Acaip korkuyıorum yaaa yenemiyorum bu korkuyubaktım olmuyor p... Ile iki parmakla biraz açayım dedim sonra p...boyutuna yakın aparatla denedim onlada yaptım p... Geçeyim dedim onda tabi beklemkten tık olmadı kaldım öleee.yaaaaaaaaaaaaaa offfffffffffffffffffffffffffff
tatlım benim ya yeniceksin tatlım ağlama lütfen çok büyük aşamalar kaydettin
dogru adrestesin ozmaan ben ve biçok arkadasımız bu site sayesinde rahatlıkla yendi. kimi 2 günde kimi 1 hafta da kimi birkaç ayda ama kesinlikle yendik ... sanada tavsiyemiz hemen egz başlaman. forumdaki tüm sayfaları okuman nasıldık nerelere geldik. ve takıldıgın heryerde bize sorman.
hmmm daha evlenmene var yani ozman şöyle söyleyeyim tatlım hiç anlatıldıgı gibi değil inan okadar basit bişeyki kulaktan dolma sözlerle bu hallere geldik zati ben 3.5 yıllık evliyim yeneli 1 ay oldu. yendiğim gece dedimki yazık bunun içinmi korkmuşum ve bunca zaman beklemişim emin bütün yenen ark. aynı şeyleri söylüyor. forumu oku bence yenince bumuydu diyen biçok ark. rastlıycaksın. şimdiden kendini şartlandırma sakın çünkü beyin olumsuz düşünceleri çabuk kapıyor. sonuçta bu psikolojik bir rahatsızlık. bende çevremde vajili insanlar vardı ya bende böyle olursam dedim ve oldum o yüzden kendini rahat bırak sevdign insana okey :)))
offff canım offf lkatettim katetmesinede şu p... Olayını napacam bilmiyorum ya
tatlım benim peki deniyor musun
canım deniyoruzda kocişi zorlayınca p... Ereksiyonu kayboluyor eşim geriliyor p..denerken zorlanıyoruz işte
offff canım offf lkatettim katetmesinede şu p... olayını napacam bilmiyorum ya
bitanem dönem dönem oluyor öyle bazen bende yaptığım şeyi yapamıyorum beynizmiz inatlaşıyor bizle sen devam et tatlım reglin yakınsa ondan da huzursuz olursun
zaten başımıza ne gelirse o korkudan geliyor
emla denedin mi canım
canım mum ile git gel yapa yapa ilerlet takıldığın yerde dur bekle çıkarma azcık geri çek ilerle yani yine git gel yap walla bunu yaparken zevk bile alıyor insan ben utanmıştım kendimden ama şaşırdım yanibu arada en rahat koltukta yapmıştım bacağımın biri koltuğun üst tarafında diğeri yerde burdan nasıl anlatılır bilmiyorum ama bacaklar o şekilde kasılmıyor istesende kasamıyorsun vaji kabak çiçeği gibi açılıyor çok rahat ilerliyorsun aklınızda bulunsun ilerleyemediğinizde mutlaka posizyon değiştirin...ve yapabiliyorsanız sanki üstte p...s denemesi yapıyomuşsunuz gibi bacaklarınızı açın alttan mumu ittirin çiş yaparmış gibi oturun çok rahat olacak ilk başta itici geliyor yapamam diyosunuz ama bi deneyin görceksiniz vajide çareler tükenmez yeterki her yolu deneyin mutlaka o yollardan biri sizi mutlu sona götürecektir...burada bir sürü yöntem anlatıyoruz ama bunlar fiziksel yapıya deneyimlere korkulara bağlı olarak değişebilir herkeste aynı etkiyi yaratmayabilir ama eminimki mutlaka biri sizin içindir bence her yolu deneyin kızlar....
selam canım pes etmek yok korkma canım mum ve parmak inan p...s ten daha zor çünki p...s daha yumuşak bak bana bunlar itici geldi tek parmaktan sonra p...se geçtim daha kolay oldu ..düşün zaten biz niçin uğraşıyoruz oraya birşeyin girebileceğini kabullenmek için dimi canım eeee herşeyi alıyoruz maşallah bana p...se gelince tık yok biraz cesaret korkma inan p....s hepsinden daha kolay...
cnm mumu dik ilerletme açı popoya dogru hafif benimde öle gitmiyordu sonra popoya dogru itince girmişti. nefes alıp vercen hafif gitgel yap cup diye giriyor cnm merak etme zamanla olcak...
canım pes etmiyorum ama p... de cesaret edemiyorum.çok zor bir durum beyinle mücadele etmek.parmağa aparata alıştırdım p... gelince aynı oluyor.bugün çok sık egzersiz yapacam bakalım rahatlayana kadar tamamen kabul edene kadar gidecem üstüne.hayırlısı artık tatlım.
canim zaten o aci yokmu deli ediyor beni bazen sokktugumda tam bulmus oluyorum cupp diye giriyor hemencik.ama aciyi bulamayin ca da ugras dur.artik daha cok ilerlemek istiyorum:84::84::84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?