Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

anladım cnm bende de o korku var Allah yardımcımız olsun

dogru adrestesin ozmaan ben ve biçok arkadasımız bu site sayesinde rahatlıkla yendi. kimi 2 günde kimi 1 hafta da kimi birkaç ayda ama kesinlikle yendik ... sanada tavsiyemiz hemen egz başlaman. forumdaki tüm sayfaları okuman nasıldık nerelere geldik. ve takıldıgın heryerde bize sorman.

hmmm daha evlenmene var yani ozman şöyle söyleyeyim tatlım hiç anlatıldıgı gibi değil inan okadar basit bişeyki kulaktan dolma sözlerle bu hallere geldik zati ben 3.5 yıllık evliyim yeneli 1 ay oldu. yendiğim gece dedimki yazık bunun içinmi korkmuşum ve bunca zaman beklemişim emin bütün yenen ark. aynı şeyleri söylüyor. forumu oku bence yenince bumuydu diyen biçok ark. rastlıycaksın. şimdiden kendini şartlandırma sakın çünkü beyin olumsuz düşünceleri çabuk kapıyor. sonuçta bu psikolojik bir rahatsızlık. bende çevremde vajili insanlar vardı ya bende böyle olursam dedim ve oldum o yüzden kendini rahat bırak sevdign insana okey :)))

ranacım nasılsın bitanem

ranacım hoşgeldin cnm nasılsın tatlım?

günaydın canlarım benim.yaaaa ben bu p... acaip korkuyıorum yaaa yenemiyorum bu korkuyubaktım olmuyor p... ile iki parmakla biraz açayım dedim sonra p...boyutuna yakın aparatla denedim onlada yaptım p... geçeyim dedim onda tabi beklemkten tık olmadı kaldım öleee.yaaaaaaaaaaaaaa offfffffffffffffffffffffffffff

tatlım benim ya yeniceksin tatlım ağlama lütfen çok büyük aşamalar kaydettin

anammm :86: şimdiden ne yapabilirm ya kzılık zarıma bişi yaparsam aman kızlar şimdiden kasmayın beni

yaaaa bugün p... boyutunda aparatı sokacam akşama kadarda çıkarmayacam genişliyomu genişlemiyormu.akşam kociş gelir onu çıkarır p... alırım offfffffffondan sonra orası boş kalamama hastalığı olsun da görsün vajiii bıktırdıu beni ya

saol cnm benim inşallah

offff canım offf lkatettim katetmesinede şu p... olayını napacam bilmiyorum ya

selam canım pes etmek yok korkma canım mum ve parmak inan p...s ten daha zor çünki p...s daha yumuşak bak bana bunlar itici geldi tek parmaktan sonra p...se geçtim daha kolay oldu ..düşün zaten biz niçin uğraşıyoruz oraya birşeyin girebileceğini kabullenmek için dimi canım eeee herşeyi alıyoruz maşallah bana p...se gelince tık yok biraz cesaret korkma inan p....s hepsinden daha kolay...

zaten başımıza ne gelirse o korkudan geliyor
emla denedin mi canım

ben anestol kullanıyıorum canım ama öle uyuşmasını falan beklemiyorum psikolojik olarak rahatlamka yetiyor tatlım.ahhh bu korku ahh.ama bugüb sürekli aparatla deniycem canım.ertele ertele olmuyor artık.sen ne yaptın nasılsın bu arada kendi derdime düştüm canım kusura bakma

zaten kulak cubugunu diyordum ya 2 tane yapistirdim diye onu icime sokunca cikarmadan git gel yapiyorum icimde.biliyorum orda var bosluk artik beyynim anladi bunu ama hani vajiye bir bogum sokmakda kolay ama orda bir yer var iste orayi bir gecebilsem ahhh gecebilsem....

canım pes etmiyorum ama p... de cesaret edemiyorum.çok zor bir durum beyinle mücadele etmek.parmağa aparata alıştırdım p... gelince aynı oluyor.bugün çok sık egzersiz yapacam bakalım rahatlayana kadar tamamen kabul edene kadar gidecem üstüne.hayırlısı artık tatlım.

cnm mumu dik ilerletme açı popoya dogru hafif benimde öle gitmiyordu sonra popoya dogru itince girmişti. nefes alıp vercen hafif gitgel yap cup diye giriyor cnm merak etme zamanla olcak...

canim zaten o aci yokmu deli ediyor beni bazen sokktugumda tam bulmus oluyorum cupp diye giriyor hemencik.ama aciyi bulamayin ca da ugras dur.artik daha cok ilerlemek istiyorum:84::84::84:

canim nasilsin?kendi derdime dustum sana selam bile veremedim.bitanem senin bence kafani rahat tutman lagzim sadece cunku sen egzersiz asamalarini yaptin guzelim simdi beyin zorluyor seni.ama hic ummadigin bir anda olacak bak gor.simdi surekli dusunuyorsun ya stres de yapiyorsun fark etmeden.

canim zaten o aci yokmu deli ediyor beni bazen sokktugumda tam bulmus oluyorum cupp diye giriyor hemencik.ama aciyi bulamayin ca da ugras dur.artik daha cok ilerlemek istiyorum:84::84::84:

canııımmmm bizde hep aynı gün sızlanıyoz haaaasen benim ruh eşimmisin yoksa aynı anda çöküp aynı anda keyifleniyoz.kankam benim olacak olacak sabır bak bende daha p... tırsıyorum neymiş bu ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…