Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

inşallah canım daha önceki sayfada yazmıştım seni çok iyi anlıyorum bende vajili 3 tane doğurdum ..ama bir türlü beynim p....si kabul etmiyordu doğumdan korkmadım ama p...ten çok korkuyordum ama burası sayesinde korkumu yendim canım.inşallah sizde yeneceksiniz burdan kaçış yokkkkkkk.

haklsın tatlım bide şu p... korkusu fena işlemiş anlaşılan çok zorluyor beni.bugün aparat denmeleri yapacam egzeerszile rahatlayım akşama kadar diyorum.aslında hafta sonunu tamamaını ayırmıyorum denemlere gezme diye tutturuyorum kocişte dayanamıyo akşama kadar geziyoz sonra akşam deneyelim diyoz oda olmuyor.

canııımmmm bizde hep aynı gün sızlanıyoz haaaasen benim ruh eşimmisin yoksa aynı anda çöküp aynı anda keyifleniyoz.kankam benim olacak olacak sabır bak bende daha p... tırsıyorum neymiş bu ya.

gercekten sozlesmis gibi yaa.ama ranaaaa ittiriyom gitmiyor yaaa:84::84:
deli oldum yaaa kormuyorum ici bos biliyorum nasil istir bu anlamadim ya birazcik daha ilerlesem de moral olsa boyle yerimde saymak durgunlastiriyor beniiii.....
ölümüne kankayiz ulennnn

saolasın canım yok canım daha iyi oldu aslında ben de altayım 2.de öle oldu.bacaklarımı eşime doğru koydum.bacaklarımı kasıverioum naptığımı bilmeden girmeyince tekrar denioruz.dün gece çok acıdı dünküne odakalndım sanırım hiç yanmamışdı ilk yaptığımda çok acıdamıydı.dün nolduğumu anlayamadım mçok kötü yandı yine kan geldi benden bu sefer daha çok geldi kızlığı iyice bozduk galiba daha fazla durduk saniye bakımından sonra çıktım baktık kan gelio bıraktık canım

ölümüne canım benimcanım gitmemesinin tek nedeni var sen doğru açıyı ayarlayamıyosun tatlım benim yoksa cukkk gidip buluyor yolunusakinleşip kulak çöpüyle yaptığınıu düşünerek aynı şekilde yapacaksın bitanem.ama telaşa kapılmadan doğru açıyı bulamayınca üstüne bide olmuyor diye telaşlanıyosun o zaman hiç olmuyor.

gezgücc seni olsun canim beyni resetlemek lagzim.o da gerekiyor minnnosum benimmmm

yaaa bak işte korku nelere kadir.sen üç tane doğur ona göre minnacık p... gelince kaçacak delik ara.bende aynı psikolojideyim işte anladın beni tatlım .ama yok işte pes etmek yok.

kizlar simdi bizim vajiyi iyice inceledigimizde hani nohut buyuklugunde kadarya en son egzeriszde olanlar yada iliskiye girenler sizlerinkide aparati cikarinca gene ayni hale mi geliyor.yoksa biraz daha buyuyormu?

selamun aleyküm kızlarrrr nasılsınızzz ben geldimm nasıl gidior hayatt... perşembeden bu yana bu zıkkımı yenen atlatan varmıııııııııı

evet canım çok saolasın çok mutluyum yapınca o kadar bekledik olmayıca üzülüoduk şimdi bunu başardığımız için çok rahatladım.darısı senin başına tatlım çok sevindim inş hayırlı haberlerini beklioruz canım sakin ol rahat ol canım benim sakin moralini bozma canım başarılar tatlım

yaaa bak işte korku nelere kadir.sen üç tane doğur ona göre minnacık p... gelince kaçacak delik ara.bende aynı psikolojideyim işte anladın beni tatlım .ama yok işte pes etmek yok.

aynen öyle canım korkumuz acıdan değil nedenini bile bilmediğimiz korkularımız var sakın yenilme bir kere bu işe kalkıştın devamını getir sakın peşini bırakma korkunu bul ve üstüne git benim korkum neydi biliyormusun yazınca eminim çok güleceksiniz çünki ben artık gülüyorum sözde ilişki sırasında birileri kilitlenmişte hastanede dr ayırmış salağın biri anlattı ban bende yedim ondan sonra rezil olurum diye korktum ve bu tam 17 seneme maloldu siz bu kadar beklemeyin canım ....

çok bunaldımm kıslarrr yaaaa p...s ucunda kaldım ilerleyemiorummmm çokk bunaldım artıkkkk çokkkkkkk kurtulmak istiorum gene ağlama krixzlerimmm başladııı bıktımmmmmmmm

tbrklerrr.... ah karahilal ahhhh seninyerinde olmak bu zıkkımdan kurtulmak çok isterdimmm...nasıl atlattınnn ayrıntılı olarakk anlatırmısınnnn darısı başımızaaaa

kizlar simdi bizim vajiyi iyice inceledigimizde hani nohut buyuklugunde kadarya en son egzeriszde olanlar yada iliskiye girenler sizlerinkide aparati cikarinca gene ayni hale mi geliyor.yoksa biraz daha buyuyormu?

canım benim bildiğin aynı hale geliyor yoksa doğuranlar napardı bi düşün havalandırma deliğinle dolaşırlardı.....

inanmiyorum canim yaaa ayni hikayeyi bende dinledim ve daha niceleri
su anda bile mumla denerken bagzen diyorum ki ayy simdi benimde basima gelse ne yaparim ben rezil olurum diye dusunuyorum.ufff uffff ne anlatirlar boyle sacma seyleri bilmem ki.moral bozmaktan baska bisey degil bende nasil beynime yer etmisim.bak benimde 5 yil olacak nerdeyse dusunuyorum da burayi bulmasaydim bir 5 yil daha giderdim bu kafayla bu gunume sukurler olsun.bakamiyordum yaaa dokunmak ne kelime.allahim hepinizden ragzi olsun insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…