- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #34.841
canım pes etmiyorum ama p... de cesaret edemiyorum.çok zor bir durum beyinle mücadele etmek.parmağa aparata alıştırdım p... gelince aynı oluyor.bugün çok sık egzersiz yapacam bakalım rahatlayana kadar tamamen kabul edene kadar gidecem üstüne.hayırlısı artık tatlım.
canim nasilsin?kendi derdime dustum sana selam bile veremedim.bitanem senin bence kafani rahat tutman lagzim sadece cunku sen egzersiz asamalarini yaptin guzelim simdi beyin zorluyor seni.ama hic ummadigin bir anda olacak bak gor.simdi surekli dusunuyorsun ya stres de yapiyorsun fark etmeden.
canııımmmm bizde hep aynı gün sızlanıyoz haaaasen benim ruh eşimmisin yoksa aynı anda çöküp aynı anda keyifleniyoz.kankam benim olacak olacak sabır bak bende daha p... tırsıyorum neymiş bu ya.
Tebrik ederim,canııım..Seni çok iyi anlıyorum,şimdi ilkini yaptın ya,ikincisinde azda olsa bir tedirginlik olmuştur acaba olacak mı diye,onun için kendini biraz kasmış olabilirsin yoksa acı olmaması lazım...ama kesinlikle böyle düşünme,bir kere olduysa devamıda olacak..Aslında pozisyon kişiden kişiye değişiyor birçok arkadaş üst pozisyonda yendi ama ben alt pozisyonda başardım..Kontrol sende olsun istiyorsan üstte ol,eşinde olsun istiyorsan altta olmalısın..Ben altta olup bacaklarımı iyice açarak başarmıştım,bacaklarını ne kadar çok açarsan o kadar rahat giriyor ve ilerliyor,bacaklarımı eşimin arkasında,kaldırabildiğim kadar kaldırarak bağlamaya çalıştım..Sanırım bu hem kasılmamı önledi,hemde kafam oraya odaklandığı için vajiyi pek düşünmedim..Fazla açık yazdım sanırım ama neyse artık olacak okadar..
gercekten sozlesmis gibi yaa.ama ranaaaa ittiriyom gitmiyor yaaa:84::84:
deli oldum yaaa kormuyorum ici bos biliyorum nasil istir bu anlamadim ya birazcik daha ilerlesem de moral olsa boyle yerimde saymak durgunlastiriyor beniiii.....
ölümüne kankayiz ulennnn
haklsın tatlım bide şu p... korkusu fena işlemiş anlaşılan çok zorluyor beni.bugün aparat denmeleri yapacam egzeerszile rahatlayım akşama kadar diyorum.aslında hafta sonunu tamamaını ayırmıyorum denemlere gezme diye tutturuyorum kocişte dayanamıyo akşama kadar geziyoz sonra akşam deneyelim diyoz oda olmuyor.
inşallah canım daha önceki sayfada yazmıştım seni çok iyi anlıyorum bende vajili 3 tane doğurdum ..ama bir türlü beynim p....si kabul etmiyordu doğumdan korkmadım ama p...ten çok korkuyordum ama burası sayesinde korkumu yendim canım.inşallah sizde yeneceksiniz burdan kaçış yokkkkkkk.
canim tebrik ederim allah baska sIkInti dert vermesin insallah:92::92::92::92::92::92:
alışırsın canım zamanla yaptıkça kişiden kişiye değişiyor demekki yada o anki psikolojiden kaynaklanıyor olabilir. egzersizlerde de öyleyiz ya bir gün oluyor bazı günler yaptığımızda zorlanıyoruz .
ama yakında iyice alışacaksın Allahın izni ile hiçbi kasılman kalmıcak inş canım.[/QU
evet canım ben biraz tedirgin oldum acaba olmayacak mı die sonra korktum daha çok kasıldım inş yoluna girer canım ve hepimiz yeneriz canım benim
bi kaç sefer sonra genişleycek ve sen hiç bişii hissetmiyceksin cnmm ayy ne güsellll yaaa, nekadar mutlusundur şimdiii tahmin edebiliyorum kendini daha da özel hissediyosundur çok sevindim senin adına çokk.. benimde eşim geliyomuş yarın,ilk işim denemek olacak inş. hayırlı hbr lerle gelirimmm yarın gecee bende...:26:
yaaa bak işte korku nelere kadir.sen üç tane doğur ona göre minnacık p... gelince kaçacak delik ara.bende aynı psikolojideyim işte anladın beni tatlım .ama yok işte pes etmek yok.
selamun aleyküm kızlarrrr nasılsınızzz ben geldimm nasıl gidior hayatt... perşembeden bu yana bu zıkkımı yenen atlatan varmıııııııııı
kizlar simdi bizim vajiyi iyice inceledigimizde hani nohut buyuklugunde kadarya en son egzeriszde olanlar yada iliskiye girenler sizlerinkide aparati cikarinca gene ayni hale mi geliyor.yoksa biraz daha buyuyormu?
canım benim bildiğin aynı hale geliyor yoksa doğuranlar napardı bi düşün havalandırma deliğinle dolaşırlardı.....
aynen öyle canım korkumuz acıdan değil nedenini bile bilmediğimiz korkularımız var sakın yenilme bir kere bu işe kalkıştın devamını getir sakın peşini bırakma korkunu bul ve üstüne git benim korkum neydi biliyormusun yazınca eminim çok güleceksiniz çünki ben artık gülüyorum sözde ilişki sırasında birileri kilitlenmişte hastanede dr ayırmış salağın biri anlattı ban bende yedim ondan sonra rezil olurum diye korktum ve bu tam 17 seneme maloldu siz bu kadar beklemeyin canım ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?